|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločila sva se
26.3.2008 11:10:32   
Anonimen
Odločila sva se in začela delati otroka. Ovulacijo imam že par dni, sedaj gre h koncu, pa me zanima, koliko časa prej pokaže test pozitivno. Menstruacijo naj bi dobila okoli 10.4. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločila sva se
26.3.2008 11:20:20   
onur
meni je cb pokazal dobrih 14 dni po izostanku menstruacije, imela sem neredne. vso srečo in upam, da boš kmalu srečka user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2008 11:48:53   
~Biba~
user posted image user posted image za pogumno odločitev.
Test ti bo verjetno pokazal pozitivno tam okoli 10.4. Najverjetneje nekaj dni po 10.4.
Nekatere imajo srečo, in jim test pokaže + že nekaj dni pred predvideno user posted image je pa to prej izjema kot pravilo. Nekaterim test ne pokaže + tudi 14 dni po zamujanju user posted image

Se pa s tem samo psihično obremenjuješ...raje počakaj da zamuja, pa potem naredi test..do tedaj pa ti ostane le čakanje, mučno čakanje in upanje na najboljše.
Držim pesti, da vama čimprej uspeuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 12:00:01   
alena*
Ja, jaz tudi upam, ker si ful želiva. Ne vem pa na kaj paziti sedaj. Veliko hodim v hribe, bojim se, da bo kaj narobe, ker ne vem, če sem noseča, zaradi težkih vzponov. Kaditi sem prenehala pred dvema tednoma, kar trpim, ma bo šlo, pokadila pa sem danes eno cigareto, ko sem bila pri prijateljici na kavi. Upam, da ne bo škode, drugače jih ne kupujem več, vendar me pa ta negotovost daje, ko ne vem, ali sem ali nisem in kaj lahko in kaj ne.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 12:12:47   
~Biba~
glede cigaret so različna mnenja...jaz sem prenehala s kajenjem 1 leto pred načrtovanjem. zna biti stresno brez cigareteuser posted image a verjamem da si močna in ti bo uspelo.
Pa ne obremenjuj se s takimi malenkostmi...hodi v hribe, športaj, pleši, delaj vse kakor do zdaj, in poslušaj svoje telo.
Malo pobrskaj po netu, veliko informacij boš dobila. http://www.njena.si/druzina/nosecnost/priprave_na_nosecnost/menu_id_79.html

Lp

(odgovor članu alena*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2008 12:19:43   
Naja31
negotovost daje, ko ne vem, ali sem ali nisem in kaj lahko in kaj ne.

Joj, punca, daj malo ustavi konje.
Včeraj sta seksala, zdaj pa ti kar misliš da si noseča. Saj ne da ti ne bi privoščila, ampak se zna zgoditi, da boš, glede na tvoja visoka pričakovanja, potem hudo razočarana, če ti ne uspe v prvo. Verjetnost za to je  pa zelo majhna.
Torej, najprej počakaj, da ti zamuja M nekaj dni, potem naredi test, in boš vedela. In potem razmišljaj če greš lahko v hribe ali ne. Do takrat pa živi normalno in se ne obremenjuj.

Se mi zdi pa zelo pametno in edino pravilno od tebe, da si prenehala kaditi. user posted image user posted image user posted image  Že zaradi sebe, če ne zaradi bodočega dojenčka.

Pa srečno!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2008 13:10:24   
bajsika
Se mi zdi pa zelo pametno in edino pravilno od tebe, da si prenehala kaditi. Že zaradi sebe, če ne zaradi bodočega dojenčka.

user posted image user posted image user posted image

Pa upam, da sredi aprila ugledaš user posted image user posted image !

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2008 16:40:02   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Odločila sva se in začela delati otroka. Ovulacijo imam že par dni, sedaj gre h koncu, pa me zanima, koliko časa prej pokaže test pozitivno. Menstruacijo naj bi dobila okoli 10.4. 

Ne ostane ti drugega, kot čakat! user posted image  Sicer lahko narediš test že prej, semo imsš veliko verjetnost, da bo -. Poizkusiš lahko tudi z O testom. Ta ti prvi pokaže nosečnost. Če si par dni pred user posted image , ti test ne sme pokazat O, razen če nisi user posted image , potem sta dve črtici, samo morata biti obe dokaj močni. Pa obilo sreče ti želim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2008 17:12:31   
uršika***
Vsak mesec imaš samo 25 % možnosti za zanositev. Tudi midva sva se šele pred kratkim odločila za otroka in sva mislila, da je to enostavno. Da pač naročiš in čez user posted image  mesecev dobiš user posted image . Pa žal ni tako. Sedaj sem prebrala veliko knjig o zanositvi, nosečnosti in na temle forumu so tudi vedno dobre debate, ki ti razjasnijo marsikatero stvar.
Jaz sem bila prvi mesec tako živčna, da mi je bilo zjutraj resnično slabo in v glavnem sem imela vse znake zauser posted image . Pa na koncu ni bilo nič drugega, kotuser posted image
Vsem začetnicam pa priporočam kakšno dobro knjigo o nosečnosti, vam bo vse veliko bolj jasnouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2008 13:38:45   
*kinnie*
Držim pestke za user posted image !!! Srečno.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?