Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 16:46:34
|
|
|
|
Lunc_a
|
ej ne za tovornjak je prostora
|
|
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 18:01:32
|
|
|
|
ona
|
Sej bo,sej bo,čez eno leto bo spet vse normalno Logično,da takoj ne gre vse v prvotno stanje,rabi cajt
|
|
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 18:09:47
|
|
|
|
*erika*
|
men je moj reku in sem dvakrat rodila da je najlepsa in da lepa in da ni nobene razlike
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 18:14:40
|
|
|
|
špelin@
|
Trenutno sem četrtič noseča, torej imam že kar nekaj za sabo Moj pravi, da ne opazi razlike v "širini" (če smem tako reči) in ni "spodaj" nič bolj raztegnjeno kot prej. Je pa res, da telo po porodu potrebuje nekaj časa, da se "nagliha" Pa še nekaj: z leti se celotno telo spreminja, tako da določene spremembe sploh niso povezane s porodi, nosečnostjo ipd., ampak enostavno z eno samo samcato rečjo, ki se ji reče EMŠO
|
|
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 18:48:47
|
|
|
|
jajula
|
kolk časa po porodu ste pa rable, da ste prišle na približno normalo? mene zaenkrat še vse dol tišči, prav čudn občutek, da ne govorim o izgledu...
|
|
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 18:50:28
|
|
|
|
Naja30
|
Toliko časa kot se širi in razteza, toliko časa gre skupaj in v normalo Tako pravijo. Ne bi pa čisto točno vedla, ker sem 9m po porodu spet zanosila in se spet začela širit Nekatere pravijo še po nekaj letih, da še niso čisto taprave.
|
|
|
|
RE: po porodu ista kot prej? 14.3.2008 18:59:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula kolk časa po porodu ste pa rable, da ste prišle na približno normalo? Hja, je kar trajalo celo leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?