|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček peg perego pramette
20.3.2008 16:23:32   
Mat3ja22
LP

Pred malo manj kot 5meseci sem v BC kupila voziček Pikolo , ker pa imam od vsega začetka z njim težave, ga bom vrnila in kupila novega. zanima me, če ima katera ta peg peregov voziček in kako ste zadovoljne z njim. naj povem še da imam 3,5 mesece starega otroka in bi  ta voziček imela za zdaj in tudi za kasneje ko bo otrok večji? kaj svetujete

Link od vozička:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179411
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 16:28:36   
frutka_
PP so v redu vozički. Pramette modeli so lanski modeli, ker novih več ne delajo. Nadomestil jih je Switch model, ki je podoben vendar širši in otrok višje sedi.
Takole zgleda:

http://www.mami.si/si/otroska-oprema/prilagodljiv-sistem/pliko-switch-g1654.shtml 

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 16:37:57   
ROmama
Jaz imam PP, ampak mi ni preveč všeč. Kolesa so dobra samo za po asvaltu. Imajo sicer ene zatiče, da kolesa fiksiraš, če greš na makedam, ampak to ni to. Če bi še enkrat kupovala, bi kupila voziček z velikimi kolesi. Zlaga se sicer kot marela. Midva ga veliko dajeva v avto in imam občutek, da se bo kar razpadel, ker se je ta mehanizem nekako razmajal. Ne vem no, take izkušnje imam jaz z njim.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 17:18:22   
ježek
Kakšne težave pa imaš z vozičkom? Mi smo nabavili SWITCH - a pa me zanima, ker sta si modela podobna, tako kot pravi Frutka.
Jaz sem se odločala med PP switch in Jane Carrera pro.Mogoče pa poglej ta voziček.
http://www.apollo.si/?p=jane&p1=carrerapro

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 17:42:58   
*lenc@*
poznam eno ki ima Pramete in tud ni zadovoljna, sama imam centro completo in mi je ql. Kaj pa novi PP? skate - men je full eleganten k drugi mi niso , tud moj ne(zakaj ga mam je dolga zgodba).Tud ene ki ga že imajo, so zadovoljne z njim. 

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 18:53:33   
ROmama
poleg tistih pomanjkljivosti,  kar sem gor naštela je tudi ta, da ga ne moreš vozit z eno roko.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 20:43:59   
Rozica25
tudi jaz ga mam. To, da ga lahko voziš z eno roko, včasih zelo prav pride. Namreč če user posted image kaj ne paše in vztraja, da ga vzameš v roke, je zelo težko voziček rinit in malega nest. Men se je sicer to 2x zgodilo in sem hotla voziček kar v jarek porinit. Kar v svojo stran je šel user posted image . Drugače pa mi je ok.

lp

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 21:52:14   
baja*
mi je zelo znano to, da ga je težko vozit z eno rokouser posted image  to je ful velik minus, motijo me tudi male kole, skoz mi nekaj štekajo, ker se pesek not nabere, pa voziček se mi zdi ful ozekuser posted image . V glavnem, meni je žal, da sem ga kupila. Edino, kar je res fajn, je to, da se zloži kot marela pa fajn je za ovinkat (npr. v trgovini med policamiuser posted image ).

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 22:43:10   
janja
Mi ga tudi imamo pa smo zadovoljni. Sicer pa pri vsakem vozičku se najdejo minusi in plusi. Gledat moraš zakaj voziček rabiš, pa se potem odločiš za takega. Meni je PP v redu, ker ga lahko dam z eno roko v avto, dvigala so pri nas minimalna in gre še ta voziček komaj notri, stanujemo v mestu (asfalt), na PST je pa itak tko zbit pesek, da tudi PP komot voziš. Otroka imaš prve mesece obrnjenega k sebi in ne rabiš tiste "škatle".

No, minus bi bil, ker se z eno roko težje vozi (se da, ampak mi imamo še zadaj buggy board, pa je težje). Sicer pa  jaz nikoli zunaj ne nosim otroka in vozim voziček. Al je otrok v vozičku, al grem pa ven brez vozička.
Tudi meni se zdi nekoliko ozek.

Pri prvem smo imeli Chiccotovega štirikolesnik z vrtljivimi prvimi kolesi, pa vidim, da mi je bil boljši. Ko si ga zložil, se je lepo skup zataknil. Mislim, da je bil širši. Pa še strehica se je zadnji del dal odpeti in sneti. Dežna prevleka pa je bila lepo spravljena v robu strehice. Bi se še enkrat odločila za istega, vendar me je motilo, ker se ne da obrniti otroka proti sebi. Zato je prevladal PP Pramette.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 22:46:34   
Anonimen
Meni je bil za nase potrebe v redu. Asfalt, stalno v pogonu, pralna podloga, sel je v vsak avto in ostal cel ob stalnih potovanjih gor dol.
Majhna, nenapihljiva kolesa pa niso za po makedamu, ne na tem, ne na drugih vozickih. Ce boste veliko hodili po makedamu, razmisljaj o drugacnem tipu vozicka.

(odgovor članu Mat3ja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 22:49:54   
jasna
Mi imamo sicer Pliko Copleto, a je zelo podoben Pramette (ogrodje je enako). Z eno roko se res težko vozi, sta pa dva ročaja super za obešanje vrečk, jaken... In tudi stopnička je že zadaj za večje dete. Za teren pa ni primeren.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: voziček peg perego pramette
20.3.2008 23:01:19   
Naja30
Jaz tudi nisem preveč zadovoljna z njim. Ni mi več všeč kot mi je bil včasih user posted image
Ampak ponucali ga bomo tudi za drugega, saj je še čisto nov. Če bi pa zdaj kupovala, bi vzela definitivno takega z okroglim ročajem in z večjimi kolesi.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: voziček peg perego pramette
21.3.2008 6:23:01   
surya
Mi ga imamo tudi.
+
Super je to, da rabiš samo en voziček, ki je hkrati košara in športni.
Lahko se zloži in ne zavzame veliko prostora.

-
Za na makadam ni niti pod razno.
Športni del ne moreš obrnit, da bi orok gledel tebe. Tudi v vetrovnem vremenu je to pomembno.

Meni so npr. zdej bolj všeč štirikolesni Trexxi. Pa srečno pri izbiriuser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: voziček peg perego pramette
21.3.2008 8:56:31   
noe
Jaz sem pri prvem imela PP Pliko in mi je bil super, potem smo ga pa prodali in zdaj  smo morali kupiti novega. Od sodelavca sem kupila PP pramette, super ohranjenega.
Imam pa eno težavico.Ko sva z Živo v dnevni jo dam ležat v voziček. Če jo obrnem tako ,da gleda proti meni pride mala ful zgužvana oz. pri glavici je tako sključena. Če pa jo obrnem da ima glavo tam kjer  bi morala imeti noge pa je čisto vredu, leži lepo.
Po navodilih sodeč sva naredila vse prav.A ima še katera tak problem ali pa sva nekaj narobe sestavila??

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: voziček peg perego pramette
21.3.2008 10:03:33   
Anonimen
Jaz sem najprej kupila Pramette pa mi sploh ni všeč. Ko ga daš v "košaro" dobiš ravno dno tako, da moraš ful podložit, drugače  user posted image  visi na glavi. Pa vse se maje, sploh ne vem, kako bi zdržal na makadamu, po moje ne bi bil za dolgo. Ga imamo sedaj  v stanovanju, da ga odložim in ga zapeljem v katerokoli sobo, da mi user posted image ni treba nosit. Swith je sigurno boljši. Ta model se mi zdi boljši zaradi res ravnega dna.Ogrodje je pa podobno pri vseh PP.  Drugače sem pa kupila Quinnyja Frystyle in ga ne morem prehvalit (v Sončku s košaro je kot komplet zelo ugoden) (športni del ravno dno, se da v obe smeri, ga lahko voziš samo z eno roko). Edino, če imaš majhen avto je problem in kakšno stopnišče za nosit, ker je med težjimi. Odvisno pa, kje ga boš vse uporabljala. Če je makadam, se odloči za voziček z velikimi kolesi. Pa dobro se odloči. Lp

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: voziček peg perego pramette
21.3.2008 20:28:58   
timoteja
Hojla, sama imam PP pramette, in sem zelo zadovoljna z njim. Jaz ga lahkotno uporabljam z eno roko, saj gre velikokrat z mano na psrehod naša ekstra živahna 4 letnica, tako da mi pride to ful prav. Tudi sicer se mi zdi fajni za zlaganje, uporabljaš ga lahko tudi ko je otrok malo večji, tak da ne štekam nezadovoljstva uporabnic. Jaz pa ravno nisem hotela onih vozekov, ko rabiš pol kleti met proste, da ga lahk nekam parkiraš - to sem imela pri prvi deklici, pa sem si za drugega otroka kupila PP in mi je fajni.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: voziček peg perego pramette
21.3.2008 22:48:33   
wing
Se popolnoma strinjam glede Quinnya Freestyle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?