Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad 2.4.2008 11:53:56
|
|
|
|
sazi
|
Jaz sem njena pacientka. Sem bila pa v prejšnjo nosečnosti pri drugem G v Leonišču in sem ga po porodu zamenjala. Pri dr. Žigonsem bila na dveh pregledih in sem zaenkrat z njo zelo zadovolna. Prijateljici je tudi vodila nosečnost in jo je obravnavala čisto drugače, kot mene moj G (sva bili istočasno noseči). Zato sem šla potem takoj k njej. Zdaj imajo tudi nove prostore in je vse skupaj še bolj prijazno in človeško, kot prej (na 1. pregledu sem bila še v stari ambulanti, pa bi bila vseeno raje tam, kot v Leonišču). Prvič sem kar dolgo čakala, drugič sem bila pa na vrsti skoraj takrat, ko sem bila naročena.
|
|
|
|
RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad 2.4.2008 14:03:26
|
|
|
|
honey
|
Sazi, hvala za odgovor. Sicer sem bila enkrat v ambulanti, ampak dr. Žigonove ni bilo, sem bila samo pri sestrah, da so me naročile. In moram reči, da sem bila zelo presenečena nad odnosom - tak res človeški odnos sta imeli obe. Tako da upam, da bo zdravnica tudi v redu. Naročena sem 15.4. za prvi pregled, pa bom videla kaj in kako.
|
|
|
|
RE: dr. Žigon - ZD Bežigrad 2.4.2008 14:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sosolka jo ima. Ne vem kaj naj ti povem, ker ne vem, kaj "mislis" Vem samo, da so januarja narocali sele za junij (sicer za prvi obisk, pa ok) in da ze od jeseni lani ne sprejema novih pacientk. In da za katerkoli ginekologinjo v ZD Bezigrad cakas 2 uri, pa ceprav si narocen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?