Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
1.spolni odnos po lpsc in hsc 15.3.2008 13:34:43
|
|
|
|
bučibači
|
Živjo!!! Sedaj je že 11 dan po operaciji in se prav imenitno počutim!!!Zato sem že začela razmišljati, če bi že začela . M sem že dobila drugi dan po OP, bolečin nimam, KT ne potrebujem jemati-edino G., mi je svetoval, naj počakam vsaj 14 dni , da se maternični vrat zapre! Zanima me kdaj ste ve začele , je bilo kaj bolečin, krvavitev?? Mogoče kakšen preizkušen nasvet?!? Še tri dni, pa bo ,......
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 15.3.2008 13:57:42
|
|
|
|
baguSka
|
Zanima me kdaj ste ve začele , je bilo kaj bolečin, krvavitev?? Mogoče kakšen preizkušen nasvet?!? Jaz sme pocakala dva ciklusa. Da se 'stvar' temeljito umiri in zaceli. Pri meni je bil sicer problem, ker sem imela natrgan maternicni vrat zaradi operacije in sem krvavela. Ampak se potem, ko se je zacelilo, me je bolelo in sem spet krvavela.. To je moja izkusnja. In vsi so mi takrat govorili, tudi ostale punce, da je boljse pocakat kot neki silit z glavo skozi zid. Je boljse zate, da se 100% zaceli, kot da imas potem kaksne tezave. Ves ni nujno da ti karkoli cutis.. Vazno je, da zginejo in minejo posledice operacije oz posega.. Kakor zelis. Ene ti bojo tud svetovale, da ti kr sexi, ampak jaz ti svetujem, da je boljse pocakat. Kar je tud nekak bl logicno. Vsaj zame..
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 15.3.2008 17:19:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Midva sma začela dva tedna po operaciji. LP
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 16.3.2008 14:31:26
|
|
|
|
Barachiel
|
Tudi jaz sem mnenja, da je bolje še malo počakat. Ker tudi, če se ti počutiš odlično imaš rane znotraj telesa, katerih ne čutiš in se celijo dalj časa, kot pa rane na površini kože. Potrpežljivost punce .... Pa bo potem toliko lepše in slajše
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 16.3.2008 15:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
14 dni ne smeš, potem pa po počutju.
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 16.3.2008 18:49:50
|
|
|
|
spelka12
|
Midva sva cca.1 mesec po operaciji. Pa jest bi prej, pa moj lubi ni hotu prevzet krivde, če bi šlo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 17.3.2008 10:56:39
|
|
|
|
...Martina...
|
Mi smo zdej 1 mesec po hsc. Vse poteka po planu. kmalu bo nastopila ovulacija in morali bi začeti z . A jaz se malo bojim. Punce povejte, če vas je kej bolelo, ker mene je malo strah. Hvala in lp
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 18.3.2008 18:24:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Martina,midva sma z odnosi začela 2.tedna po operaciji.Mene ni nič bolelo,sma bila malo bolj nežna od začetka in je šlo vse po planu.Bomo videli,če smo kaj pridelali kako bo šlo naprej.V petek pa mam G,nesem odpustnmico in,da me malo pogleda.Moje počutje je zelo dobro,le sedaj ko se tole vreme mota sem in tja malo čutim občasno pri popku ob šivu to bo pa itak nekaj časa trajalo,od operacije slepiča je minilo par dobrih let in,ko se vreme meša še sedaj malce čutim na rezu zbadanje tkole da ni panike. Martina od začetka bolj nežno nato pa po počutju.Pa veliko sreče. LP
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 19.3.2008 17:06:38
|
|
|
|
...Martina...
|
Sulfinija, najlepša hvala za spodbudne besede. Vidva sta bila prou pridna. Jaz sem se držala pravila... Danes sem bila pri g. prvič na kontroli po hsc in mi je rekla naj z počakamo še eno... ker sem jemala danoval, in da se mi sluznica bolj okrepi. Tako da zdaj sem zmedena... ne vem kaj nardit. Najboljše, da porvam vpr. pri med.over.net. lp
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 19.3.2008 17:10:33
|
|
|
|
baguSka
|
Martina raj pocaki se.... sej vem da ti je tezko, ampak poglej z zdravstvenega stalisca. Pa se G ti je tko svetovala.... bi raj vidla da gre karkoli narobe potem in se bos tepla po glavi in tolkla!? In ne bo vec vrnitve.... jaz se nebi spilala s tem. In se tud nisem.
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 19.3.2008 17:19:00
|
|
|
|
...Martina...
|
baguSka, hvala za nasvet. Prav imaš. Bom reje počakala in upam, da bo po naslednji ratalo. Lep večer.
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 19.3.2008 17:38:23
|
|
|
|
emaa
|
Midva sva sexala 14 dni po operaciji (toliko vzdržnosti so priporočali), za delanje na pa še en ciklus, kot je rekla G, da se notri vse poštima.
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 19.3.2008 18:25:09
|
|
|
|
crvicek
|
Martina, je dobro da poslušaš tvojo G, ker če je vidla da sluznica še ni pripravljena, je bolje počakat, kot da je kaj narobe. Jaz pa zdaj nevem kaj naj, jaz imam za dobit M drugi teden in bo ravno 4 tedne od operacije, tako da naj bi lahko začela in delati na . Meni ni nič rekel prof. Tomaževič naj grem na pregled k svoji G, rekel je da ko popijem Stediril lahko že poskusim zanositi in to bo ravno 6 tednov od operacije. Ma kaj te tvoje tablete so bolj močne? Ni mi jasno zakaj enim rečejo tako drugim tako. Po mojem, če sluznica ne bi bila dovolj debela, ne bi prišlo niti do vgnezditve zarodka. Če gledam po Polinesii, je njej ratalo v prvo, 6 tednov po operaciji. Bo ne vem, kaj pravite ve? A ste ble ve, ki ste že bile operirane, vse razen mene in Polinesie na kontrolnem pregledu po operaciji?
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 19.3.2008 19:22:59
|
|
|
|
emaa
|
Jaz sem zanosila pred kontrolnim pregledom, ki sem ga imela 3,5 mesecev po operaciji,, če šteješ točno po M, pa sme zanosila 6 tednov po operaciji (pa prištej še dva tedna za dejansko O)
|
|
|
|
RE: 1.spolni odnos po lpsc in hsc 21.3.2008 16:58:13
|
|
|
|
...Martina...
|
Zna bit, da so res moje tablete lahko bile bolj močne, ker mi je prou rekla, naj počakamo, zarai tablet. Ta danoval pa se uporablja za kar zakomplicirane stvari, ki se opravljajo na rodilih. ma, bom raje počakala, da ne bom se potem kesala. Če katera kej več ve o teh tabletah pa kar vn z argumenti. Vesele velikonočne praznike in da bi v jajčku vidle čimveč pluskov. papa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?