|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najem avtodoma
6.4.2008 22:30:17   
ona
Danes smo se malo pogovarjali in prišli na idejo,če bi najeli avtodom za poletne počitniceuser posted image Na netu sem malo prebrskala ponudnike in jih je malo morje,zato me zanima,če ste imeli oz.imate izkušnje s takim potovanjem in kam se sploh lahko parkiraš s tole hišo na kolesihuser posted image
Npr.če gremo proti dalmaciji,kam sploh lahko gremo,ko se npr znočiuser posted image
Vsaka informacija mi bo dobrodošlauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najem avtodoma
6.4.2008 23:09:38   
simona9
  V avtokamp.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2008 23:11:26   
simona9
V avtokamp.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 13:20:27   
ona
Vem,da moram it v avtokamp,samo sem zgleda nerazumljivo napisala!
Rada bi še kakšen nasvet glede kampov in avtodoma,če imate kaj izkušenjuser posted image

(odgovor članu simona9)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 19:04:58   
Kaliope
če mislite it v višku sezone, potem morate kar pohiteti - baje je najem avtodoma v SLO postalo kar pogosta praksa, zato so hitro zasedeni. Najem se giblje okoli 80 do 120 evrov - v to imaš všteto tudi določeno kilometrino, če prevoziš več, moraš doplačat. Pa riziko moraš položiti - če se avtu kaj zgodi in podobno. Imaš tudi opcijo "last minute", ki je po navadi 30 % cenejša.
To vem vse tako iz "teorije" user posted image - branje in podobno, izkušenj pa še nimam.
Ko bom velika in bogata, pa bi si ga rada kupila user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2008 18:29:56   
ajči bajči
M mi bi šli z 4 mesečnim user posted image ali priporočate.Mogoče izkušnje kako lahko greš v drugo mesto če nimaš s  seboj avta

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2008 8:07:24   
Teja99
Pri nas se je tak dopust super obnesel. Šli smo konec avgusta, ko ni bilo več tako vroče, mlajša hčerka je bila stara 3 mesece. Prenočevali smo v kampih, ker poleti hladilniki na plin v avtodomih glih ne delajo nevem kako dobro (ohladijo za 20 stopinj- če je zunaj 30, imaš v njem še vedno 10 stopinj) in se je treba malo priklopit na elektriko, vsaj na vsake 2 ali 3 dni (hladilnik dela boljše). Tudi vode zmanjka po parih dneh (če ne zmanjka, jo je treba zamenjati, ker ni več dobra), zato je obisk kampa dobrodošel, sploh, če iamš male otroke. Šli smo do Makarske, tam je en parking brez elektrike v senci borovcev, tu smo spali in se kopali 10 metrov od morja nekaj dni, potem je bilo treba v kamp. Zapeljali smo se na Pag v kamp Šimuni, potem pa še na Krk v Ježevac.  Kolikor mi je znano, je skoraj v vseh hrvaških kampih poskrbljeno za avtodome.

(odgovor članu ajči bajči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?