|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mi svetujete?
2.4.2008 13:15:07   
binica
V soboto, 12/4 se odpravljamo na dopust. Razmišljam, da mi mojo malo en teden prej pobrala iz vrtca, da še kaj ne stakne. Naj povem, da je letos prvo leto v vrtcu in je precej bolna.

Kako vi prakticirate pred dopustom? Koliko je dejansko v tem času bolnih otrok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj mi svetujete?
2.4.2008 13:19:19   
Splet.Ka
Ker spadamo med zelo bolne (stara dobro leto in pol, od avgusta v vrtcu, 5. od takrat v bolnici), bi jaz zagotovo naredila tako, kot ti predlagaš.

Mi smo januarja dopust za dva tedna premaknili. Ko naj bi šli na zimovanje, sva šli seveda v bolnico, potem pa še tisto dooolgo (vsakič daljše) okrevanje.

Srečno in lep dopustuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 13:23:48   
kristinaj
mi nismo še v vrtecu ampak jaz bi jo tudi vzela iz vrteca kot nameravaš, če imaš poskrbljeno za varstvo......

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 13:37:59   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: binica

V soboto, 12/4 se odpravljamo na dopust. Razmišljam, da mi mojo malo en teden prej pobrala iz vrtca, da še kaj ne stakne. Naj povem, da je letos prvo leto v vrtcu in je precej bolna.

Kako vi prakticirate pred dopustom? Koliko je dejansko v tem času bolnih otrok?

Kar vzemi jo, če lahko. Tudi mi smo med veliko bolnimi in sem lani storila enako. Bolje sprečiti nego lječiti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 16:46:57   
soncek28
Jaz bi otroka vzela prej iz vrtca,moja je stara 17 mes.in jo imam kar doma,in ni nič bolana,hvala bogu.

lep dopust

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2008 16:48:49   
Lunc_a
otroka ne vzemam ven iz vrta

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 22:41:51   
tinas
jaz sem mojo vzela teden pred dopustom iz vrtca (januarja, pred smučanjem). pa se je izkazalo za zelo pametno potezo, saj so glih tisti teden vsi fasali rota virus. šesti čut, al kaj. sem imela priliko za varstvo (je bila tašča na obisku), pa sem se tako odločila.
če imaš varstvo jo le vzemi ven. boš bolj brez skrbi.

srečno
t

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2008 12:41:58   
binica
ma ja, v bistvu bi imela varstvo, samo mama mi skoz govori, da kompliciram. ja lahko njej, ona itak gre na dopust, tudi če lana zboli. itak sem jaz tista, ki bi ga naj.........

še sedaj se nisem odločila kaj naredit. hmmmm, bom razmislila čez vikend ;)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2008 15:03:12   
Pobalami
če si zelo želiš iti na dopust jo imej doma.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?