|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   candida
7.4.2008 8:44:43   
romy27
Pozdravljene,

kaj je katera imela kandido v zelodcu?

mene vsa koza srbi ze 10 dni in zdravniki ne najdejo razlogauser posted image pa sm slisala da obstaja zelodcna kandida..

ima katera taksne izkusnje?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: candida
7.4.2008 10:51:44   
sazi
Kandido imamo vsi, le da je pri nekaterih preveč razseljena po telesu in povzroča težave. Kndido se da izkoreniniti (oz. omejiti) samo z zelo strogo in dolgotrajno dieto - če se zdravljenja lotiš sam. Meni so jo "odkrili" z biomegnetno resonanco in tam tudi pozdravili. Je bilo pa o tem na RR že zelo veliko napisanega.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 10:54:28   
sazi
no, glede na to, da pišeš na forumu nosečnost in porod sklepam, da si noseča - v tem primeru bioresonanca odpade. Je pa tudi mene med nosečnostjo zelo srbela koža, samo verjetno ni bilo tako hudo kot pri tebi, ker nisem iskala pomoči zdravnikov... Upam, da upeš rešiti ali omiliti težave.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 11:25:56   
*lena*
tut jaz sem mela z kandino probleme. Candida ljubi sladko, tako da se izogibaj: sladkorju v vseh oblikah, beli moki, sladkemu sadju,....
Drugace pa se kandida naseli po celem telesu, idealno ji pa je v črevesju, saj je tam skoz vlažno pa še dovolj hrane ima. Tako, da ti predlagam, da pij veliko mineralov, jej veliko, veliko zelenjave in res minimalno sladkorja (tudi špageti iz bele moke, jaz ze dolgo jem samo sojine in špinačne - po pravici povedano so mi boljsi).

Drugace je pa o kandidi veliko, veliko povedanega, vtipkaj kandida, pa bos dobila veliko zadetkov!

Upam, da sem kaj pomagala. Jas sem se z kandido obadala res dolgo casa pa se zmeraj no dobro.user posted image

aja, mene so zdravili z močnimi antibiotiki - velika napaka. Ker ti antibiotiki uničijo črevesno floro in spet idealno za user posted image kandido. V glavnem zacarani krog :):)

lp

Lena

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 11:33:17   
romy27
ja, sm pozabla napisat, da sm noseca 30t in sm veliko prebrala o kandidi..

sam nikjer nisem zasledila, kaksne posledice ima lahko na otroku??kaj ve katera?

hvala

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 11:42:52   
*lena*
ze preden sem zanosila sem imela nekaj let probleme z kandido, pa me je zaskrbelo, ce bom sploh lahko zanosila, ker sem mela res velikokrat vnetja. Pa mi je ginekologinja rekla, da to ne vpliva ne na plodnost ne kasneje na otroka. Da naj bi bil otrok zasciten. user posted image  no upam, da ima prav

Lena

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2008 13:01:55   
sazi
kaksne posledice ima lahko na otroku??

lahko ima preveč razpredeno kandido tudi otrok - vendar to ni nič groznega, saj se da pri tebi in pri otroku tudi kasneje odpraviti

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?