Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 17:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa Jest sem prosene kosmiče naredila s kuhanim sadjem in banano in so bli dobri, motile so me samo neke pikce notri, take trde, zato ti predlagam, da jih ko jih skuhaš vseeno s paličnim mešalnikom zmiksaš, čeprav ne zgledajo tako, kot da bi jih morala. Aja točno ja, to sem že 1x brala. Ma kaj se jih skuha?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 17:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, zdej sem šla brat kaj točno si tam napisala. Ma jaz nisem kupila KAŠE, jaz imam KOSMIČE.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 18:41:20
|
|
|
|
sandra85
|
evo nas iz 5-urnega sprehoda najprej smo šetali z eno fajn RR-jevko, pol z kolegico, pol pa še z zdaj moram mal pospravljat, ker sva prej šibala vn
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 19:57:13
|
|
|
|
*tajda*
|
tianna evo mene še pri septembrkah sandra še mere za seznamček ti sporočim...mi imamo malega budota in sicer pri 6 mesecih ima 71 cm in točno 10000g..rekorder ni kaj
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 19:58:06
|
|
|
|
zvezda71
|
Pa je še en lep dan za nami, vse ki imate bolne da čimprej preženete vročine, bolečine, kašlje... Mi2 z sva danes šetala z eno RR in sva klepetali in ugotovili da imava itak najlepša, najpametnejša in sploh naj naj dojenčka . Jutri pa srečanje babe prvlečte s predalov ta seksi žabe se vidimo jutri!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 20:16:44
|
|
|
|
annie
|
Dober večer, Nik že spi, sva ga še mislila prej skopati, pa je že prej zaspal Sicer ni čudno, ker je danes v vozeku bolj dremuckal kot pa spal, čeprav sva se skoraj cel dan potepala. Sem pri vremenu videla, da bo baje še jutri fajno vreme, potem pa v nedeljo in pa cel teden bolj ali manj deževno ...tako, da je treba še jutrišnji dan fajn izkoristit. IZVIRNO SPOROČILO: tianna Danes sem v DM-ju kupila prosene kosmiče od Alnature. Imate kakšen dober recept? Jaz sem tudi te kupila in sem naredila tako kot piše na škatli, nemlečni obrok- zamešala z vodo in dodala sadje (polovico hippove hruške) in moram rečt, da mu je kar fajn teknilo Zdaj pa se grem malo pred tv zleknit, tako, da uživajte in z naše strani lahko noč...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 20:30:26
|
|
|
|
LINA31
|
Hy še z naše strani, Žan že spi. Sva cel dan pohajala. Sva bila v razvojni danes. Ti dohtarji se sploh en znajo zment med sabo kaj lahko dela in kaj ne. Prav brez veze. So me v slabo voljo spravili, čeprav se mi zdi, da super napredujeva. Grem zdaj BB gledat, ker sem čist nekaj brez volje
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 21:05:42
|
|
|
|
lemavrica
|
Lina kaj so ti pa rekli da ne smeš počet? Naš mišek je šel pančkat, midva si pizzo delava pol bom pa po vsej verjetnosti šla mal za fax delat.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 23:14:38
|
|
|
|
sandra85
|
večer, js odhajam počasi spat-sta me 5 urni sprehod in močen sonček zdelala... Enej se je danes 1. samostojno usedel, in sicer v posteljici lahko noč
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.4.2008 23:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Škorpijon - delaš lušte s slikico iz Uz. BRAVO za mere.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 7:38:34
|
|
|
|
ana b
|
Jutro! Kuham , pa juha se tudi že kuha. Ja, spet smo se zbudili s petelini . Se bojim, da ko bosta prvič spala dlje, tega ne bom preživela . Moram pa pohvalit našega , ker je včeraj kar 2x jedel GH, prvič dopoldan sadje 30g in popoldne skoraj cel fruhtzwerge (nimam pojma, kako se napiše) 50 g , seveda se je pa potem še obakrat povabil na mleko . Škorpion: čestitke za mere Grem sirenaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 8:32:27
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, včeraj sem bila tako besna od te RA, da nisem imela volje nič več napisat. Skratka, delati morava vaje "velik, velik" - rokice navpično navzgor stegovati.-....full sovraži, pa ko se posedava naj z nasprotno rokico seže po igračli, z drugo pa lovi ravnotežje, pa čim bolj vspodbujat obe strani. LEMAVRICA...naj ne bi ga še normalno posedala, ampak po strani. Pa sem rekla, da mi je na NFTH pa rekla, da lahko...pa je potem samo rekla "a tako?" Pa kazala mi je vaje, ki jih že zdavnaj delava, pol pa se je čudila. Da ne govorim o tem, ko me je hotla na vsak način prepričat, da je ne mogoče, da se je najprej obrnil iz trebuha na hrbet....po njeni teoriji se je samo vrgel . sonce78...ste probali s čajem preskočiti nočni obrok Meni je to že dve noči uspelo . Včeraj je jedel ob 23.00 in potem ob 7.10, vmes enkrat čaj. Danes pa ob 22.30 in ob 5.00, vmes enkrat čaj. Pri nas je nekaj oblačno . PA PA
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 9:33:14
|
|
|
|
surya
|
AnaB, za GH. Superca!!! Midva sva tudi vsak dan zgodnja, sam jaz počasi kuham kavico, pol lupim jabolka za kompot, ker naš pije samo topel kompot . Evo, je že konec prve runde...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 10:26:01
|
|
|
|
Rožica*
|
Živjo! Puce moje drage, hvala za informacije. Smo bli včeraj v MB. To je pravo mučenje otrok. Upam da bo zdaj bolje, da ne bo treba še enkrat. Dodam lahko le, da je bila sestra kot kakšen sadist, prav uživala je v tem da so jokali. naš ni jokav in gre k vsakemu, pa se je pri nje jokal že po minuti. takoj mu je izpulila dudo in skratka sploh ni za otroke, pri njej so res samo številke... Ko so u prebrizgavali in sondirali v naši ambulanti je takoj nehal jokati, ga je že sestra cartlljala in tolažila, ko ga je prinesla meni, tokrat pa se ni in ni mogel pomiriti, še ko sva ga odnesla je začel še zunaj tako močno jokati.... Ah, samo da je mimo. DIETA lavfa 100 na uro!!!! Tehtala se bom v ponedeljek. Tako da zdaj ne vem kakšno je stanje, sem pa včeraj oblekla stare hlače. Zakaj se ne javljamo? Sama sem mislila, da nobena več ne vstraja z mano. Predvsem pa zato ker ni nobena odgovarjala na moja vprašnja o ditei in ponovnem skupnem štartu po veliki noči.... Zdaj vem da nisem sama. Se bova pa midve bodrile med septemberkami. Lp.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 12:05:31
|
|
|
|
LINA31
|
Jaz tudi še hujšam, ampak mi zdajle gre nekam slabo s kg navzdol. Se bom še bolj potrudila
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 12:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! Mi smo imeli dokaj mirno noč. Prej sem mu skuhala ajdovo kašo, pa dve suhi slivi sem vrgla noter in vse je pojedel. Ampak ima neke čudne fore. Ko vidi žličko s hrano, jo hoče obvezno imet v roki; zato mu dam eno drugo žličko, da se z njo igra, z drugo pa mz dajem jesti in je ok. Aja, pa danes ni želel jesti v stolčku. Moj ga je moral dvignit in držat v zraku , pa je vse popapcal. *tajda* lepo, da si se oglasila. Bravo za mere! annie, ma moji kosmiči niso v škatli, so v vrečki. Mah, verjetno se jih isto pripravi. Hvala. Lina31, ja ti zdravniki so res včasih . Jaz razmišljam, da bi našem pediatru mal zatežila, da bi nam dal napotnico za RA, zaradi nogic. V ponedeljek ga pokličem in upam, da me bo uslišal. Bravo za noč! Kakšen čaj pa si mu dala? Sandra85, ma tvoj Enej je genialen! Bravo za sedenje!!! Ana b, no vidiš, pa je GH nekako stekla. Super.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 15:54:35
|
|
|
|
sandra85
|
tianna Eneja moram včasih posest v gugalnik, da lepo papca. pa lepo slikico imaš zraven tickerja!!! anab 100x za uspešen začetek uvajanja!!! počasi, počasi pa bo! rožica jooooj, še slabe 4 mesece, pa bo tvoj lumpi že 1. svečko upihnil kam gre cajt mi smo bili malo na sprehodu, ampak kr piha, pa še portorož je poln (ljudje so mislili, da imamo lepo vreme) lepo soboto vam želim!
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 5.4.2008 15:55:53 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 16:18:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob 15h smo imeli kosilo. No, je imel. Pripravila sem mu cvetačo in bučko z žlico kisle smetane. Pojedel je celih 118g. Sem zvagala. Ma, potem sem mu vseeno še dala zizo. Za žejo. In je tudi nekaj pojedel. Po moje bi se odmaknil, če bi bil sit. Vsaj mislim. Zdaj se igra na puzzlah, jaz pa grem delat palačinke.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 16:57:38
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Lina31, ja ti zdravniki so res včasih . Jaz razmišljam, da bi našem pediatru mal zatežila, da bi nam dal napotnico za RA, zaradi nogic. V ponedeljek ga pokličem in upam, da me bo uslišal. Bravo za noč! Kakšen čaj pa si mu dala? Kaj pa dela z nogicami? Jaz mu dam kar komarčkov čaj ali pa jabolko-melisa. Smo bli zdajle na enem rojstnem dnevu. V ponedeljek bo od moje najboljše prijateljice stara 1 leto. Ja, Žan jo že full lovi...kljub temu, da je pol leta starejša in da je imela 1 kg več kot Žan, ko se je rodila.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 18:06:43
|
|
|
|
dreamz
|
Ciao punce! Se oglašam po nekaj dneh. Ni bilo časa za internet. Najprej čestitke vašim za napredke! In mamicam za hujšanje. Tudi meni pravijo, da sem še shujšala, čeprav jaz se že od velike noči bašem s sladkarijami Sebastien je imel plenični izpuščaj, ampak je že uspešno pozdravljen. V četrtek sem bila v lj. na shoppingu in seveda v hm-ju sem malemu kupila cel kup oblek za poletje... sem prav navdušena, res imajo fajn cunjice za , pa še poceni. Včeraj sem drugič šla ven ponoči od poroda. Mama mi je čuvala Sebastiena, midva z dragim pa sva šla na otvoritev novega lokala. Paše it malo v life! Uvajanje gh: Sebastien je zaenkrat priden jedec, rad je vse kar mu dam. Jedel je že ogromno stvari: zelenjava, sadje, riž, polenta,hrana z glutenom, mlečni izdelki, meso (piščančje, puranje, goveje, telečje, žrebičkovo), tudi rumenjak. Naslednje je na vrsti riba. Glede mesa, mojemu ni šlo preveč dol po grlu, se mu je zatikalo, ko sem ga zmiksala ali sesekljala, ko je bilo že kuhano. Sem ugotovila kako mu pripravit, da lažje je: meso sesekljam preden dam kuhat, ni toliko suho in pusto.
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 18:59:36
|
|
|
|
babyrok
|
Na katero ime je danes rezervacija. Sem zamenjala rač. pa nimam naštimano na google skupino. Sporoč. na ZS
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 19:06:54
|
|
|
|
babyrok
|
sem šla ZS še enkrat brat in vidim, da mi že piše...furjasto berem
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 19:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Lina, stopala obrača navznoter. Na pregledu mi je rekel, naj ga vsak dan žgečkam po zunanjem delu stopala, da jih bo začel ravnati in če do naslednjega pregleda na bo boljše, da nam bo dal napotnico za RA. Ma naslednji pregled je šele pri 8. mesecih , tako da bom kar poklicala in malce zatežila, na lep način seveda. Mi pa smo tudi danes preskočili večerjo in je zopet dobil samo zizo. In zdaj že spi, saj je bil tako siten, ker je bil pokonci že od 15h.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 19:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Babyrok, danes sem mu skuhala ajdovo kašo po tvojem receptu.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.4.2008 19:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Jaz tudi še hujšam, ampak mi zdajle gre nekam slabo s kg navzdol. Se bom še bolj potrudila Jaz sem tudi vmes malo kvačkala z dieto. Ko sem delala bilanco nisem imela energije mislit na to, kaj bom jedla. Moram še potrpet za te 4 kg.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.