|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:30:10   
Maxica
Sprašujem tiste z več otroki, namreč, imam polletnega sinčka, na katerega sem nora:love: in ga ne bi mogla imeti raje. In se kar sprašujem, kako bo, ko bomo imeli še kakšnega :duda:-ga imaš lahko sploh še tako rad kot prvega? Je materinska ljubezen tako močna, da jo je dovolj za vse otroke? Saj vem, čudno vprašanje, upam, da bodo odgovori boljši;).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:31:00   
Anonimen
Je;)

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:33:15   
Anonimen
Ljubezen do otrok se ne razdeli mednje, ampak se podvaja, potri--... :ups: ne vem kako se reče..., potriplicira, pokvadrira...... pri Miški01 se poseksa :)-

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:34:31   
Anonimen
Mamino srce je tako veliko,da sprejme ljubezen do vseh svojih otrok,vsi so zanjo enaki,saj je vse v sebi nosila in v porodnih mukah rodila(uh še rima se)Jaz jih imam tri zame so vsi moji in enaki,enako jih ljubim,pa naj proba kdo trdit da ne:(Ampak sedaj pa grem malo iz regulc.....ta trenutek imam pa malo več rada mojega vnučka.9nebesa

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:35:33   
*HONEY*
Jaz pa komaj čakam, da bom lahko z(vsaj)dvema :duda: lahko delila ljubezen,ker drugače bom nekega lepega dne Nike pomučkala od ljubezni:love: in bo prvo kar bo rekla mami nehaj me gnjavit:)-
Ne se bat,mamice imamo ljubezni dovolj,ne glede na to koliko jih je. In mislim, da nama bodo to mamice z več otroci tudi potrdile;)

LP

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:37:04   
TARA in MAJ
tudi jaz sem bila tvojega mišljenja vendar ko sem rodila drugega je bilo veselje enako nikoli nismo delali razlik in ljubezni je bilo vedno za obe tudi kasneje ko smo čakali na tretjega:duda:sem mislila da je skoraj nemogoče da ga bom imela tako rada kakor prvi dve in ko seje mali rodil je bilo še toliko lepše ker sta tudi starejši sestrici s tako veliko ljubezni čakali na rojstvo našega sedaj najbolj razmaženega:duda:
LP:sloncek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:39:04   
lutka
Toliko otrok,kolikor jih imaš,vse imaš enako rad:angel:.Jaz imam tri in si sploh ne morem predstavljat,da nebi imela vsek enako rada.Verjemi Maxica,naše srce je taaaaaaaaaaako veliko,da lahko imaš vse enako rad.Pa še možeka zraven:hudicek::)-:)-:)-
lp

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 11:52:13   
lelaval

Seved, le materina ljubezen je lahko tako velika, da se enakomerno porazdeli. Jaz ne razumem, kako lahko ene mamice delajo razlike. Jaz imam par - oba enako rada, pričakujemo še tretjega in tudi tega z enako ljubeznijo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 12:27:35   
anajmad
Materina ljubezen je res vsestranska.Jst mam Pio najraj na svetu.Ko se mi je rodil Vid in potem umrl,sem vidla kako trpi,ker sem bila jaz tako žalostna.Enkrat sva se pogovarjali in mi je rekla,da v tistem momentu je imela občutek,da jo nimam več rada.Pa ni bilo res,samo s to žalostjo,ko sem jokala,je imela občutek,da jo imam manj rada.Čeprav moram priznati,da zmeraj jokam ,ko grem na njegov grob in si mislim,zakaj ga ni z menoj.Mislim,da to občuti samo mati.Vem,da je možu tudi hudo,toda mislim,da ne toliko kot meni,ki sem ga čutila.Ljubezen pa:enga otroka imaš rad na svoj način,drugega na svoj.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 12:55:19   
puri
Jaz sem tut mislila, da drugega ne bom mogla met niti slučajno tok rada, kot prvega,......pa sem se že takoj, ko sem ga v porodnišnici zagledala, zaljubila vanj! In od takrat, mi oba pomenita vse na svetu.......oba sta moja mala sončka:love::love:

Ljubezni je vedno dovolj za vse,......zanimivo je tudi, da se ljubezen ne razpolovi, ampak se poveča,... tako, da nimaš prvega potem nič manj rad, ko pride še drugi!

lp:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
7.2.2005 13:21:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 13:35:16   
Petra5
Se strinjam s tvojim razmišljanjem. Tudi jaz imam mojega dvomesečnega mulčka rada, da kar boli. Sem mislila, da bova kmalu naročila novega, a sedaj odkar sem mama pa sem že vnaprej jezna na naslednjega, da bi 'pručku' vzel preveč časa in pozornosti. A to je normalno, kot pravijo. Ko bi se rodilnov otroček, bi se mamina ljubezen z novim otročkom prav tako rodila, kot se je s prvim.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.2.2005 13:38:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 14:00:52   
Anonimen
Ja, jaz tudi poznam eno težko osebo, ki je vedno vse okoli sebe morila s tistihm svoji fantkom, sploh ni poslušala, kaj je kdo drug povedal, vedno je gonila svoje, pa kazala, kako kaj dela, pa ga oponašala, groza, kot da ne bi bila čisto normalna... Vsi smo jo bili že siti, ker je res mučos pretiravala. Potem je rodila še punčko. Sedaj smo šele najebali! Zdaj govori o obeh in to še enkrat toliko kot prej. Tako da, če je njej ratalo, potem bo vsem!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 15:07:22   
nejcko
Res je, Mexica, na videz čudno in "nesmiselno" vprašanje, saj je odgovor nanj lahko sila preprost. Vendar če pogledamo na stvar z druge plati, pa niti ne. Gotovo je, če so vsi otroci v družini zaželeni in se rodijo v "normalnih" družinskih razmerah, da jih imajo starši radi vse enako, vendar vsakega na svoj način. Vedno pa se moraj(-m)o pri tem zavedati, da bodo ti otroci nekoč odrasli v povsem samosvoje osebnosti, ki ni nujno, da nam bodo v vsem všeč. Že tu lahko nastopi problem, ampak mislim, da to ni več stvar debate.
Mislim pa, da ga ni človeka na tem svetu, ki ne bi niti enkrat v svojem življenju pomislil, da imajo starši raje njegovega brata ali sestro (če jih ima, seveda). To je povsem normalen in mora biti tudi za starše pričakovan očitek s strani otrok. Najlažje je staršem otroke potolažiti z besedami, da imajo oba oz. vse enako radi, vendar je tak odgovor lahko zelo nezadovoljiv za prizadetega in "ljubosumnega" otroka. Zato se mi zdi lepo, da se starši že vnaprej pripravimo na take očitke in otrokom ponudimo resnico, ki se je največkrat niti sami ne zavedamo.

Nekoč sem gledala nek film po resničnih dogodkih, ki mi je razkril vso skrivnost starševske ljubezni, in od takrat naprej so tudi mene minili napadi "ljubosumnih" izbruhov na svojega brata. Film je obravnaval družino z dvema sinovoma - en sin priden, odličnjak, miren, športnik... oh in sploh v družini, drugi sin povsem povprečen. Mati in oče sta vse upe polagala na pridnega sina, ki pa je tragično končal (ne spomnim se točno, kako in zakaj). Po bratovi smrti je nekoč drugi brat mami namignil, da bi raje sam umrl in s tem staršem prihranil neizmerno trpljenje. Mati je bila povsem šokirana... nato pa je sinu razložila, kako mati ljubi svoje otroke: VSE LJUBI ENAKO, VEČ POZORNOSTI PA NAMENJA TISTEMU, KI JO BOLJ POTREBUJE (V filmu je bilo sicer veliko lepše povedano).

In to je čista resnica - mati nagonsko ve, kateri otrok rabi več njene pozornosti, ne samo v razmerju dojenček in starejši otrok, ampak tudi kasneje. Moj brat na primer je zelo labilna, občutljiva oseba, ki se na ven dela blaznega frajerja, jaz pa sem njegovo čisto nasprotje. In zdaj končno razumem, zakaj mami z njim vedno dela v rokavicah, mu namenja veliko pozornosti ipd. Zdaj vem, da ga nima raje od mene, ampak mu nudi samo tisto, kar mu pomaga obdržati se na površju.

Sem zabluzila, kaj?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 20:24:29   
frutka_
Čas se deli, ljubezen pa množi!Pri nas se bo enkrat pomnožila na 3!!!:love::love::love:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ljubezen do otrok
7.2.2005 20:27:13   
HuAnita
se podpišem pod nejcko, samo da imam dva labilna brata!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?