|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko plačilnih kartic imate
23.3.2008 17:38:04   
vaney
Zanima me, koliko plačilnih, kreditnih kartic imate? Jaz imam samo eno že 6 let in se mi zdi to najbolj enostavno. Ko imam, kupim, ko nimam, pač ne ali pa na obroke. Sem pa že kar nekajkrat videla npr. v trgovini ljudi, ki vlečejo eno kartico za drugo. Kako sploh vodijo evidenco za toliko kartic in kakšen občutek mora bit, če pretiravaš in potem naslednji mesec ni ravno veliko na računuuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko plačilnih kartic imate
23.3.2008 17:42:36   
natasaom
potem naslednji mesec ni ravno veliko na računu

ali pa ničuser posted image
nimam nobene kreditne kartice.vse kupujem s kešom.imam samo ba kartico

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2008 17:45:23   
Anonimen
imam samo ba kartico

Tudi jaz.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2008 17:54:10   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

imam samo ba kartico

Tudi jaz.

Isto user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2008 18:04:11   
skuštrana
imam samo ba kartico

Se podpišem..Nimam ravno samodiscipline kar se šopinga tiče pa je tako najboljše za vseuser posted image No, za trgovce ravno neuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2008 18:08:44   
Strawberrie Cherrie
Imam Maestro, Viso in Viso electron. Mi zadostuje user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2008 18:13:30   
mammy26
nobenih kreditnih kartic, razen ba kartice.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2008 18:24:32   
anajmad
Zaenkrat preveč,ker preveč zapravimuser posted image user posted image .Dve maestro in eno kreditno.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2008 19:08:48   
žetev
ba in eurocard, kamor si naklofam200-300 €
user posted image

kar seješ to žanješ

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2008 19:29:37   
ona
Samo tisto za bankomatuser posted image  in nobene kreditneuser posted image

(odgovor članu žetev)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2008 19:30:44   
Anonimen
Nobene kreditne, dve bančni kartici.
Moj isto dve bančni, pa Visa(uporabljamo sam v tujini).

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2008 20:10:01   
Muca Copatarica
Dve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2008 20:40:34   
MiriaM
Dve plačilni, ker imam dva računa; pa Viso, ki je redko kakšen mesec ne obremenim user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2008 20:47:52   
Anonimen
imam 2 računa..stari mi je ostal ker je bil na njem še varčevanje, ko sem se selila na novo banko zaradi pufa.

tako imam ba kartico od starebanke pa viso od tam ki je ne uporabljam
pa dve ba od nove banke - svojo in pooblaščeno od moža pa eurocard
pa mercator piko :)

kartic preveč k ni na nobeni itak nič gor. sam minus..matr pa ta gradnja! user posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2008 20:48:15   
Anonimen
Jaz nimam niti ene kartice. Ne kreditne, ne debetne, ne nič. Imam pa cca. milijon tistih popustniških, vse od Pike do Bog-te-pito. user posted image

(odgovor članu MiriaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2008 20:52:25   
Anonimen
Eno debetno in dve kreditni. Uporabljam vse.

Debetno za sproti, Diners za ABC, Ec/Mc pa kar se mi lusta podpisat....user posted image .

Imam se zalogo čekov, samo jih skoraj nikjer ne jemljejo vec. Meni so ceki najbolj po gustu, ker se je treba vsaj malo potrudit, ko porabljas dnar. Pa se vedno se mi tko nobel zdijo, ne vem zakaj.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2008 20:52:32   
tajtaja
Glede na to da delam na banki in ponujam produkte(beri kartice), imam samo maestro. Staromodno, vem, ampak najbolj varčno.user posted image
Mam priliko videt, kako ljudje zabluzijo z kreditnimi karticami, ko kupujejo več, kot so sposobni poravnat, potem pa jemljejo kredite za poplačilo vsakdanjih izdatkov.
Jaz mam puf, pa vsaj vem zakaj. V roku enega leta sem v bajti, 90% dokončani.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2008 22:30:31   
blustar
Maestro, Mastercard in Diners. Uporabljam v glavnem samo Maestro. Mastercard, če kupujem na internetu, Diners pa ne že cca 5 let. Imam jo zaradi naročnine na Delo, ki sem ga vmes odjavla, ampak članarino na kartico so mi zgleda še kar plačval. Samo sem pa zdaj videla, da imajo kar dosti ugodnosti, tako da jo bom mogoče začela uporabljat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2008 17:17:12   
cukr07
Imam samo ba kartico in mi čisto zadostuje za moje potrebe.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.3.2008 17:29:53   
Gina
Meni se zdijo kartice priročne. NIkdar ne kupujem nič s kešom, še za kavo včasih nimam dovolj v denarnici, ker pozabim dvignit. Imam pa vse zapisano, kam in koliko sem dala. Edino tako imam predstavo o denarju. Če bi imela keš, bi se mi zdelo, da je to že odpisano na mojem računu, ker sem odkljukala tisto v minus takoj na evidenci, zato tisto zapravim brez vsakršnega razmisleka - torej raje nič ne dvigujem. Kartice so res fajn zadeva. Edino problem je, če ti jih ukradejo. Zato gledam, da imam majhen limit, čim manjši možen.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.3.2008 20:39:15   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Meni se zdijo kartice priročne. NIkdar ne kupujem nič s kešom, še za kavo včasih nimam dovolj v denarnici, ker pozabim dvignit. Imam pa vse zapisano, kam in koliko sem dala. Edino tako imam predstavo o denarju. Če bi imela keš, bi se mi zdelo, da je to že odpisano na mojem računu, ker sem odkljukala tisto v minus takoj na evidenci, zato tisto zapravim brez vsakršnega razmisleka - torej raje nič ne dvigujem. Kartice so res fajn zadeva. Edino problem je, če ti jih ukradejo. Zato gledam, da imam majhen limit, čim manjši možen.

Isto, le da ne pišem sproti, imam pa vpogled na vse kartice preko interneta, pa itak nikoli ne zapravljam.
Od kartic imam 2 ba (to zato, ker sem zamenjala banko zaradi najema kredita), pa ravno tako zaradi kredita imam po novem Mastercard (ki ga uporabljamvečinoma za plačilo bencina in večje nakupe v prehrambenih trgovinah) in pa Pika kartico, s katero pa ne kupujem kaj dosti,ker grem v Mercator bolj ali manj samo po mleko in kruh.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.3.2008 9:47:38   
Maxica
Imam BA kartico, Viso, Viso electron (ki pa je redko v uporabi) ter Mercatorjevo ta zeleno kartico.
Gotovine pa v moji denarnici skoraj ni.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.3.2008 19:29:08   
janca
Dve. Ene ne uporabljam, drugo dokler je kaj na računu, pol pa vzamem od moža pa veselo na delol. Tam se pa vedno kaj najde.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.3.2008 19:38:14   
lemavrica
Imam svojo BA kartico, moževo BA kartico in svoj eurocard ( tega zelo redko uporabim )

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.3.2008 16:54:23   
Anonimen
Imam ba kartico, nič kreditnih. In kupujem vedno z gotovino, ker sem že večkrat slišala, da ko so ljudje plačevali s karticami, so jim potem udrli na račun in pobrali dol denar. Menda je to bilo v Hoferju, Merkur je bi lpa itak na televiziji. Tako, da gotovina, čeprav se jo ponavadi toliko zapravi, kot jo je v denarnici, pa saj je nekaj podobnega s karticami. Ampak to si moraš pri sebi narediti red.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?