|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakajoča
3.2.2005 19:28:00   
Sneguljcica
Živjo!

4. dan po PDP pa še vedno mir. Sem bla malo prej na pregledu pa se mali še vedno ni spustu, tud MV še nezrel. Se mi je pa kar kamen odvalu od srca ko je G pregledala tud kako je s posteljico in količino plodovnice in je še vse OK...Če je malemu vredu mi je vbistvu čist fino, če še ostane v meni nekaj dni...9nebesa.

A morda katera ve kako je s sprožitvijo, če se mali ne spusti in če se MV ne pripravlja? A kemija tu hit pospeši dogajanje? A je mela katera tako izkušnjo, da se mali še ni spustu pa da se še nič ni dogajalo pa da je uspelo normalno sprožit porod, da ni blo treba nardit CR? Za trenutno stanje je namreč G rekla, da bi blo nemogoče s kemijo kej dost dosežit...da bi se verjetno odločili za CR.:zmeden:

Lep pozdravček!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čakajoča
3.2.2005 21:43:07   
Gina
Ravno včeraj ali kakšen dan prej je ena pisala, da je bila v podobni situaciji, pa da je normalno rodila. Pa ena moja sodelavka tudi, samo njej je voda odtekla, pa je bilo nujno kmalu rodit. Sicer je malo dlje trajalo, da se je MV stanjšal, vendar tisti popadki še ne bolijo preveč, in je rodila normalno.
Pogumno punca, je res zoprno čakat, ampak boš videla kako bo fletno, ko bo detece zunaj. Srečno!:)

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čakajoča
3.2.2005 23:14:55   
Seven*
Ej, se bo ze sam odlocil kdaj bo ven prisel. Mogoce ze danes.. Pri meni je tudi zgledalo, kot da nic ne bo, pol pa kar naenkrat..

Ce bi res bila ze ful cez rok, ti dajo eno svecko za mehcanje maternicnega vratu, predrejo plodovni mehur, takrat se pa menda ze itak popadki zacnejo sami od sebe.. Pa seveda nic od tega ne boli.. Pa lahko cisto normalno rodis.. Je pa res, da je treba vsaj priblizno pocakat, da se mali odloci kdaj bo prisel ven...

Zelim ti en kraseeen porod!!! Pa lepo prosim, da cimprej sporocis na forum, ko bos rodila. Naj kar fant napise.. Da bomo vedeli!!

:rozica: :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čakajoča
4.2.2005 8:28:26   
NinKa
Moj misko tut ni hotel na noben nacin ven - cakali smo ga ceeeeellllih 10 dni po PDP.

Zgodilo se je pa ker na enkrat - cepek je odletel 2 dni prej - zjutraj sem bila v PO na pregledu, pa je zdravnik rekel da je vse ok, da se vidimo kmalu al pa cez 2 dni. Z dragim sva sla domov, sem se vlegla in naenkrat so se zaceli popadki. POnoci okoli 1h sva prisla nazaj v PO in ob 12,12h sem imela fantka.

Ne skrbi, ce G. rece, da je ok, je ze vredu. Sam pazi da cutis premike in brce. To pa ful pazi. Drugace pa ni skrbi.

:sloncek::kuza::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čakajoča
4.2.2005 19:21:47   
Sneguljcica
Hvala za odgovore!:):rozica:
Bom sporočila (al pa moj fant) ko/če bom rodila:zmeden2:

Lep pozdravček!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čakajoča
4.2.2005 19:27:17   
Seven*
Sneguljcica!! Valjda da bos rodila.. Ves kak pravijo.. "Tak ko je slo not, bo slo ven..." :)- :)- :)- Sicer ti pa zelim cimmanj cakanja, ker to ubija.. Idita malo hopsi hopsi. Prostagladini v moski spermi mehcajo maternicni vrat in pospesijo porod.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čakajoča
6.2.2005 13:51:47   
Sneguljcica
Ja ja nekak bo mogu ven pridit...samo mislim da kar s pomočjo medicine...kemije pa skalpela:(...Sex pa zdej pri meni ne pride ravno v poštev ker sem postala že total asexualna...silit se ne morem glih.:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čakajoča
6.2.2005 18:05:35   
Seven*
Glih sem danes mislila na tebe kako dalec si..

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?