|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je okei?
4.2.2005 12:20:14   
Anonimen
danes sem imela pregled...in mi je zmerla maternico(tako ste mi zadnic rekle, da je to merjenje maternice) in sem imela 21cm.ni to malo malo??sem v 23t5d.kako so bile velike vase takrat?;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je okei?
4.2.2005 12:45:12   
Arwen
Meni je zadnjič na pregledu rekla, da vsak teden maternica zraste za 1 cm. Torej naj bi ti imela pri 23 tednih maternico veliko 23 cm. Verjetno so možna kakšna odstopanja, kako velika pa ne vem:zmeden:. Sigurno si bila že mofrologiji in če je bilo tam vse ok, se sploh nimaš kaj za sekirat.;) Lp, T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je okei?
4.2.2005 12:48:26   
Anonimen
ja sej nic ni rekla:zmeden2:, in ko sem bla pri njej na pregledu v 21t, je bila maternica velika 18-19cm.pa ni nikoli rekla nic kaj je narobe.verjetno ce bi blo bi tak rekla.na morfologiji pa je bilo vse bp9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je okei?
4.2.2005 13:53:40   
lelaval

Velikost maternice, ki ti jo meri G, naj bi bila nekako enake velikosti kot si noseča tednov npr., če si noseča 23 tednov, bi ti zmerila 23 cm).

Meni je pri 20 tednih nameril 18 cm. Isti dan sem imela še morfologijo in je rekel, da sem po velikosti otroka noseča 18 tednov in ne 20.

Možno je, da si tudi ti manj tednov noseča, kot misliš oz imaš prepračunano glede na PDP, ali pa obstajajo določena odstopanja (ena :nosecka: ima lahko npr. pri 7 mesecih ful velik trebuh, druga :nosecka: pa dosti manjšega).

Dokler ti G. ne reče, da je karkoli narobe, se ne sekiraj saj to škodi tudi tvoji :duda:. Ti kar lepo uživaj v svoji :nosecka: in pobožaj bušija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je okei?
4.2.2005 14:45:16   
JASNA D
Iz tega razloga je meni G. izjemoma v 34. tednu naredil UZ. Meritev maternice je znašala 31 cm. No, izkazalo se je (tako na tem UZ, kot kasneje, ko se je pupa rodila), da je vse v najlepšem redu, da ni zastoja v rasti, niti kakšnega drugega zapleta. Je pač bila v bušiju punčka, malo bolj micena, ampak danes že prava "babika". Nič se ne boj in se ne sekiraj. Misli pozitivno!

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je okei?
4.2.2005 19:15:03   
Anonimen
ja sej ce nic ni rekla te je ze okei, pa napisala mi je v materinsko da sem v 24tednu, tak da te je ze oki:bravo:pac zanimalo me je, hvala vam:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?