|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kad s stojalom???
14.3.2008 17:52:32   
pizamca
Zanima me, če ima katera tole kad s stojalom iz Baby centra:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137428

saj je cena nižja kot če kupim tole stojalo in kad:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160576

Predvsem me zanima, če so enake ali vsaj podobne dimenzije?
Ali pa nasvet, kje se da kupiti ugodno in fajn kad s stojalom. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kad s stojalom???
14.3.2008 19:25:10   
Lunca1
Jaz imam prvo, pa se mi zdi malo majhna. Primerna je za majhne dojenčke, kasneje pa smo mi presedlali kar na veliko bano. Sva se kopali skupaj. Banjica je precej plitva. Ima sicer cev za izliv vode, vendar pa traja celo večnost, da vodo po njej iztočiš. Če mene vprašaš, bi jaz kupila večjo z ravnim dnom. Ta prva ima malo sedežka.

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 20:46:58   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz imam prvo, pa se mi zdi malo majhna. Primerna je za majhne dojenčke, kasneje pa smo mi presedlali kar na veliko bano. Sva se kopali skupaj. Banjica je precej plitva. Ima sicer cev za izliv vode, vendar pa traja celo večnost, da vodo po njej iztočiš. Če mene vprašaš, bi jaz kupila večjo z ravnim dnom. Ta prva ima malo sedežka.

Se lahko samo podpišem!
Tud mi imamo prvo in je res majhna, pa tud sedežek me je motil.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 22:17:19   
eya
Mi imamo drugo (samo rumeno). Pa je definitivno precej večja od prve. Mi jo še zdaj uporabljamo, pa je Žiga star skoraj dve leti. Stojalo smo pa tudi na začetku skoz uporabljali-dokler ni postal mali preveč mobilen. Banjica ima pa čisto ravno dno.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 22:20:45   
Lunc_a
mah, a sploh rabiš banjouser posted image
pri prvemu sme jo imela  vprevijalni,pri drugemu pa ah.
smo se od začetka kopali v veliki banji

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2008 12:28:45   
Anonimen
Primerna je za majhne dojenčke,

Nekje do treh mesecev, ne vec.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2008 13:32:55   
rija
jaz sem imela drugo, bebe you, s stojalom, pa se je v njej kopal do 20 mesecev, ko je vse skupaj postalo nevarno....zdaj pa pač vsak večer polnimo naš bazen user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2008 23:03:26   
kmarija
Mi imamo ta drugo. Najraje pa se kopamo v čebričku user posted image  (stari 5 mesecev) ker ne sedimo še. Kasneje, ko bo sedela pa bo fino ker je banja dovolj velika za vse potrebne rekvizite. Jo pa je sigurno sedaj, ko ne sedi samostojno lažje skopat v čebričku.

< Sporočilo je popravil kmarija -- 16.3.2008 23:06:31 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2008 23:05:52   
Anonimen
zdaj pa pač vsak večer polnimo naš bazen user posted image user posted image user posted image

A kar bazen uporabljate?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2008 18:52:16   
mišk
Mi imamo ta drugo, pa sem ful zadovoljna. Če se ti zdi cel komplet drag in se ti še ne mudi z nakupom počakaj, ker je vsake tolko časa v akciji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2008 13:59:39   
andie
Js sem mela najprej bano na stojalu s previjalko, ampak po kakih 2 mescih sm kupla ala tako, kot je druga na linku, ampak od OK Baby. Isto ima za ležat oz. za sedet nastavek in je fajn, ker imaš obe roki frej in lahk boljš kopaš bebico.Itak pa je velik večja, ona je bla hitr premala.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2008 19:05:22   
suzy85
tudi jst sem kupila druga banjico za našo user posted image , ki pride maja.

imam pa eno vprašanje za tiste, ki jo že uporabljate. kako se uporablja ta cev za izočiti vodo iz banjice? user posted image nekak je ne znam skupaj naštimat, navodil pa tudi nisem nobenih zraven dobila!

za pomoč se lepo zahvaljujem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!