|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rumenjak
12.3.2008 18:49:10   
kitikat
nasi 8 mesecev stari user posted image bi rada dala za probat rumenjak. pa me zanima, kako. skuhan pa pretlacen pa kaj se zraven doda da je malo bolj tekoc . bi bla  vesela vasih receptov z rumenjaki  .caw 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rumenjak
12.3.2008 19:04:54   
Nacka
Men je pediatrinja rekla, naj mu od 6.m. na 14 dni dajem 1/4 rumenjaka, zmešanega z malo mleka.

(odgovor članu kitikat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 19:17:34   
Naja30
Za začetek 1/4, potem čez kak teden 2/4 in tako naprej. Dokler ne bo celega jedel.

Naša je po drugem obroku z rumenjakom pokazala alergijo nanj, no to je minilo pri 1 letu.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 19:19:47   
blue sky
Jaz sem ga svojemu user posted image  zakuhala v juhico ali pa trdo kuhanega ponudila s pire krompirjem in špinačo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 19:50:29   
Paštetka
Rumenjak se daje od 6. meseca. 1 teden 1/4, drugteden polovičko in 3. teden celega.

Jaz ga enostavno skuham na trdo, potem pa ko naredim kašico, kar zraven na krožniku ob eni strani z vilico pretlačim, in ga zraven dajem. Ker, če ga skupaj s kašico zmešaš ali v juho, se zna zgoditi, da ga precej ostane oz. ne poje. Paše pa povsod k zelenjavnim kašicam, špinači...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 20:54:46   
katra55
Jaz sem ga dala pri 7-ih mesecih, trdo kuhanega s špinačo in pirejem. Najprej sem dala 1/4, kasneje pa 1/2 rumenjaka na teden. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 22:59:32   
BODOČA 77
Naja3 mene pa zanima, kako se je pokazala alergija na jajca pri tvoji dojenčici?

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2008 8:26:42   
kristinaj
trdo skuhaj jajce in za začetek mu daj 1/4 rumenjaka. lahko mu daš za probat mini mini košček v usta, ki ga lahko zredčiš z mlekom ampak res zelo malo ker rado zaleti, ostalo pa zmešaj v mineštrco....

(odgovor članu kitikat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2008 18:20:28   
kaya2007
zakaj sploh priporočajo, da se daje 2x na teden rumenjak?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2008 18:34:00   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

zakaj sploh priporočajo, da se daje 2x na teden rumenjak?

KEr vsebuje v tej mali količini OGROMNO mineralov in potrebnih maščob

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2008 21:30:30   
katra55
Rumenjak vsebuje veliko železa, vitaminov(A,D,E,K,B...) in omega-3 maščobnih kislin.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!