Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 0:40:02
|
|
|
|
Annny
|
Živjo, naša Naja je nekaj dni nazaj začela jesti prave pravcate kašice (ne samo sokca)- čez 5 dni bo stara 4 mesece. Kakih 10 žličk sadne kašice na dan..Prej je poskušala sokce, riževo kašico in je bilo vse OK. Tudi sadno je prav z veseljem jedla (nobenega pljuvanja, neverjetno), ampak očitno je bila delna sprememba prehrane malce prehitra, ker jo je hudo zaprlo..4 dni ni kakala, ponoči se je zbujala v joku in se napenjala. Skratka- danes je ati šel v lekarno po glicerinske svečke..dali smo pol svečke in po 1,5 ure je že veselo kakala- in to kakšne količine:) No, sem prav vesela, da se je tako lepo izteklo. Vprašanje: kaj mislite..naj z gosto hrano počakam še kak mesec? Sicer jo tako rada papca in ima neznanski tek, ampak za prebavo pa očitno res ni najboljša:zmeden2: LP:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 10:55:58
|
|
|
|
jasna j.
|
Zato pa je dojenje do 6 meseca.... Jaz sem prvega samo dojila do 6m in tudi drugega bom. Odloči se sama.
|
|
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 11:11:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Annny, če Naja tako "skače" v kašice ji jih sedaj nikar ne ukini, ker sama vidiš, da si to želi. Mogoče :zmeden: poizkusi dati le manjše količine (čeprav dvomim da bo zadovoljna, ko boš rekla nič več). Anžetu pri prebavi ful pomagajo hruške - so mu tud že na začetku - ni pol ure ko je po njih pokakan. LP
|
|
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 11:14:38
|
|
|
|
.ču
|
Oj,Annny!:) Vids pr nas je bla pa situacija ravn obratna.Ker V ni kakal,ker je bil samo dojen sm se odlocila in mu ze po cetrtem mesecu zacela dodajat sadje,od takrat naprej nimava problema s prebavo. Tko,da draga jasna j.tud jes sm bla trdno odlocena,da bom 6 mesecev samo dojila,pa je blo tfreba nekej nardit zarad prebave,ker nobena druga stvar ni pomagala sm se odlocila za sadje. Nikjer ni pravila,da pa mora biti dojenje do 6 meseca-je pa priporocljivo! Annny,to pri tebi pa je se en dokaz,da dva otrocka nista glih.In najbolje,da ti s sadjem se malo pocakas,ker zgleda Naja oz.njena prebava se nista pripravljeni na to. Lep dan:)
|
|
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 13:49:42
|
|
|
|
polona2
|
Poskusi s sadno kašico od Hipp-a, hruške viljamovke, to bi moralo pomagat, "raje se izogni svečkam, otrok se jih lahko prehitro navadi", sorči, 8)samo citiram nasvet, 8)ki mi je bil dan8), hruške torej:bravo:, lp!
|
|
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 14:42:07
|
|
|
|
Annny
|
Najlepša hvala vsem za nasvete...najprej bomo poskusili hruške viljamovke:)- Pa lep dan še naprej:rozica: Ej, Pikaču, veš, da sem te že pogrešila na forumu:sloncek: papa
|
|
|
|
Svečka je rešila situacijo... 8.2.2005 20:30:35
|
|
|
|
NEVA-1
|
Pa slivova kaša od hippa tudi pomaga... Drugače ima pa alete narejene kašice prav za rahljanje prebave, pri nas je občasno tudi to pomagalo lp, Neva
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?