Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 17:17:40
|
|
|
|
beba76
|
Načeloma je tako, ni pa pravilo. Pri meni je bilo prvič doooosti lažje, saj sem rodila s CR, drugič pa me je doletel vakuum:(. Želim ti, da bi ti šlo v drugo lažje;)
|
|
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 17:59:44
|
|
|
|
puri
|
Meni je bilo v druge res mogoče malo lažje, ker sem se probala čim bolj sprostit in mi je kar uspelo.....čim bolj si pa sproščen, hitreje gre, tako, da sem tut hitreje rodila! Drugače sta bila pa poroda približno enaka, samo da sta se različno začela in da sem že v naprej vedela kaj sledi! lp:)
|
|
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 18:06:20
|
|
|
|
Gina
|
Drugič se ponavadi hitreje odpiraš, (mene je bolelo pa bolj), pa zato ponavadi hitreje rodiš. Mene je bilo predvsem pri vsakem naslednjem porodu bolj strah. V bistvu sem pa vse tri rodila v 4. urah, najlažje pa prvega, vendar je bil vzrok za težja naslednja poroda v drugih komplikacijah pri porodu (sicer bi hitreje rodila).
|
|
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 18:12:41
|
|
|
|
malika
|
Seven, ali tebe tudi že malo matra? Jaz sem prvič rodila OK in lahko rečem, da imam dobro izkušnjo za sabo, ampak me zdaj vedno bolj mika ta epiduralna:)-:ups::zmeden:
|
|
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 20:08:15
|
|
|
|
babylove
|
Hmm. Jaz sem imela srečo, da je prvi že po dveh urcah kar ven padel:bravo:. Za naslednjega naj torej grem samo mimo porodnišnice, pa bo? :)-:)-
|
|
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 21:02:23
|
|
|
|
anajmad
|
Prvo sem rodila v dobrih 4 urah.Takrat sem mislila,da je hudo,pa sploh ni bilo,če pomislim. Drugega sem rodila v dobrih dveh urah-bolečine neznosne,tako kot je omenila gina.Bilo je pa malo lažje,seveda,ker je bil majhen. Tretjič bom rodila kar naravno,seveda če mi bo dano.Čeprav sem bila pristaš EA,toda odločila sem se,da kljub bolečinam potrpim in probam tako. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Prvi in drugi porod - kaksna je razlika? 5.2.2005 22:21:33
|
|
|
|
*maja
|
Prvi porod je bil kratek cca. 45 min, ampak meni osebno veliko bolj mučen in boleč kot drugi, ki je trajal uro in 15 min. Pri drugem sem točno vedele kako in kaj in sem bila cel porod skoraj čisto do konca na nogah (pri 1. sem samo ležala drugače ni šlo), bolečine pa so se meni zdele veliko manjše, pa je bil naš drugi :duda: skoraj kilo težji kot prvi in 3 cm večji. Tako da po mojih izkušnjah je drugič veliko lažje. Zdaj samo še upam, da bo v tretje ravno tako kot drugič in ne bo kakšnih problemov ;).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?