Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 5.4.2008 20:09:24
|
|
|
|
vesel
|
Glej.Moja se je rodila s težo 2430g v 37t3/7.In sem šla direkt na Aptamil1.Nisem pa kupila Aptami Pre,ker so rekli,da je baje to eno in ista zadeva-mogoče za malenkost lažja.Ko sem bla na Aptamil1 je moja čist normalno prenašala do 1.5 m.Pol so se pa začeli kr hudi krči.In sm zamenjala mleko isto od Milupe-MILUMIL-bolj hranjljivo in je blo takoj boljše in ni bilo več sledu o hudih krčih. Lahko zamenjaš! Pomoje nemore bit kj narobe!! LP
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 5.4.2008 20:41:42
|
|
|
|
Lana in Lučka
|
Zdaj sem spet brskal na Kolinskini strani in našel podatke o vsebnosti ene in druge, vse kaže da bomo vsaj še en čas ostali na Prematilu,saj je dosti bolj hranilen kot Pre oz. Aptamil 1 Immunofortis.Kasneje ko pridobita na teži pa menjamo. Hvala na odgovoru lp
|
|
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 5.4.2008 21:17:59
|
|
|
|
saša80
|
nam je pediatrinja rekla, da moramo aptamil prematil uporabljat dokler otroka ne dosežeta 3500g
|
|
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 6.4.2008 16:06:02
|
|
|
|
Lana in Lučka
|
Ja, tako smo se tudi mi odločili,ko bo dosežena takšna teža,bomo priklopili na Aptamil Pre. Je pa zanimivo,da to hrano priporočajo v sosednji Avstriji,kot hrano za nedonošenčke,tam namreč Prematila ne prodajajo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?