Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:09:26
|
|
|
|
pety78
|
Evo, kot da bi brala svojo zgodbo. Še trije mali kaktusi od šestih so mi crknali. Pa orhideje so vse brez cvetov. Sploh ne vem, če bodo še cvetele. Edino kar je še normalno so drevesa življenja, čeprav so bolj spufana. Madonca, sam menla se pa z rožami res ne bom.
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Evo, kot da bi brala svojo zgodbo. Še trije mali kaktusi od šestih so mi crknali. Pa orhideje so vse brez cvetov. Sploh ne vem, če bodo še cvetele. Edino kar je še normalno so drevesa življenja, čeprav so bolj spufana. Madonca, sam menla se pa z rožami res ne bom. Ne sej... men ostalo zelenje prav super uspeva... sam tile cvetovi mi pa res niso pisani na kožo. No jaz pojem rožcam res ne, božam jih pa (ker edin tk vem, kdaj jih moram zalit )
|
|
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:15:50
|
|
|
|
Šarki
|
zakaj se pa ne prijaviš na zalivalčka po internetu?? sam je ta plačat
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zakaj se pa ne prijaviš na zalivalčka po internetu?? sam je ta plačat Zalivalček? A to je škratek, ki ga naročiš, da pride zalivat pa prepevat rožicam? Ok, resno... prvič slišim... kaj je to spljoh?
|
|
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:20:50
|
|
|
|
Šarki
|
v googl evpiši internetni zalivalček, pa ti piše. po sms al pa po mailu ti pošiljajo kdaj morš kakšno rožico zalit
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi v googl evpiši internetni zalivalček, pa ti piše. po sms al pa po mailu ti pošiljajo kdaj morš kakšno rožico zalit Uuuuuu to pa je neki zame. Hvala
|
|
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 18:24:31
|
|
|
|
Šarki
|
ja, a si prebrala da je za plačat?? sicer ne vem kok je...
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 1.4.2008 23:04:26
|
|
|
|
Marogica
|
Nabavi si plastično. Ta te ne bo nikoli razočarala...še manj pa ti njo...
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 2.4.2008 10:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Nabavi si plastično. Ta te ne bo nikoli razočarala...še manj pa ti njo... Eh Maroga... pol pa ni finte. No ja... sej zdej sem se že sprijaznila, da me pač cvetoče rastline ne marajo in posledično tud jaz njih ne. Bom ostala pri svojem zelenju.
|
|
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 2.4.2008 23:30:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Nabavi si plastično. Ta te ne bo nikoli razočarala...še manj pa ti njo... Eh Maroga... pol pa ni finte. No ja... sej zdej sem se že sprijaznila, da me pač cvetoče rastline ne marajo in posledično tud jaz njih ne. Bom ostala pri svojem zelenju. Ja.... pri ovenelem zelenju...
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 2.4.2008 23:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ja.... pri ovenelem zelenju... Ti Maroga.. a si mal žleht a? Te ne bom družla več. Moje zelenje ni prav nič ovenlo, da veš. ostanki rože pa čakajo boljše cajte na balkonu. (da mam manj slabe vesti, ker je ne gledam ves čas)
|
|
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 2.4.2008 23:41:37
|
|
|
|
Marogica
|
EH, Matovilcica, ne jemlji tega resno...Zame je tako ali tako vsako zelenje "šavje", samo iglavci so moji ljubljenčki... TOrej iglavci in šavje...Iglavci uspevajo, šavje pa ne...
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 3.4.2008 20:41:19
|
|
|
|
Katrin
|
Jaz sem pa za rojstni dan dobila ptička (na palčki), ki ga vtakneš v zemljo in ko je suha, začne čivkati in te spomni, da moraš rožice zalit lp
|
|
RE: Pa mi je spet ratalo... 4.4.2008 12:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR Jaz sem pa za rojstni dan dobila ptička (na palčki), ki ga vtakneš v zemljo in ko je suha, začne čivkati in te spomni, da moraš rožice zalit lp Uuuu.. kje se pa to kupi? Sicer pa... za mojo cvetočo rožco je itak že prepozno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?