|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčevke
4.2.2005 13:40:33   
Dolina
Ojla marčevke :rozica::rozica:,

Dons sm nas pa jaz prestavla mal višje. :bravo:

Naša :kuza: je zbruhala vso plastiko, tko, da smo zdej v redu. :bravo: Hvala bogu, mal me je skrbel. Ne vem pa, če ji bo to šola. Ta naša je al mal smotana al pa tolk trmasta. Npr. nikol ji ne dovolim grist špagce za sprehod (sploh ko greva čez cesto) in jo vedno okregam, ampak ona vedno znova poskuša grist in vleč in joj, enkrat se mi bo zmešal. :)-:)- Po moje hoče bit ta pametna. Tista mesta na sprehodu, k je pa kej našla prejšnjič, pa tud naslednjič takoj najde. Lumpa.:)-
Je pa čist znorela zjutraj k od veselja, k je zagledala sneg. Sm bila v trenutku pozabljena in sva mogle takoj na sprehod, kr je cvilila pred vrati, da so mi šle dlake pokonci. In potem je norela po polju in potoku in uživala sto na uro. ;)

Ja, punce prav imate. Manj kot komliciraš, boljš je. Nas bojo že v porodnišnici naučil kako in kaj, pol bodo pa itak mame in tašče non stop na pbisku. Moja mami je že čist neučakana in bi že kr, da grem rodit. In ko je slišala, da so v lj porodnišnici omejili obiske (samo zdravi atiji lahko pridejo), je rekla, da se bo v moškega naštimala in se pretvarjala, da je ati. :)-:)-:ups: Men bo ap nerodn, k bo mela moja :duda: kr dva atija. :)-:)-:)-

Spacey, jaz sm tud non stop žejna, tud spijem ene 3l na dan. Ponoči pa na srečo ne. Ampak ne zatekam tako hudo. Omeni tvoji G, da ti verjetno voda zastaja, mogoče obstaja kakšno zdrvilo, da ti pomaga. Vem pa, da ananas deluje »očiščevalno oz. odvajalno« - se pravi, da naj bi preprečeval nabiranje vode v telesu.

Aja, Spacey, misliš na seznam, kaj vse potrebujemo za naše :duda:? Ti bom poslala, sam dej mi par dni, da natipkam. Ok?

Lepo se mejte, uživajte v snegcu... :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina 36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marčevke
4.2.2005 13:44:02   
Anonimen
Oooo, se mate fino. Jaz sem bila pa pred tremi leti "marčevka".

(odgovor članu Dolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marčevke
4.2.2005 14:52:39   
Soncnica
Hojla punce!

Kako ste kaj? Pridna Tanaja, si odprla nov post :). Žal mi je za tvojo :kuza:, ker je pojedla tisto plastiko, ziher se je slabo počutila. Po moje tega ne bo več počela, :kuza: so ful pametni in si hitro zapomnijo dogodke in ljudi.

A je mogoče kateri izmed vas slabo? :( Že kakšen teden opažam, da mi je spet slabo (bilo mi je že prve 3 mesece) in ne bi rada tega preživljala še slaba dva meseca. Občutek imam, da se mi je :duda: utaboril čisto zgoraj

lp

Sončnica in :duda:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marčevke
4.2.2005 15:10:45   
Suzi*
Cau marčevke!!

Evo mene. Sem ravno iz pregleda. Zadnje čase me kar naprej pregledujejo. Pa G, pa za sladkor (imam namreč nosečniško sladkorno). :grrr: Danes sem imela prvič CTG, je pa točno 1 mesec do PDP. Mali/a je bil tako živahen, da sem se kar smejala vmes, ker tista naprava tako zahrešči, ko se bebica premakne, kot da bi avto mimo peljal. ;) Zdaj se je pa umiril, lump! No pa aparatek je zabeležil otrdevanje maternice. Pa me G potem vpraša, če so to že popadki.:zmeden: Ja kako naj pa jaz vem. Meni se je zdelo, kot da se mali ful kotali po trebuščku in da zato trebuh rata čist trd. :zmeden2: Ne vem, verjetno so ali tisti nepravi popadki al pa je to samo od premikanja bebice. G me je potem za vsak slučaj še pregledala, pa kaže, da se še nič konkretnega ne dogaja, ker je MV še čisto zaprt in bebica še visoko. :)-

Naslednji pregled pa že naslednji četrtek, 10.1., čez 10 dni pa že na razgovor v porodnišnico. Zgleda, da bo treba predčasno rodit, ker se baje lahko da tale nosečniški diabetes na koncu nosečnosti poslabša, pa nočejo tvegat. Tako da marčevke, zgleda da bom kar vse po vrsti prehitela, hote ali pa nehote. Malenkost sem sicer v dvomih glede predčasnega sprožanja poroda, ker :hudicek:, to je že čez dva tedna. :zmeden: Res, da smo bili kar pridni in je večina stvari za bebico že pripravljenih, čez dva tedna pa itak počasi prihajamo že v obdobje, ko je verjetnost za porod itak normalna (vsaj za tiste :nosecka:, ki imamo PDP na začetku marca).

Me pa že pošteno bolijo kosti tam doli, sploh če kaj hodim ali stojim. Da ne govorim o spanju...kot da bi se en :sloncek: kotalil z enega na drugi bok. Si ne predstavljam, da bi se še bolj zredila, ker že z 10 kg-ji plusa težko premikam svoje noge in še kaj drugega. Da ne bo katera mislila, blagor njej, se je samo toliko zredila :(, moram rečt, da če bi bilo po moje oz. če bi jedla kar mi paše, bi imela sigurno še 10 kil več, zaradi diete pa so moje kile ostale praktično enake kot do polovice nosečnosti. :)- Baje da to ni nič narobe, ker buši normalno raste in bebica prav tako. Se mi pač ne bo treba pozneje otepat z edvečnimi kilami, čeprav zdaj ni čist nič fino, ko si kar pogosto zaželim kaj sladkega, pa tega ne smem pojest. :grrr::grrr::grrr: Le kje je tukaj užitek??!! :grrr:

Dolina, tale tvoja :kuza: je pa res prava navihanka. Baje so :kuza: zelo dobra predpriprava za :duda:....;)

Že nakladam ne? Javite se kaj zaspanke. Kako ste?

lp, Suzi 36t

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marčevke
4.2.2005 15:28:33   
spacey
Eila marčevske rožice! :rozica::rozica::rozica:

:bravo::bravo: Dolina :bravo::bravo: da si nas dvignila na površje.:bravo::bravo: Sem nas že js hotla, pa sem se potem mal zamotla pr oblekcah za :duda: pa nesla prat tetra pleničke in še kar spada zraven, da mi za vikend ne bo dolgčas, bom lahk mal likala. :)- :) :)- Pol sm pa nono in nonota šla pogledat, pa mi je še za papcat dala, zdej sm se pa še s tatkotom in babi po telefomu pogovarjala (sta v MB) in eno me spet na netu.

Kje pa so vse danes? Kr vse neki štrajkajo :zmden2: pa petek je, tko da bi lahk mal štrajkale v službah in se posvetile nam. Upam, da se nam kasneje kej oglasijo. :rozica:

Joj prej mi je naša :kuza: skor živčnega nardila. Sva šel v trgovino kot vsako jutro in na poti nazaj domov, je na drugi strani ceste potrobla ena gospa neki drugi gospe. In Aya to sliši in brez glavo steče čez cesto k tistemu avtu in začne skakat okol njega. Jaz se pa derem zanjo, ona pa nič...niti slišala me ni, meni pa tema na oči. Hvala bogu ni bilo nobenega drugega avta, ki bi mimo pripeljal. Pol se me je pa še izogibala (beri: ni upala k meni) ko je vidla izraz na mojem obrazu. :hudicek: Tko sem jo skregala, da je bla pol pridna ko bubica in ko sva prišle domov je 2 uri nepremično ležala na svojem prostoru. Lumpa!
Ooooo naš :muca: Poha se je vrnu domov, po 1 tednu bandanja in ženjenja. Kok se mu mora dogajat. :)-:)-:)-

Hvala Dolina za nasvet z anansom. :rozica: Kaj pa misliš o peteršilju, jaz sem slišala da se ga skuha in pol tisto vodo popije in da je tut dobro odvajajo vode. :zmeden2: Bo treba mal povprašat.
Bom pa poklicala kr mojo osebno zrdavnico, pa šla k njej malo na posvet, je tok fajn ženska v bistvu je pediatrinja in njo bo tut naš :duda: imel. 9nebesa Res je fajn. :rozica:
Dolina ni panike ti si kar vzemi čas za tipkanje seznama, men se še ne mudi. :)- Aha še to sem se psomnila...berem jst na 9nebesih (****. nadaljevanje), da se z :fis: dogovarjaš za februar? A ne boš več marčevka?! :zmeden2: Ti, ti lisička. :)- :)- :)-
Sem mal gledala kaj bi ti lahko primanjkovalo pri nohtih, pa nič konkretnega ne piše. Pravilna prehrana polna vitaminov in mineralov, katerih pa, pa nič ne omenjajo. Bom še mal mojga lubija povprašala, on se kr spozna na take reči. :) Ti še sporočim. PS: pošlji mi kakšno slikico vaše Alti na mail! Plz! :ups: :kuza:

Sem vas hotla vprašat punce, če vam hormončki spet kej nagajajo pri razpoloženju? Meni se mi zdi, da mi spet delajo celo zmedo in v enem trenutku kar nisem več jaz. :zmeden: Mislim, sej ne vem kako naj vam povem, je pa čudno. :ups:
Kaj pa imena, a ste se že kej odločle s partnerji? Mi še vedno nič ne tuhtamo, na koncu bo naš bejbi brez imena. :ups: :)- :zmeden:

A boste kaj za "pusta-hrusta"? Kaj pa tiste, ki že imate otročke, a jih boste kaj našemle? Mislim na tanajo* in rainbow? :) Jaz bom kar krof0 (sem se odločla!), pa čeprav se ne bom nič našemla, sam velik jih bom pojedla. :)-:)-:)-:love::love::love::sloncek:

Rainbow, zakaj pa ne pokrit z dekico? A misliš, da si jo res lahko pokrije čez glavico, ali pa da si jo da v usta? :zmeden: Jaz se tega kar nekako bojim, pa nam v šoli niso nič omenili, da mormo bit previdni. Pa sej tako mičkeni še ne mahedrajo kaj dosti z rokicami, ane? Sicer, pa bo pol poletje, tako da ne bodo neki pokriti k bo itak vroče.

Spet sem čist not padla in napisala cel roman... :)- ...upam, da se vam da brat. :ups: 8) :) Kar prznajte! :)- :)- Mal me meče. Sonček pa to in nič snegeca. Ufffaa!!! :(

Aja splišni, ti se kr pridruži druščini in zaupaj kak nasvet. :bravo: Kdaj pa ima tvoj sinček r.d.?

No lepo se imejte in predvsem lep vikend vam želim. :rozica::rozica::rozica:

Lep pozdravček iz sončne :morje:!

Papa;
P 9nebesa 33t (samo še 45 dni!)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marčevke
4.2.2005 15:35:26   
morskadeklica
oj!

NAREDILA IZPIT:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
in to tistega, za katerega se mi je zdelo, da ne bo šlo, pa je zgleda krneki ratal. Fajn. Sicer je šlo ravno skozi (6), ampak glavno da je. Zdaj čakam še rezultat drugega, kar pa bom verjetno čakala še kak mesec, kolikor poznam tega predavatelja. Samo se mi zdi, da je bil ta boljši.

Mene danes še čaka ena runda za peglat, sam bo kar zanimivo, sva z :love: kupila en nov likalnik brez kabla pa bomo mal probaval kako dela.

Počutje je kar v redu, tudi jaz se ponoči kotalim po postelji kot :sloncek: iz ene strani na drugo, pa zvečer ne morem zaspat, pa včasih sem pokonc že ob 6h...

nč se še kaj beremo!

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marčevke
4.2.2005 15:52:51   
spacey
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Morskadeklica, vse čestitke za opravljen izpit:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Jaz sem verjela vate in niti za sekundo nisem pomislila, da ne boš naredila in to si tudi dokazala. Bravo, vsa čast!:bravo::bravo::bravo:

Sončnica, danes nas je pa Dolina dvignila in ne tanaja*, kot ponavadi. :) Sta pa obe pridne in mislita na nas. 9nebesa
Hja, med drugim kje se spet potepa tale naša :rozica: tanaja*? Spet se mi nič ne oglasi. Žalostna spacey!!! :( :((

Jaz sem vam pa pozabla povedat, da sem danes dobila od CSD odločbo domov, da bom spet za 3 mesece dobivala soc. pomoč v višini skoraj 80.000 sit in še enkratno izredno pomoč v višini 50.000 sit. Juhuhu!!! A ni super?! :bravo::bravo::bravo:
Sem bla tok vesela, da sem kar skakala od sreče. Bogi naš bejbi, kaj si je mogu mislit, kaj za vraga se pa zdej dogaja?! :ups: :)- :bravo:

Suzi* kok ti jst zavidam za tvojih +10kg. Jaz jih imam že čez +20 in še kar gre gor in se noče ustavit. :zmeden: :(( :(( :(
Suzi* ti tut neki v februarke siliš, kaj je zdej to? :zmeden2: Ste prav barabice. :)-

Aha sem vedla, da sem vas prej še nekaj hotla vprašat. A so se vam trebuščki že spustili ali niti ni nujno, da se spusti? :zmeden2: To se nekaj čas asprašujem, pa vedno pozabim vprašat. :)

Nč, grem jst še kej koristnega narest...npr. obesit pleničke in ostalo perilo za bejbija. 9nebesa :love:

Papa;

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Marčevke
4.2.2005 16:07:58   
Suzi*
Morskadeklica, čestitke za izpit :bravo::bravo::bravo: A ni to nekej najlepšega, ko že misliš, da ne bo šlo, pa vseeno uspe!!

Spacey veš, jaz pa vam ostalim zavidam, da lahko po mili volji papcate vse, kar vam zadiši, kilce boste pa že po porodu zbijale!!! Jaz bi tudi pojedla vse mogoče, veš, pa potem pomislim na bebico, da ji s tem lahko škodim, pol pa pač ne jem sladkega (pa še česa drugega), čeprav želja pa ne mine....:(( :( Aja, pa čestitke za dinarčke! :bravo::bravo:

Glede bušijev...moj je še vedno ful visoko, ko ena žoga. :)- Enkrat kmalu se bo verjetno moral spustit, baje pa se to zgodi dobesedno čez noč. :zmeden2: Pustimo se presenetit. ;)

papa

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Marčevke
4.2.2005 16:56:55   
tanaja*
OJLA!

Morskadeklica, sem ti rekla, da boš naredila izpit:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!!
ČESTITKE
:bravo::sloncek::bravo::sloncek:!!!

Spacey, saj sem se ti zjutraj oglasila9nebesa! A nisi dobila ZS?:zmeden:

Dolina, samo da je Alti zbruhala ven, potem je vse OK:bravo::bravo::bravo:! Boga revica, verjetno je ne bo izučilo:)-:)-:)-.

Suzi* nas bo pa zgleda res vse prehitela :bravo::bravo::bravo:! Nič hudega, če bo prej, jaz takoj zamenjam s tabo:)-:)-:)-!

Dolina, to o ananasu se mi zdi pa ful zanimivo in verjetno res drži. Ko sem bila prvič noseča, sem pojedla ogroooomnooo svežega ananasa in nisem nikoli opazila, da bi kaj zatekala. Res pa je, da je bilo takrat poletje in nisem nosila nogavic.

Hormončki mene itak skoz dajejo
:)-:)-. Zadnje tri dni sem totalno živčna, pa sploh ne vem zakaj:zmeden:. Včasih mislim, da se mi bo kar zmešalo:((:(...

Glede imena se še nisva zmenila. Davor je rekel, naj se sama odločim :bravo:, ko pa povem kak predlog, pa ni v redu:zmeden:.

Naš Žiga bo letos batman:bravo::bravo::bravo:! Mu je ful všeč:bravo::bravo:!

Cel dopoldan sem imela obiske, zdaj grem pa kako stvar narest, pa se še zvečer beremo...

Uživajte :rozica: moje...

tanaja*

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Marčevke
4.2.2005 17:08:33   
Suzi*
Hej :nosecka:,

a mi lahko katera pove, kje ste prišle do tako cartkanih slikic pri vašem opisu....tistih, ki kažejo, kako dolgo je še do PDP.

Hvala!!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Marčevke
4.2.2005 19:37:22   
spacey
Ei Suzi* tukaj je "recept" za koledarček. :)
...za vse ki si želite imeti koledarček ali meterček ob imenu, vam posredujem link: http://www.lilypie.com/create_baby_days.php kjer si lahko same naredite in skopirate v nastavitve v opis... :) ...če katera ne zna, naj mi sporoči, pa ji bom jaz to naredila, ni roblema... :) aha...tale zasluga gre pa Jani73...ona je imela med prvimi in tudi recept nam je izdala...hehe :)- zdej smo pa lahko vse važne in vesele... 9nebesa :bravo: :)-

Tanaja* sem dobila ZS in ti tudi že odpisala. 9nebesa

Kje je danes Barby*??? Njo tut pogrešam. :zmeden: :( :(( Zdej me pa nima kdo tako nasmejat, kot ona. :((:(( Pa Žaža? Njo tut pogrešam, le kje pa je? :zmeden:
Ja kr dosti se jih ne oglaša...

Lep večer in še lepši vikend vam želim, pa oglaste se kaj. :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa 33t (samo še 45dni!)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Marčevke
4.2.2005 20:27:52   
Suzi*
Ooo, spacey, hvala za link :bravo::bravo: :rozica::rozica:

Malo sem se namatrala, pa mi je končno uspelo. Zdaj sem pa tudi jaz važna s tem koledarčkom. :)-:):)-:)-:)

cauci

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Marčevke
4.2.2005 20:45:00   
spacey
:bravo: Suzi* :bravo: Se je splačalo namatrat za tako fleten koledarček, ane? 9nebesa :bravo:
Ti kr bodi važna, sej maš za kaj bit. :) 9nebesa :bravo:

Nočka :muca:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Marčevke
4.2.2005 21:14:37   
rainbow
Lep pozdrav še od mene:):)

Najprej čestitke morski deklici za uspešno opravljen izpit :bravo::bravo::bravo: Naj bo drugi še boljši:rozica:

Spacey, saj dekica tudi gre, ni problema.

Ja, jaz sem ful za svetom, in sem komaj danes ugotovila, kaj in kje so vaši opisi :((. Ne past od smeha, prosim, ampak enostavno pač nisem tega opazila (res pa je, da sem do prejšnjega tedna bolj na hitro preletela rr). No v glavnem, jaz bi tudi to naredila, a se kateri da povedat kako. Lahko pa vprašam na drugem forumu o rr.

Še en :sloncek:v postelji, da ne boste edine, pa nemir v nogah, pa žeja, pa herpes po vrhu vsega; edino moja Lia je tak zlata :angel::angel::angel:, danes sva bili skoraj ves dan sami. Ampak sem zdaj vseeno izčrpana.

A imen še nimate? Midva imava že zbrano, Enja bo namreč.

Ok, grem še kaj naredit.
Lep večer še želim, vas berem spet jutri

:metulj:35t:nosecka:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Marčevke
4.2.2005 21:46:12   
spacey
Oi :rozica: rainbow, zgoraj (moj prvi post na 2.strani) imaš napisano kako si narediš tale koledarček, ki ga imamo v bistvu že skoraj vse. :)- Če ti kaj ne bo jasno oz. ne boš znala, pa se oglasi. :)

Nočka in se beremo jutri. :muca:

Papa;

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Marčevke
4.2.2005 21:54:52   
Anonimen
Kdaj marca pa imate rok? Jaz sem ga imela 15., rodila pa 20.

(odgovor članu Dolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Marčevke
4.2.2005 22:31:53   
spacey
Splišni, jaz imam rok 21. marca, ampak srčno upam in močno močno si želim, da bi bilo kej prej.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Marčevke
4.2.2005 23:36:58   
morskadeklica
oj:):):)

Punce najlepša hvala za čestitke vsem skupaj. Tanaja prav si imela, ko si rekla,da bo šlo. :bravo:

Kje je danes Barby?:zmeden: Mene že prav skrbi ker se nič ne oglasi. Ali pa je čist noter padla, k zdej stanovanje rihta?:zmeden:

Druge vidim, da ste v dobri formi.

Suzi tudi jaz sem bla brez interneta in rr več kot en mesec. Groza. Full mi je manjkal. Ravno tako kot pri tebi, najprej virus, potem povezava z netom, potem je šla matična na računalniku...

Spacey!
Nekaj mi povej. Nekje sem zasledila, da prejemaš full socialne pomoči. Kako to? sem firbčna, a ne?:)-:)-
Jest se pa full bojim, da bi me kej prezgodaj zagrabilo (vsaj še ene dva tedna ne), ti bi pa kar pohitela. Ja sicer pa jest tut komaj čakam, da pride :duda:

Dolina vidim da je s:kuza: zdaj vse ok. Lepo!

Punce, a kteri kdaj uide kakšna kapljica v hlače? Jaz se kakšen dan počutim kot 2 leten otrok, ki je prvič brez pleničke. Moj :duda: boksne v mehur in potem je to to. :)-:)-:)-

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Marčevke
5.2.2005 6:22:37   
Yasmin
Pozdravljene punce,

dolgo casa kar sem se nazadnje javila...guzva v sluzbi..imela skupino iz Slovenije v Dubaiu..prav lustno je bilo..
Imela sem pregled pri zdravniku, nakar me skrega saj sem se v zadnjih 3 tednih zredila samo za 200 g do sedaj vse skupaj v 34 tednih dobrih 6 kg..zdravnica pravi, da plod zaostaja 3-4 tedne..ponovni ultrazvok imam 20/02..bomo videli, kaj bodo ponovno rekli..
Da pa je mera polna sem v cetrtek stopila na zrjaveli zrebelj, kri se vsipala kot nora, nakar me moz direktno pelje v bolnico, kjer mi dajo inekcijo proti tetanusu 3 zdravniki so potrdili, da ne skodi bebici..pravijo bolje inekcija kot tetanus..vceraj ves dan prelezala in se slabo pocutila, bruhala izgleda reakcija na inekcijo..apetita nimam, nobena hrana mi ne disi, to se mi dogaja ze vso nosecnost...
To bo na kratko..se javim kasneje..kup dela me caka in nesteto mailov na katere moram nujno odgovorit..

Bodite v cvetju..lep pozdrav iz Dubaia...

Yasmin

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Marčevke
5.2.2005 11:48:56   
Dolina
Ojla marčevke, :rozica::rozica::rozica:

Joj, kok ste se razpisale??? :bravo: Že pol ure prebiram vaša sporočilca.:)-

Yasmin, upam, da boš kmal ok in da ti ne bo več slabo. :rozica::rozica::rozica: Pa da bo bebica začela rast kot je treba! :rozica::rozica::rozica:
Morskadeklica, čestitke za izpit. :bravo::bravo::bravo: A ni to supr, k maš enga manj na sipsku!;)

Veste kaj, jaz bi tud rajš marca rodila (sam mam 1.3. rok in to bi blo super, sam kolk jih pa na rok rodi :zmeden2:– še na začetku tedna je in moj ne bi mogu velik lumpat :)-:)-:)- – sm mal zlobna, sam pr alkoholu v potokih nikol ne veš, kje se zgodba konča :zmeden2: in me je mal strah :(; čez rok pa ne bi šla, kr me že zdej tolk daje). Ampak je ribica napovedala febraurja. No, ko bo, bo.

Moja bebica se je spustila že v 32t. Zato je moja G rekla, naj mal več počivam, da ne bo kej prehitro ven pogledala. Se pa res zgodi čez noč in razlika v trebuščku je opazna. Boste takoj vedle, kolk je ura. ;)
Mene vedno bolj tm zadi boli, v trtici, ritki al karkoli že to je. :zmeden2: Mi gre kr na jok. :((:(( V ponedeljek grem v porodnišnico vprašat tisto vaditeljico, k ma telodavbo čez, kaj naj naredim? Me je res strah, da bo kak išias in bom obležala (pa še mami me je prestrašla, kr je ena njena sestrična takoj po porodu dobila išias in bla tri tedne v bolnici – sam tega neeeee) :((:((

Morskadeklica, med tud kakšna kaplja uide. Delaj vaje za te mišice, pa bo boljš. Vsaj men pomaga. 9nebesa;)

Joj, kok sm lačna. Zdele bi ene tri :torta::torta: pojedla. Moj mi je pustil za zajtrk pol žemlje. :hudicek:, sm bla jezna. Zdej čakam, da pride s trgovine s svežim kruhom. :bravo::bravo: Suzi* prav smiliš se mi, k ne smeš papcat, kar ti zadiši. Boš pa pol nadoknadla. A prou? :rozica::rozica::rozica:

Ja, madona, kok dobiš cekinov od socialne, Spacey? :zmeden2: :bravo::bravo::bravo: Bravo! Tko treba delat. Zdej pa zaupaj recept, da še jaz kej dobim. :)-:)-:)-

Rainbow, če si mislila opise pod našimi vzdevki: greš na levi meni v RR, pod nastavitve, pa vpišeš, kar ti srce poželi.

Barby* kjeeeeee, siiiiiii? A je blo v redu na pregledu?
Moja bebica pa don kar lepo razgraja. Hura! :bravo: 9nebesa:love: To mi je najboljš, sam mal je lumpa, k dam roko gor, pa neha :((. pol pa dam roko stran, pa spet začne. :love::love: :)-:)-

Ej, Spacey, to je pa blo adrenalina s tvojo Ayo. :zmeden: Si predstavljam, kako je bla pol pridna (sam na žalost to prehitro mine, a ne? :)-:)-) Upam, da ti ne bo več take ušpičla. Mene bi kap! Ti pošljem slikco, sam da mi moj da CD, kr nimam nobene na Pc-ju shranjene. Sva jo glih prejšnji teden slikala. Joj, sm čist zalubljena v njo. :kuza::love::kuza::love: Tko mi ma lepe okice. :love::love:

Ja, pa ananas ima tud ogromno vitaminov. (pa še neki: naj bi bil dober v boju proti celulitu. :)- Kr sm z njim :)-:)-). Samo mal težko je kupit dobr ananas. :zmeden2: Moraš kr ene dvakrat slabga kupit, da potem znaš dobrga kupit.

Zdej pa prihaja moj domov in grem jest, kr mi že tko kruli, da sigurn vse slište! :)-:)-

Baj, Dolina 36t

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Marčevke
5.2.2005 12:18:31   
rainbow
Lep sončen pozdrav vsem sončicam:nosecka:!

Jaz sem res eno teslo za internet, pa si ne bi mislila, ampak končno mi je uspelo vse pogruntat in naredit opis s koledarčkom. Saj se da, če se hoče.

Danes je krasen dan, a kaj, ko moja Lia spet z vročino straši. Sicer ni neka visoka, ampak vseeno. Zdaj lepo aja, to je najbolj važno.

Ženske, kaj ve res tak pazite na linijo? Vsaka vam čast. Meni se zdi, da sem prvič dosti bolj zdravo hrano jedla kot zdaj. Zdaj bi same sladkarije, se moram prav kontrolirat.

napišite še kaj zanimivega do večera, jaz nimam idej, grem še kaj počet, zdaj ko imam mir (moje ded je šel po trgovinah)

Pozdravi tudi od razgrajačice v trebuhu :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Marčevke
5.2.2005 15:49:19   
tanaja*
Čavči marčevke!!!!

Kako smo danes? Jaz sem mojega Batmana peljala na pustno rajanje in sva se imela super :bravo::bravo::bravo:!

Sej res, kje je Barby*? Že kar nekaj časa se nam ni oglasila:((. Pa Eva1? Kdo ve kaj je z njo?

Yasmin, kako je v Dubaju? A ni fino, če se nič ne zrediš? Jaz se tud v 14 dneh nisem zredila niti grama in se bila prav ponosna:bravo::bravo::bravo:. Pa nisem bila nič kregana, ker se niosem spet 6 kg zredila v enem mesecu :)-:)-:)-. Tudi krvni izvidi in pritisk je bil boljši :bravo::bravo::bravo:.

Dolina, kako ti je ribica napovedala februar? Naj še meni :)-:)-:)-:)-:)- in naj se še uresniči :)-:)-:)-.

Men že kar nekaj mesecev kakšna kaplja uide. Jaz to rešujem z dnevnimi vložki, na vaje pa se ne spomnim pogosto :)-:)-.

Meni pa dones spet malo štrajka. Se sploh ne spomnim, da bi "orenk" zabrcala:((:((:((. Kaj je zdaj to?:zmeden:

Nič, punce, lepo se imejte, se slišimo še zvečer. Mora naš Batman po krofe k mami in atu 9nebesa:love:...

lp, tanaja*

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Marčevke
5.2.2005 22:40:46   
Suzi*
Ojla!

Da se še jaz malo javim. Sem končno prišla do računalnika, ker moj možek kar nekej rihta ves čas, pa sem ga zdej kr dol vrgla. :)-

Ja, dolina, pri hrani pa upam, da bom res po porodu nadoknadila. Al pa že v ponedeljek. Zjutraj imam spet preverjanje sladkorja, pa se moram jutri še malo pazit, popoldne si bom pa tudi jaz privoščila kakšen krof...njamiiii. :sloncek: :sloncek:9nebesa9nebesa

Sem pa ravno gledala materinsko knjižico, pa sem ugotovila, da imam še vedno eno kilo manj kot v 28t. :bravo: Pa mi G nič ne teži, da bi se morala zredit. Mi je pa težila prej, ker sem ful hitro pridobivala na teži, je blo kar nenormalno :ups:, ampak meni je ves čas rastel samo trebuh. Drugam se nisem nič zredila...no mogoče je malo več celulita, ampak to bo šlo itak stran, ko bo treba ves čas za bebico skakat.:)

Danes sem izvedela, da mi bo kolegica še ta teden prinesla košek za našo bebico, da bo imela kje pančkat. :sloncek: Sem ful vesela, ker je to še ena bolj zadnjih stvari, ki me je skrbela. Ja, mi imamo samo že en teden časa da vse uredimo, ker potem sploh ne vem, kako se bodo ti moji zdravniki odločili, kdaj bomo rodili. :zmeden::zmeden: Malo me kar zvija :(, čeprav se tolažim, da vseeno bolje to, kot pa rodit dva tedna čez rok, ko imam pa že zdaj včasih vsega dost. Pa še vedno bolj sem firbčna, ker me za znoret zanima, kaj imamo in kako bo bebica izgledala... uf, komaj čakam, da jo vidim. :love::angel::love:

A katero bolijo medenične kosti?? Meni se zadnje dni zdi, kot da me bo razklenilo. Še nogo težko dvignem ko se oblačim, me preveč boli.:(( Si pomagam s kalcijem, mogoče malo pomaga. Kaj pa ve naredite, da je boljše??

Meni pa urin sicer ne uhaja, imam pa ogromno tistega belega izcedka....zoprno! Ker včasih je precej tekoč in potem letam na WC gledat, če ni slučajno plodovnica al pa kaj drugega. :)-:)-

ajdi, nočko :muca:

Suzi 36t

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Marčevke
6.2.2005 11:17:20   
tanaja*
Dobro jutro!

Sem ravno vstala:zaspan: in pijem dišečo :kava:.
Kako ste pa kaj ve? Naša tema kar malo zamira :((:((:((.
Spacey je bolna in se ne počuti ravno najbolje :((:((:((. En šopek :rozica::rozica::rozica: zate, Spacey:angel:.

Suzi* zakaj boš ti prej rodila oz. ti bodo sprožili porod? Mene medenične kosti ne bolijo, ampak, ko se sklonim, me ful zapeče oz. zaboli (bolečina je ful nedefinirana:zmeden:) tam kjer lulam. Kaj je to :zmeden2:? Katera ve?
Pa spet se je umirila, pikica moja mala:(. Pa samo čokolado bi spet jedla:ups:.

A ima katera kako idejo kako oprati strehico pri vozičku? Imam peg perego plikomatic, pa ne morem vzet strehice (tisti del, ki je iz blaga) dol. Sem razmišljala, da bi kar voziček v banjo dala in ga tako oprala:)-:)-:)-:)-.

Zdaj pa moram šibat v trgovino, da mi je ne zaprejo pred nosom kot ponavadi :)-:)-.

Uživajte, pobožajte bušije in se beremo kasneje...

lp,tanaja*

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?