Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 24.3.2008 20:24:10
|
|
|
|
hrabra miška
|
Men se je to zgodilo,ko sem imela polno spodnje sito in še enkrat ko mi je vrglo dol tisto ko se vrti,ko teče voda iz njega (ne vem kako se reče).
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 24.3.2008 20:36:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Imaš mogoče na tistem delu v košari postavljeno kakšno veliko desko ali krožnik? To se je naredilo meni in še eni moji prijateljici. Ko zapreš vrata stroja, deska blokira vratca za prašek/tableto, pa si tam.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 24.3.2008 21:23:37
|
|
|
|
taška30
|
Tole kar je Jančika napisala je najbrž razlog. Ali je veternica s čim blokirana ali pa tista posodica.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 24.3.2008 21:43:39
|
|
|
|
Naja31
|
Hvala punce. Bom preverila ko stroj neha delati. Ampak 4x ga pa ne bom prižigala. Bo moral počakati na jutri.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 24.3.2008 22:59:43
|
|
|
|
Naja31
|
Evo, sem pogledala. Tam res stoji en velik piskr, tako da upam, daje to razlog.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 25.3.2008 10:32:41
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz ta problem rešim tako, da tabletko dam enostavno v tisto košaro ko je za pribor. Sem imela en čas problem s tem ko mi ni hotl odpret, nakar sem poklicala Gorenje servis in so mi to popravili, mi je pa serviser svetoval kaj naredit v takšnem primeru. Jaz sem enostavno začela tabletko devat v košaro in sedaj se sploh ne spomnim več da bi jo dala kam drugam.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 25.3.2008 11:22:21
|
|
|
|
Naja31
|
Očitno tisti piskr ni bil moteč, ker tudi danes, ko sem ga dala drugm tabletke ni raztopilo. Sem pa naredila tako kot je predlagala luka jan in se je posoda lepo oprala.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 25.3.2008 13:13:03
|
|
|
|
honey
|
To se je tudi meni dogajalo, zato zdaj tableto enostavno vržem v stroj - niti je ne dam v košaro, ampak jo kar na tla vržem. In nimam nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj me zafrkava 25.3.2008 19:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pomivalni stroj me zafrkava Zafrkavi ga nazaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Starostna razlikaninolaKoliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokomaEno leto (
10%)
Dve leti (
41%)
Tri leta (
38%)
Več (
12%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!