Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2008 20:11:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 14.3.2008 20:17:11
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Ne, Fixis sem danes kupila, pa ga več nimajo. Pred leti so ga še imele. Res pa je, da sem kupila svetlo moder paket, tiste izpred leti so bile pa pakirane v temno modri vrečki. Slednje baje ni več?
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 14.3.2008 21:02:14
|
|
|
|
blue sky
|
Saj, če kupiš Pamperske ali druge plenice, jo pač malo zavihaš, da se ne stika s popkom.
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 14.3.2008 21:38:27
|
|
|
|
frutka_
|
KM, ne delajo jih več. Moja prijateljica, ki je pred 3-emi meseci rodila jih je tudi iskala. Jaz sem jih imela pri tavečjem in so se res fajn obnesle. Fixies so nasplošno po mojem najboljše pleničke pa P Active Fit.
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 14.3.2008 22:13:26
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Saj vem, Frutka, da so najboljše, zato sem jih vzela. Ampak ko sem prišla domov, sem bila razočarana. Active fit ali pa beauty baby od Müllerja se mi pa zdijo iste. Pri ta večjem sem tudi jaz uporabljala prve - saj se mogoče še spomniš. Mimogrede, všeč mi je tvoj avantar. Ima nek poseben pomen, a ne?
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 15.3.2008 0:00:42
|
|
|
|
skuštrana
|
V postojnski porodnišnici uporabljajo moltex, samo ne vem če imajo izrez za popek Se ne spomnim točno.
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 15.3.2008 10:33:57
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Teh moltex-ovih pleničk se spomnim, da so zelo veliko prepuščale, na otroški koži pa je bilo ogromno gela. So še zmeraj takšne? Skuštrana, saj to so tiste "eko" plenice, a ne?
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 15.3.2008 10:35:53
|
|
|
|
frutka_
|
Mullerjeve so na otip debelejše in trše. Fixies-ke smo vse štajerke kupovale kot nore...hahaha...ko je bila akcija smo šlepale ven kot mule . Avatar pa je res herclih, ne?!
|
|
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 15.3.2008 14:38:07
|
|
|
|
skuštrana
|
Teh moltex-ovih pleničk se spomnim, da so zelo veliko prepuščale, na otroški koži pa je bilo ogromno gela. So še zmeraj takšne? Skuštrana, saj to so tiste "eko" plenice, a ne? Mogoče ti misliš Alana, te so takšne, da prepuščajo..Meni so Moltex ok. So pa obojne kao eko ja Te Moltex niso nič prepuščale, niti gela niso imele. Pa je imal naš newborn tiste za nedonošenčke (te imajo tudi v porodnišnici) čeprav je imel 55 cm in 3700
|
|
RE: Plenice za novorojenčka 15.3.2008 16:33:36
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Ne, ne, skuštrana, Alana pred štirimi leti (madonca, a je res že toliko ) še niti poznali niso. Moltexove pleničke so bile takrat v takšni zeleni embalaži. Gela so imele OGROMNO, premočile so pa tako, kot da mali sploh pleničke ne bi imel gor - no, ok, malo pretiravam, ampak skoraj tako pa res. Ob vsakem lulanju sem ga previjala. Mogoče so zdaj kaj spremenili, zato te sprašujem. Sveže pečene mamice imate s tem sigurno več izkušenj, kot jaz, ki sem popolnoma izven pleničk že vsaj eno leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Alja in ....?mi_2Ime za bratcaAlex (
30%)
Luka (
38%)
nič od naštetega (
32%)
Število vseh glasov: 255Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!