|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbečica
17.3.2008 7:54:35   
Anonimen
Hojla,

sem v 30. tednu nosečnosti, pred tednom me je napadla srbečica (noge, rit user posted image ), sem prašala Pušenjaka kaj naj bi blo in pravi, da ni panike. Zdej pa se user posted image je vse skup preselilo še na hrbet in trebuh. Kakšnih večjih pikic ni, je pa rdeče tam, kjer praskam. Ni nevzdržno, sam mal moteče. Pa nimam novega mehčalca, hrane...
A mislte, da je kej nevarno za otročka? Sploh glede na to, da ni lokalno. Sem kar mal zaskrbljena.
Čau čau
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbečica
17.3.2008 8:08:49   
Anonimen
Koža ti je premajhna. Logično.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 8:11:39   
ursalara
Srbecica ni nevarna za plod mene je tudi proti koncu nosecnosti ful srbel trebuh in sem se praskala kot da bi imela bolheuser posted image in sem vprasala G kaj naj bi to bilo in mi je razlozila da se koza razteguje in da me zato toliko srbi!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 8:18:36   
bskrle
prosi osebnega zdravnika za recept, kremo, ki jo zmešajo v lekarni, ki vsebuej olivno olje, če po tistem ni bolje, je lahko tudi znak neke bolezni.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 9:29:09   
jaša2
nič ni narobe. to je značilno v nosečnosti, ker gre koža narazen. mene je ful srbelo po nogah.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 11:45:16   
SasMami2be
Srbečica v nosečnosti je lahko zelo resno stanje. Je lahko posledica hude obremenitve jeter, ki lahko vsak čas odpovedo. Zato je potrebno do porodnišnice, da vam naredijo jetrne teste! Nujno!

Meni se je to zgodilo. Hvalabogu se ob tem ni pojavila še hipertenzija in druge nevšečnosti, ki v bistvu nakazujejo razvoj dogodkov, ki razvijejo HELLP sindrom.

Tako da, ob srbečici po vsem telesu in veliki utrujenosti TAKOJ v bolnišnico!!! Stanje je lahko zelo resno!
Mine le tako, da rodite. Zdravila ni. Če se vam to dogaja izven bolnišnice vam lahko jetra nenadoma odpovedo in lahko umrete skupaj z vašim otročičkom.

Vse dobro.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?