Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
komplet miza+leseni stolčki 31.3.2008 10:58:38
|
|
|
|
sreča212
|
mi smo se odločili da je čas za nakup mizice, kajti naša punčka je začela malo ustvarjati (risati, sestavljati,...) in kakor v vrtcu, mislim da bi ji bilo tudi doma všeč. šla sva tudi že malo po otroških trgovinah in sem bila razočarana, povsod isto. ali kdo ve, kje bi lahko najdla kakno bolj ustvarjalno leseno mizo - s tem mislim na tako, ki bi imela že notri dodatke (obročke,....)?,predalček,... hvala in lp
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 31.3.2008 15:06:38
|
|
|
|
POLAND
|
V bistvu te lesene otroške mizice ponavadi nimajo predalčkov.Mi imamo srečo ,da je mož mizar in je sam naredil komplet.Drugač pa to ni ravno poceni stvar.Je pa najboljša lesena(po principu teh,ki jih imajo v vrtcu)
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 31.3.2008 15:07:42
|
|
|
|
A.J.
|
A ti je kaj všeč? Od Step2 je...
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 31.3.2008 15:50:19
|
|
|
|
mily
|
Kaj pa Ikea? Mi smo tole meli in se je super odneslo http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/87474709
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 31.3.2008 15:52:32
|
|
|
|
mily
|
Aja vidim da hočeš predalčke. Hm, mogoče bi ji kako dodatno kej dodelala. Mogoče zraven mize na steno kako poličko naštimala al pa kej takega?
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 2.4.2008 22:33:15
|
|
|
|
Putka
|
Tole: ali tole: Oboje Haba. Pomoje zelo drago, vprašanje če se dobi pri nas. Vsak dober mizar t bo znal naresti.
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 2.4.2008 22:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka Tole: Lušno :)).
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 3.4.2008 8:06:32
|
|
|
|
A.J.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka ali tole: Men je pa ta fuuuuul luštna...
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 3.4.2008 8:14:03
|
|
|
|
A.J.
|
Sem šla na Haba stran zdaj... Ful luškane stvari. A kdo slučajno ve, če se to da kje v Sloveniji kupit? Hvala
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 3.4.2008 19:43:22
|
|
|
|
sreča212
|
to je pa res luškano . upam, da bomo kaj takega (oz. kar to Haba) najdli ali bomo pa iskali dobrega mizarja, kajti naš mizar ki smo ga imeli za stanovanje, se ni prav obnesel in ne verjamem, da bi znal kaj takega ustvariti če imate kakšen kontakt dobrega mizarja, je dobrodošlo. hvala
|
|
|
|
RE: komplet miza+leseni stolčki 3.4.2008 21:50:05
|
|
|
|
Kaliope
|
jeee, uspelo mi je slikice prilimat --> IKEA mi je pač fenomenalna ... ah, ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
stari staršiwatershinese želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?da (
55%)
ne (
45%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!