Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 11:44:52
|
|
|
|
Naja30
|
Nimajo. Dobre dobiš v mullerju. In poceni so.
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 13:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem bila zadovoljna z Mullerjevimi, poceni in kvalitetno. LP
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 14:32:50
|
|
|
|
Lunca1
|
meni se pa najbolje obnese triumphov
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 17:12:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Imajo, ampak ne vedno. Imajo jih pa tam kot spodnje perilo in ne med nosečniškimi oblačili.
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 17:54:02
|
|
|
|
halep
|
Hvala vam!
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 19:57:45
|
|
|
|
Alfabeta
|
No, samo komentar glede Mullerjevih modrčkov za dojenje...Meni niso všeč, ker imajo premajhno odprtino za dojenje. Ta zgornji del ko odpnem, je spodaj še en del modrčka in je v bistvu malo večji od avreole. Je pa res, da imam sama velika prsa, C ali D košarico. So mi veliko boljši od Lavie, samo se precej dražji. Pri teh se, ko odpneš košarico, odpre cela dojka, nič ne pritiska,.... To je samo moje mnenje
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 6.4.2008 20:56:21
|
|
|
|
nian
|
jaz uporabljam tiste iz baby centra, ker so zelo udobni. imam jih gor 24 ur na dan, z blazinicami, ker bi bilo drugače vse mokro. millerjeve imam pa gor za sprehode ipd, ker me vežejo.
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 8.4.2008 8:29:55
|
|
|
|
julia
|
Jaz moram reči, da imam enega iz HM-a, saj je v redu, imam pa tudi dva od Naturrane, ki sta bombažna brez čipke res enkratna,jaz sem ju sicer naročila preko interneta iz Nemčije, drugače jih imajo tudi v Neckermannu, res so full v redu. lep dan
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 8.4.2008 11:23:53
|
|
|
|
jajula
|
v ljubljanskem HMu imajo modrce za dojenje pri nosečniških cotah, to da pomoje jih morjo met tud v Celju. jst sm tud kupla najprej Mullerjevega, pa je itak bedno to ker nimajo garderobe, tko da sem valda falila. mam pa drugač številko 85B in njihov najmanjši modrc mi je bil preozek čez hrbet, košarica se jim pa šele pri C začne tko da mi je bla ful prevelka...kt da majo vse bejbe ful ozek trup in velke joške sm pa kupla potem enga lepšega od triumpha (res so kvalitetni), pa enga cenejšega od premaman-a v emporiumu (15e).
|
|
|
|
RE: ali imajo modrce za dojenje 8.4.2008 12:43:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jst sm tud kupla najprej Mullerjevega, pa je itak bedno to ker nimajo garderobe, tko da sem valda falila. mam pa drugač številko 85B in njihov najmanjši modrc mi je bil preozek čez hrbet, košarica se jim pa šele pri C začne tko da mi je bla ful prevelka...kt da majo vse bejbe ful ozek trup in velke joške Tudi jaz sem ga kupila v Mullerju, samo sem ga potem nesla nazaj. Sem vzela velikost 95 in seveda mi je bil ful preozek, tako da ne vem kakšne številke imajo tam. Večjih pa itak nimajo, tako da ne vem kaj mislijo, da obstajajo samo ženske s prsmi do veličine 95?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?