Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 18.3.2008 13:07:21
|
|
|
|
Naja31
|
A pri tem joka? In ponoči slabo spi? Ker bi jaz na osnovi tega dala kaj proti bolečinam. npr. calpol. Če samo skoz dudo vleče, potem ji pa pusti. Je že sama očitno našla način kako si pomagati. Če jo bo bolelo, bo že pokazala.
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 18.3.2008 13:13:03
|
|
|
|
smigli
|
paracetamol je protibolečinski, dobiš ga pa v lekadolu (sirup) in svečkah
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 18.3.2008 13:17:17
|
|
|
|
monika trtnik
|
Joka skoraj nikoli ze od samega rojstva,je izredno potrpezljiva, se pa ze kar priblizno dva meseca zbuja vsaj 3x ALI vec na noc, kar smo pripisovali zobkom!KAJ NI PARAMECENTOL proti vrocini, ali se ga ne da,ce je res nujno?hvala
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 18.3.2008 13:39:12
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika trtnik Joka skoraj nikoli ze od samega rojstva,je izredno potrpezljiva, se pa ze kar priblizno dva meseca zbuja vsaj 3x ALI vec na noc, kar smo pripisovali zobkom!KAJ NI PARAMECENTOL proti vrocini, ali se ga ne da,ce je res nujno?hvala proti bolečini in vročini, meni ga je svetovala pediatrinja, sicer res če drugače ne gre lp
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 18.3.2008 13:47:23
|
|
|
|
Blink1
|
Paracetamol je tako roti vročini kot proti bolečinam.
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 18.3.2008 20:00:43
|
|
|
|
jagoda80
|
V lekarni sem kupila calgel za namazat dlesni. Je pomagalo. Prav očitno se je umiril par minut po tistem, ko sem namazala. Smo mazali tudi ponoči, ko se je zbudil in ni mogel zaspati nazaj. Lp
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 19.3.2008 8:12:01
|
|
|
|
honey
|
Ja, Calgel pomaga, ker omrtviči dlesen. To sem jaz dobila, ko so se mi spustile afte po ustih in je res super. Saj namažeš itak samo tam, kjer zobki ven rinejo in potem je res par ur mir.
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 19.3.2008 8:52:18
|
|
|
|
tins
|
Jaz sem svoji vedno dala Calpol, zvečer, ko je bilo hudo, da je lahko zaspala.
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 19.3.2008 12:05:43
|
|
|
|
frufru
|
Našmu calgel ni pomagal. Dam mu Daleron sirup, ki je tudi za bolečine in zobobol. Se muči s temi štiricami že 2 meseca, pa je trenutno samo en vršiček prišel tik pod dlesen, da ga zatipam, zunaj pa še ni. Ko ga matra, mu dlesni namažem z gengigel gelom, pa ful mu paše una ščetka, ki vibrira od aquafresh. Si jo je kar prisvojil in si jo sam vklopi, da na dlesni in uživa
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 19.3.2008 21:17:19
|
|
|
|
janca
|
Mi tudi mažemo s calgelom. Joj groza nam tudi zobe rinejo ven pri dvajsetih mesecih. Bogi ma čist zatekle dlesni spodaj in zgoraj.
|
|
|
|
RE: ALI KAJ PROTI BOLECINI? 21.3.2008 14:42:09
|
|
|
|
aezzy
|
uf ja,tele štirke in petke so tolk velike,pa tolk pocas ven lezejo. petke so ji zacele lezti ven pri 12m. tako, da sedaj pri 19m se vedno nima trojkic,ima pa vse štirke in 2 petki! calgel pomaga,ostalo nic, tudi calpol ne. samo ga ima ocitno ze zadost, ker zadnji mesec ne pusti nic mazat, si zdrgne dol s kovtrom: zacne si brisat jezik . gengigel je pa bolj za vnetje,kot protibolecinski medtem ko je calgel protibolecinski in ni toliko za vnetje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?