Naja31
|
No, eno takole sem čakala... Se mi je zdelo, da nisem edina, ki se podajam v to... Očitno potrebuješ potrditev in ne naša mnenja. Jaz se ne bi upala. Midva sva prejšnji mesec kupila stanovanje, res staro, ampak prenovljeno, pa se je vseeno potem pokazalo še kar nekaj nepričakovanih stroškov, ki so nama izpraznili proračun. Za to, da smo se lahko vselili, sva potem porabila še enkrat toliko kot sva računala (priznam, da nisva bila dobro seznanjena s cenami). ampak midva nimava nobenega kredita, , ker sva kupila stanovanje skladno z najinimi trenutnimi finančnimi možnostmi. Meni je misel na kredit za naslednjih 20 let grozna, saj nikoli ne veš kaj ti bo prihodsnot prinesla. Nič ti ne pomaga, da si optimist, če lahko ti ali partner ostaneta brez službe, eden hudo zboli in ne more delati. Obadva sva v takih poklicih, da sva zaposlena za določen čas, oz. mož dela po pogodbi in če dela, je denarja več kot dovolj, če ne dela, ga pa ni. Ampak jaz sem ziheraš po naravi. Če ne vem kako bom nekaj odplačala, potem tega ne kupim. Nikoli ne razmišljam v smislu "bomo že". Evo, ravno sem plačala vse položnice za prejšnji mesec, 700 eurov. NA rit me je vrglo. Še enkrat toliko kot ponavadi, ker sem plačala poračune računov za staro stanovanje, stroški v novem stanovanju so 3x večji, ker je tudi stanovanje 3x večje, vrtec se nam je podražil,.....
|