Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vetrovne kapljice - pomoč prosim- koliko, kda... 2.2.2005 16:38:47
|
|
|
|
asso
|
Kr ti daj po 10 kapljic, namreč 2 mislim, da sploh ne bi pomagale, še posebno pa pri moji, ki sem ji morala dati duplo dozo, ker je itak pol vrgla takoj ven. Jaz sem dajala pred obrokom okoli 10 kapljic in to 3x na dan. Lp asso
|
|
|
|
vetrovne kapljice - pomoč prosim- koliko, kda... 2.2.2005 16:48:08
|
|
|
|
Tinna
|
Jaz sem mu dajala od treh tednov naprej Lefaxin. Najprej dvakrat na dan po dve kapljici, ko je blo pa najbolj hudo pred vsakim dojenjem po dve kapljici. In moram priznat, da so ble edine kapljice, ki so mu kar pomagale. Imeli smo tudi Sub-simplex in neke italijanske pa niso prav nič olajšale. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
vetrovne kapljice - pomoč prosim- koliko, kda... 2.2.2005 18:36:57
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Mi jih dajemo 2x na dan, pred ali med dojenjem in sicer 8 kapljic na žličko. Pa saj ne vem če kaj pomaga, ker našo revico še vedno kar precej napenja in ji pomaga samo to, da prdkne ali pa se pokaka. LP, Pikapolonica :pika:
|
|
|
|
vetrovne kapljice - pomoč prosim- koliko, kda... 2.2.2005 18:39:54
|
|
|
|
taj2004
|
Jaz sem imela kapljice iz Italije in se jih dala 4 krat na dan po 15 kapljic:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?