|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje sušite perilo?
20.3.2008 11:22:42   
luka jan
....vse tiste ki nimate sušilca.
Sem mal brala tale blog in sem se tudi sama vprašala, kje sušiti perilo če nimaš sušilca. Če je stanovanje veliko še nekak gre, kaj pa če ni prostora?
Jaz sušim na tem prenosnem stojalu za v stanovanju, pa ga moram kar naprej prestavljat ko mi je na poti. Komaj čakam da bo toplo da lahko dam perilo sušit ven, čeprav mi je to ful grdo ko vidim kje to. A kaj čmo če ne gre drugače.
Kako pa ve rešujete ta problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje sušite perilo?
20.3.2008 11:26:05   
blue sky
Perilo sušim na stojalu v stanovanju (ponavadi na hodniku), poleti pa posteljnino in brisače obesim na terasi.

< Sporočilo je popravil blue sky -- 20.3.2008 11:29:49 >

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 11:31:50   
frutka_
Imamo malo stanovanje in perilo sušim na pokončnem sušilcu. Zavzame manj prostora, ker ga lahko postaviš v vsaki kot. Na oknu imam tudi vrvice, sušim tam, če je lepo vreme. Na dvorišče se mi ne ljubi nosit težek košare.
Občasno sušim v stroju.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2008 11:35:32   
2.2.
imam sušilc ampak ga sploh ne uporabljam. sušim na stojalu na terasi-loži.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2008 11:46:47   
želva
Mi sušimo v kurilnici, je res super.Napeljane mam štrike, gor gresta 2 stroja in če zvečer obesim, je zjutraj suho user posted image poleti pa zunaj in mi ni nič grdo za vidit, saj vsi perejo in sušijo cunje.Tako da sploh nimam potrebe po sušilcu

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2008 12:00:47   
mala maja
nekaj zunaj na stojalu postavljenim za hišo, nekaj v kurilnici, glavnino pa v sušilcu.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2008 12:01:18   
Anonimen
Imam veliko pokrito teraso,Barvno in velike zadevščine na štrikih,brisče in ostalo belo na sušilcu.V zimskem času gate in nogavice po radijatorjih.

(odgovor članu želva)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2008 12:05:50   
honey
Preden sem imela sušilca in smo bili še pri moževih starših, smo imeli majhno stanovane in sem sušila tudi na tistem pokončnem stojalu. Je bilo res fino, ker ni zavzelo prostora. Zdaj pa poleti sušim zunaj, pozimi pa v sušilcu - kljub temu, da imam sušilca v kurilnici in da je notri toplo, ampak sem zelo komot user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2008 12:46:06   
srki
Na stojalu, stojalo je na hodniku. Spomladi in poleti pa tudi na balkonu, pa tudi na podstrešju imamo plac.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2008 17:58:32   
Vrtnica79
Pozimi v stanovanju na stojalu, poleti pa na terasi!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2008 3:08:45   
Anonimen
Kadar je lepo vreme (beri: vsaj malo sonca in temperature nad +10 stopinj), sušim perilo na stojalu, postavljenem na terasi. Kadar je drugače, pa je stojalo v hiši, v predprostoru.

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2008 7:46:08   
luka jan
Jaz pa razmišljam o nakupu stoječega sušilca za v tuš bano, se mi zdi kar praktičen da ga daš v bano, zapreš vrata kabine in se sploh ne vidi da se kje suši perilo. A ima katera mogoče to?
Men je res ful grdo ko vidim kje sušilec perila na primer v dnevni sobi ali pa na hodniku. Sem smotana in komplicirana, ko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2008 7:49:06   
Anonimen
Jaz imam tisti mali, plastični sušilček, ki ga za nekaj zahakljaš user posted image  in potem kakšno malenkost (gate, štumfe,...) obesiš nanj. Ampak ga skoraj ne uporabljam.

Luka Jan - če ti je že stojalo na hodniku smotano, potem pridi k meni, da boš videla, kako se cunje sušijo po radiatorjih. user posted image  Nekoč sem razmišljala celo o ekspresnem sušenju v mikrovalovki, ampak... user posted image

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2008 8:49:14   
ninataja
Živim v centru LJ in je zame sušenje perila kar problem. Pozimi vse radiatorje porabim. Na srečo je v kopalnici tak, ki zavzame steno skoraj od vrha pa do tal in je res prima. Tam lahko vse štumfke in hlačke dam sušit, tako da mi za druge stvari ostanejo klasični radiatorji po stanovanju. Imela sem prej eno sušilo, ki mi je vsakokrat zgrmelo na tla in sem bla jezna ko user posted image . Sedaj sem si nabavila enega plastičnega, izjemno lahkega ter trpežnega in sem res zadovoljna z njim (pa še tko lepe nežno zelene barve je user posted image ). Sicer imam balkon kar velik in če vam povem, da sem jeseni pomila balkon in ko sem ga februarja letos spet, sem morala 4x vodo it zamenta, tako je bil umazan. Tako da perilo sušim na njem redko, ponavadi poleti, ko sonce res žge in pokrijem sušilo z eno rjuho in je posušeno 1, 2, 3. Drugače pa sušilo postavim kar v dnevno sobo zvečer in je do jutra ali pa do popoldneva že posušeno pa še celo stanovanje lepo diši. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2008 9:44:53   
Anonimen
Jaz sem v bloku sušila perilo v kopalnici, tako da sem prenosno stojalo za perilo dala v banjo, je pasal kot ulit user posted image . Pa dobro zračenje je bilo v kopalnici, da se ni nabirala vlaga. Poleti sem ga dala na balkon, nikoli pa ga nisem nosila v sušilnico, ker so bila okna pokvarjena, pa klošarji so hodili notri, sosede pa mečejo perilo na tla, če je bilo obešeno na "njihovem" štriku user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2008 10:47:06   
mojsoncek
Dokler sem zivela pri starsih v bloku, je bilo cez zimo stojalo za perilo vedno postavljeno v moji sobi. Meni je to ful ustrezalo, ker je bil % vlage v sobi na ta racun visji. V toplejsih dneh pa seveda zunaj na balkonu. No, moja soba je sedaj "prazna" in stojalo za perilo je se vedno tam.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2008 10:53:45   
sazi
Smo v majhnem stanovanju, pa perilo v vseh letnih časih sušim v dnevni sobi. Sem se navadila in mi je prav praktično, ker perilo obešam, pobiram in zlagam ponavadi zvečer, zraven pa gledam še TV.
Imamo balkon, ampak ne maram sušit tam. Ne zgleda ravno lepo, pa še na cunje s epotem lovi "Čisti ljubljanski zrak".

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2008 12:02:33   
natasarobi
Večje stvari kot je posteljnina in večje število brisač dam sušit na balkon (je zastekljen), ostalo perilo pa zaenkrat sušim na stojali v prazni sobi.

Ko bo pa ta soba 'zapolnjena' pa bo verjetno treba stojala premikati sem ter tja. je pa fajn, ker je hitro suho.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.3.2008 12:04:56   
Maxica
Ali dam stojalo na zastekljen balkon ali pa ga imam v stanovanju, odvisno od vremena.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.3.2008 15:50:32   
Anonimen
Jaz imam pokončni sušilnik za perilo in se mi zdi zelo praktičen. Je lahek, zavzame malo prostora, pa tudi gre veliko gor. Ga dam lahko tudi v trikotno banjo. Lp

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.3.2008 13:13:17   
ona
Imam dokaj veliko podstrešje,kamor vse znesem sušit in se ne sekiram ali bo vreme ali ne,enostavno je roba tam in,ko se mi zlušta jo poberemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.3.2008 13:20:02   
Anonimen
Na stojalu pred radiatorjem v dnevn sobi. Sicer je malo odmaknjeno vse skupaj.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
24.3.2008 13:24:07   
Anonimen
Kar se da na balkonu, kadar je le lepo vreme, če ravno ne pada dež (ker mi vse notri na balkon nese user posted image ) in če ni pozimi, dam na stojalo pa ven, drugače pa notri na dveh stojalih. user posted image
Za sušilca pa ni placa spljoh. user posted image

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.3.2008 17:18:01   
Gina
Skoraj vse v sušilcu. Razne srajce, pa včasih posteljnino, pa kovtre, ap take reči, ki niso za v sušilec, pa sušim v dnevni sobi na stojalu, (poleti pa zunaj). Zakaj bi koga to motilo, razen zaradi prostora, če ga imaš premalo potem za življenje? Zaradi lepega mene nič ne moti, to so preveč brezvezne reči, da bi mi krojile srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.3.2008 17:41:21   
taly82
Jaz imam tudi doma sušilec, ampak ga uporabljam samo v njunih primerih, kadar dam kaj prat zadnje mintue in hočem, da je čimprej suho. Drugače pa sušim perilo v veži, ob lepem vremenu pa na balkonu.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?