Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2005 7:26:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
He,he enkrat iz primorskega konca 7.2.2005 7:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro tudi iz:morje:Ledeno. Nas vse je zajel val prehlada:((Pa smo spet no,ufffa. Dost mi je zime...dejmo hitro v pomlad...hočem toploto.;)
|
|
|
|
He,he enkrat iz primorskega konca 7.2.2005 9:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, ha, pri nas je pa minus 15, pa sneg pada. Mali je v vrtcu, maškara Pokemon, ker sem dala sinoči prat obleko za klovna, in se je ta hudič razparal, kjer je elastika. Sicer sem stvar zašila, ampak mislim, da ne bo za dolgo, ker se blago kar trga (je že staro enih osem let). Še dobro, da sem imela Pokemona v rezervi, drgač ne vem, kaj bi. No, jaz sem pa v službici, bom cel dan špijunirala na RR.
|
|
|
|
He,he enkrat iz primorskega konca 7.2.2005 9:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
oj al bina končno šiht v dopoldanskem času-pa sem prav razumela..cel dan:zmeden2: Za naslednje leto boš pa vedla da moraš vedno rezervno masko imet doma,al pa ga namaškerirat v srednjeveškega viteza-kovinski oklep.
|
|
|
|
He,he enkrat iz primorskega konca 7.2.2005 9:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sapico ja,da nebi.Lahko ti pošljem ledeno mrzlo burjo:)-Sam pol me bo še kdo lovil,da sem vam dodaten mraz poslala:)- Ti pa le nabavi avtek,da se zapelješ na naš konec...se bliža pomlad:še vedno brez gužve in lepo toplejše vreme9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?