|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelenjava
18.3.2008 21:50:45   
taja83
Mene pa zanima če ima katera oz. je imela podoben problem kot jaz. začela sem z uvajanjem GH. najprej jabolko, potem jabolkko in banano ter jabolko in korenček. vse to je imel tko rad, da nikoli ni bilo na slinčku in komaj je že čakal ko sem pripravljala. no zdaj pa sva probala z zelenjavo. najprej s krompirčkom, ki sem ga s svojim mlekom zmešala. ni šans vse je blo zunaj pa tak obrazek je naredu, pol sem probala krompir s korenčkom, danes pa kolerabo. nič ni pojedel. sploh ne vem kaj naj nardim, če bo šlo tko naprej in ne bo nobene zelenjave jedel pol ne vem kako bo.sem mu pa vso to zelenjavo do sedaj samo skuhala. če ima katera kakšen predlog kaj naj naredim bi bila zelo vesela

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelenjava
18.3.2008 22:08:12   
vesel
user posted image user posted image user posted image  kar lepo vztrajaj z zelenjavo sj se je bo navadu.
Probaj npr.krompir+jabolko! in nato postopoma z ostalo zelenjavo.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 22:10:41   
Anonimen
Pri petih mesecih ni razloga za paniko, ce se ne je kolerabe.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 18.3.2008 22:18:57 >

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 22:15:59   
Naja30
Nekateri priporočajo, da začneš z zelenjavo, ker je možnost da je kasneje ne bo maral. Sadje je bolj sladko.
Poskusi narediti tako, da malo soliš (ampak res čisto malo) ali daš malo smetane zraven. Čeprav pri 5m še ni razloga za skrb.
Ali pa sadje mešaj z zelenjavo (banana gre skoraj povsod fajn zraven).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 22:32:08   
sandra85
taja mi smo imeli iste probleme: sadje ja, zelenjava ne! sem se tut sekirala. pol pa je začel jest tut zelenjavo (krompirja, kolerabe in cvetače ne mara še zdaj!)
res pa je, da smo imeli tut zdaj dober teden krizo, ki sploh NIČ ni jedel razen zizeuser posted image
danes pa je spet lepo papcal
ne sili ga-dajaj mu nekaj časa sadje, pa spet probaj zelenjavo.
probaj mu dat na primer:
riž+korenček
brokoli+polenta
bučke+banana
.
.
.
pa dober tek user posted image (javi se kej k nam-septembrkam!!!)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 22:45:18   
Anonimen
To je UVAJANJE goste hrane. Počasi, nikamor se ne mudi. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2008 7:59:51   
nuala
Jaz zagovarjam, da otroku najprej ponudiš zelenjavo.
Sedaj pa poskusi pač kombinacijo npr. jabolko - krompir, korenček - krompir - banana,... pa dodajaj zelenjavi vedno manj sadja.
Ali pa enostavno počakaj kakšen teden.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2008 8:48:29   
Klaudia
Poskusi zelenjavo malo poražiti ali podušiti. Tudi odraslim je bolj všeč zelenjava z okusom in ne samo skuhana...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2008 11:15:17   
rose
Naša tud ni bila najbolj navdušena nad zelenjavo. najbolj ji je šla v slast, ko je jedla z nami, kakšen pire krompir. najbrž ker je bilo malo soljeno. tako, da probaj malo posolit, tok da ni neslano.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2008 11:17:55   
MissLady
Jaz sem začela uvajati GH z zelenjavo. In še sedaj ubistvu sva samo na zelenjavi. Bova pa počasi začela dodajati dopoldanski obrok,ko bo sadje.

Moram pa potrkati, da je zelenjavo fuuuull sprejel. Zelo rad je vse od zelenjave... krompirčke, korenček, kolerabo, brokoli, svetačo, bučko.... delava razne kombinacije in pirejčke. Vse to ''zabelim'' z AM, da je bolj sladko in okusno.

Sva pa prejšnji teden probala kuhano jabolko in mu ni bilo preveč všeč user posted image user posted image . Upam da pri nas ne bo kontra, da ne bo maral sadja user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2008 11:30:20   
Ronči
Verjamete ali ne, naša ima večkrat raje zelenjavo kot sadje, pa sem začela uvajanje s sadjem. Skuham ji v juhici zelenjavni, piščančji ali telečji in posolim ravno toliko da je užitno, drugače gre tudi meni na bruhanje.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2008 12:03:47   
mateyka
pri nas je pa kar trajal, da ma zdej malo bolj rada zelenjavo. pa je nisem silila z njo dokler ni malo bolj (količinsko) jedla sadja. vmes sem goljufala - mešala sadje in zelenjavo v kašice, da ji je blo bolj všeč. no, ravno včeraj pa smo ugotovili, da ji zelenjava ni več tak bljek in da poje zelenjavnega pireja 1x več kot prej - treba dat času čas, pravim jaz user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.3.2008 12:04:32 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2008 12:20:48   
kaya2007
Nekateri priporočajo, da začneš z zelenjavo, ker je možnost da je kasneje ne bo maral. Sadje je bolj sladko.

no mi smo začeli s sadjem, pa ima veliko raje zelenjavo!

poskusi zelenjavo naredit tako: skuhaj korenje, cvetačo in krompir (lahko samo korenje+krompir ali cvetačo+krompir) v vodi, ki jo zmešaš z mlekom ali s smetano (lahko tudi adaptirano mleko). na koncu zmešaš s paličnim. tako je na mlečni osnovi in je bolj sladko.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.3.2008 12:22:42   
kaya2007
Sva pa prejšnji teden probala kuhano jabolko in mu ni bilo preveč všeč

naša ga tudi ni marala...nam je pediater svetoval naribat jabolko (nič kuhat) in zmešat z banano...jaz dodam še malo mleka (in malo piškota, ker je bolj suha) in to rada poje user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.3.2008 14:38:45   
cuma
Naša se pa pri banani, jabolki ... kremži, cvetačo in bučke pa naravnost obožuje user posted image  ... kako so otroci različni user posted image !

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2008 9:09:16   
jaša2
tud mi smo bli na istem. sicer sem sama naredla "napako", kr sem pri uvajanju pač začela s sadjem, čeprav naj bi z zelenjavo - ravno zaradi tega problema, ki ga navajaš.
ja, sadje je jedlak ot velika, zelenjave pa ne. nikakor1!! pa me je tud že malo panika, a zdaj pa nobene zelenjave ne bo jedla???user posted image  pol sem pa počasi začela dodajat zelenjavo, vsak dan  kako žličko več. najboljš je tak, da jo vmešaš med kako sadje, tak da se počasi navadi na okus. banana+bučka, jabka+korenček, korenček+cvetača, krompir+jabka...pa itak imajo pirejček fuuuul radi in vanj pa lahk vmešaš vsega boga. se da ful kombinirat. samo počasi. in vztrajat. vse bo jedel ob svojem času. naša ima zdaj zelenjavo skoraj rajš kot sadje!!!!user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?