Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka O hudo... No, saj se bo izmazal.. in bo vse se ok. Od zdej naprej ga pa la cuvajte kot ne vem kaj. Meni se je tud enkrat ze zgodilo, da mi je pred avto skocil kuza, ki ni bil na vrvici.. torej lastnica se je z njim sprehajala po plocniku, nakar je kuza kar naenkrat skocil na cesto pred moj avto.. Itak sem takoj stopila na bremzo in hitela ven iz avta gledat, kaksna je situacija, ampak je kuza ze cvilece pobegnih v gozd.. Hvala bogu je bil rotvajler in da je bil tok mocna pasma, da ni obcutil hujsih posledic.. Seveda sem gospe kljub temu ponudila pomoc in ji ponudila prevoz do veterinarja, da bi ga pregledal, vendar sem v zahvalo dobila z macolo po glavi... Se je zenska tok zdrla name, da kaj vozim po cesti, ce vidim da se je tam sprehajal pes... In da sem prekleta nora soferka in naj raje bezim, da ne bo poklicala policije in s pestmi mahala proti meni, da sem ji povozila njenega psa in kaj je z mano itd itd.. Meni osebno grozna izkusnja. Kot prvo mi spusti psa pred avto (se mi je skor srce ustavlo, nehala sem dihat, pa se jokat sem se zacela kot otrok), se ustavim, ji ponudim pomoc, ona pa men da sem jaz vsega kriva.. Najraje bi sla sama po njenega psa (ce nebi bil rotvajler bi sla sigurno) in ga odpeljala do veterinarja, njo pa bi pustila tam.. In kaj sme nardila kasneje?? Budala jst.. Ko sem se vracala nazaj grede, sem jo spet srecala.. In spet ustavim avto in odprem okno, da bi jo vprasala, ce je s kuzkom vse ok. In ona spet zacne tolct po avtu in razbijat in kricat... Mislim ne vem no.. Sej vem, da tale tema zdele ne spada glih sem. Ampak mogla sem povedat, ker sem se glih spomnla te svoje izkusnje. Tega ne privoscim cisto nikomur, da mu avto zbije kuzka.. Tud moj je enkrat za las usel, da ga avtomobilske gume niso ujele... uff. Joj, groza BaguSka. Tale baba pa res nima treh čistih. Prav žal mi je, da si naletela na takšno. Res. Pa je že samo to, da ti je kuža skočil pred avto, dovolj grozno. Si predstavljam, kako bi bilo meni. Mislim, da bi ravnala, tako kot si ti. Dočim je včerajšnji šofer mirno odpeljal naprej. To me je zelo potrlo, samo ima verjetno moj prav,....naš kuža je tudi ves zmeden tekel naravnost domov, otrok še ni bilo zraven, saj sta tekla za njim, samo je pač kuža precej hitrejši. In nikjer ni bilo nikogar, da bi lahko šofer ustavil in vprašal, če je vse OK... Drugače je pa za nami kar dolga noč, saj je ves čas cvilil od bolečin in vstajal, uležat si pa ni upal nazaj, tako da sem ga vedno znova polegala in med tem je kar tulil od bolečin . Drugače je pa boljše, je tudi precej veselo jedel in celo par korakov naredil zunaj ter opravil potrebo.
< Sporočilo je popravil Čupka -- 16.3.2008 10:45:15 >
|