Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 2.4.2008 22:27:29
|
|
|
|
maja24
|
Najbolje da počakaš do jutri,ti bo G najbol znala povedat.Pa dobr zrihtej,črne misli pa kr stran.
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 8:02:07
|
|
|
|
benika
|
Otrdevanje trebuha ter močna bolečina v tem obdobju nista ravno najboljša. Jaz bi ti vseeno svetovala, da pokličeš svojega G in naj te pregleda. Saj veš, bolje preventiva kot kurativa.
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 8:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Ne bi te rada strašila, samo moji prijateljici se je enako dogajalo. Ko je prišla do G je bila že precej odprta. Imela je strogo mirovanje in na koncu je rodila le en teden prej. Tako, da čimprej pejdi do G ali pa na urgenco oz. v porodnišnico. Držim pesti, da se bo vse okej končalo
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 8:17:23
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, res je malo prezgodaj za take krče. Če ni nič hujšega, ti bo dala Buscopan in boš morala počivati. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 8:59:53
|
|
|
|
urskas
|
Otrdevanje trebuha ter močna bolečina v tem obdobju nista ravno najboljša. Jaz bi ti vseeno svetovala, da pokličeš svojega G in naj te pregleda. Saj veš, bolje preventiva kot kurativa. Otrdevanje trebuha je popolnoma normalno. Bolečina pa ne, nobena! zato se čimprej odpravi k G.
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 9:40:46
|
|
|
|
mimi81
|
Oj! Jaz sem sicer šele v 17. t, ampak ene par dni nazaj sem doživela tri močne boleče krče (kot pri menstri), pa nisem nič urgirala. Včeraj se je pa ful uscalo tik pred mojim domom in sem zato počasi tekla kakih 100 m do doma, in čez eno uro blaga krvavitev (tko kot začetek menstre). Sem šla kar na urgenco, kjer sem vswe povedala in dobila spasmex tabletke in Magnesol (vse proti krčem). Danes večkrat čutim zelo blage krčke (čeprav sem vzela tablete), upam, da bo boljše. V glavnem počitek je zelo pomemben, ostalo ti bo pa G dal. lp
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 10:33:21
|
|
|
|
Janice1
|
Jaz sem imela podobne težave pred 28.t - otrdevanje v intervalih in bolečine kot pri menstruaciji. G mi je dal strogo mirovanje na domu 14 dni, magnesol 3x na dan, če pa ne, pa v bolnico. Držala sem se res 14 dni, nikamor šla, moj mi je kuhal, tašča mi je pazila prvega otroka in sem prigurala do 34 t.Še zdaj imam otrdevanje trebuha, krčev pa ne.Do jutri poskusi čim več počivati, potem boš pa videla kaj ti bo rekel G.V primeru hude bolečine pa takoj na UR.
|
|
|
|
RE: v 28.tednu bolečine kot pri menstruaciji 3.4.2008 10:58:00
|
|
|
|
Sonnja
|
mene je tudi tako bolelo vendar so pol bili pravi popadki svetujem ti da ne čakaš tudi če ni resno js sem šla takoj v P pa mi niso uspeli ustavit popadkov rodia sem v 32 tednu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?