|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem......
8.2.2005 12:32:04   
anajmad
Res ne vem,kaj naj storim:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:?Saj veste(večina),da čakam na laparo zaradi miomov.Vse lepo in prav,toda zadnje tri tedne imam takšne probleme,da je kr hudo(pa sem še kej bolj hudga zdržala).Občasno krvavim,bolečine imam na momente neznosne,da noben tablet ne pomaga.....sem že pisala Pušenjaku,pa mi je odpisal,če ne bo boljše,da naj me g. urgentno pošlje na operacijo.Sem govorila z g.,pa je rekla,če bi lahko zdržala še ta mesec in pol,ki me loči od datuma.Po eni strani bi tudi jst potrpela,ker bi rada,da me Ribičeva operira,samo:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.Ne vem,res ne vem,kaj naj storim?????
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne vem......
8.2.2005 12:39:44   
tinkamiška
Uf, Damjana, boga...ampak če ne bo nič boljše, bi bla jst kar mal posilena. Ker če je hudo pa res ne moreš čakat še en mesec in pol:zmeden::zmeden::zmeden:

Jst upam, da se bo pomirilo:rozica:, če pa ne pa kr klič in povej, da ne moreš čakat tako dolgo.

:miska::miska::miska:, da se bo vse lepo izteklo!

Tinka

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne vem......
8.2.2005 13:00:09   
Pia73
Damjana, tole pa ni nič fajn. Veš kaj bi jaz storila na tvojem mestu. Ne nek način bi poskusila priti do te zdravnice dr. Ribičive in bi ji povedala kako in kaj. Pa ne pozabi ji povedat, da imaš željo, da te ona operira. Po mojem ti bo uspelo. Saj to že res velja za urgentno, pa sploh v tvojem preimeru,...

Držim pesti,... :miska::miska::miska:

Pa srečno,... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne vem......
8.2.2005 13:02:17   
baguSka
Jst tud nebi odlašala..:ups:

Držim pesti, da bo vse O.K. in ena :rozica: zate!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne vem......
8.2.2005 13:06:50   
Anonimen
Damjana:hudicek:enostavno reci,da ne zdržiš več:(
Naj že enkrat storijo kaj mimo svojega prekletega programa:(a mora človek crknit:grrr:

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne vem......
8.2.2005 13:11:25   
pika74
Damjana jst bi tud kr šla do dr. in ji povedala, da je nujno! Sej se zmer najde kšna možnost, sploh, če je urgenca.

Ne odlašat. Če boli, je znak, da neki ni v redu. Zate se gre :rozica::rozica::rozica:.

pa da te čimprej poštimajo:miska::miska::miska:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne vem......
8.2.2005 15:02:47   
Anitka
Damjana tudi jaz ti kot vse ostale priporočam, da čimprej vse poštimaš, saj to tako ne more biti. Poskusi seveda kar pri tej G, če pa ni možnosti pa naj te kdo drug poštima, saj gre res zate in za tvoje telo in tvoje zdravje.

Anitka:metulj:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne vem......
8.2.2005 15:20:27   
cmokec
Anajmad, čimpreje si zrihtaj operacijo. Jaz bi šla kar na urgentni pregled, pa te bojo po tvojem opisu kar na oddelek vzel. Je škoda odlašati zaradi datuma, če se gre za tvoje zdravlje. To tel. pa ja ne morejo vedeti, kaj in kako. Tako bo operacija čimpreje za tabo, pa še na marec ti ne bo treba čakati. Pa zanosila boš lahko preje.

Res, ne čakaj na datum, če je govora o tvojem zdravlju.

cmokec

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne vem......
8.2.2005 17:17:09   
anajmad
Hvala punce.Sam problem je,ker Ribičeve ni v tem mescu,ker odšla v London.Zato se mi je tudi vse skupaj prestavilo.Ravno zaradi tega mi je g. rekla,da bi bilo fajn,če počakam.Sem popoldne zopet klicala v LJ,pa mi je rekla,če bo res tako hudo,naj pridem v ponedeljek.Sam je pa problem,ker naj bi takrat dobila:hudicek:in nič mi ne morejo pomagat.Ni pa nič nevarnega,samo mi je rekla:ali miomi rastejo,ali se pa razkrajajo.Toda glede na mojo starost,je rekla da prej rastejo.Pa tudi problem bi nastal,ker ona želi absolutno(moja g.)laparo,če bi šla urgentno not,bi mi pa klasično operacijo delal,kar pa ne želi,ker ve,da si še jst želim najmanj:duda::duda:.Bom probala potrpet in upam,da bo kmalu minilo do konca marca.
en lp:morje:D.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne vem......
8.2.2005 20:40:23   
miska2004
Anajmad, o zdravnikih ti ne znam svetovat, ker nobenega ne poznam, lahko pa se pridružim ostalim puncam - gre za tvoje zdravje, torej včasih moramo biti "posileni"...
Držim pesti da se bo vse dobro in čimprej izteklo, pa da boš čimprej dobila svojo pikico!

Naj te :angel: varujejo

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?