Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 14:41:23
|
|
|
|
Maleal
|
V MB je tako da ga lahko vpišeš le v en vrtec.
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 14:53:25
|
|
|
|
sazi
|
jaz sem vlogo za sprejem v vrtec za sina poslala v 5 vrtcev - piše že na vlogi, da napišeš vse vrtce, v katere ga nameravaš vpisati - lani sem ga samo v enega insmo bili 142. v čakalni vrsti - in kaj imam zdaj od tega? Če bi ga že lani vpisala v 5 vrtcev, bi imela v vseh dodatne točke, ker bi me lani zavrnili, tako pa sem za letos ostala brez teh točk, razen v vrtcu, kamor sem ga vpisala lani, kjer pa tudi letos ne bomo sprejeti
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 15:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sazi, v kateri vrtec pa si lansko leto želela vpisati tvojega ? No mi imamo letos 2 za v ljubljanske vrtce, me je malo strah, ker nismo iz MO Ljubljana, tako, da sem se preventivno že stalno prijavila v Ljubljani. Ravno včeraj sem klicala ravnateljico vrtca, v katerem želim da bi bili naši pupi, kakšne imamo možnosti. Je rekla, da ne bi smelo biti problema, vendar ker je toliko vlog bo o tem odločala komisija... Me pa sedaj zanima, kkao ta komisija zgleda, ali ima prvo besedo ravnateljica in ostali sam "požegnajo" (kot je to v navadi), ali gre kako drugače... Me pa tudi malo skrbi...
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 15:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sazi, mene pa nabolj to skrbi, da bo dovolj že tistih otrok, ki so bili odbiti prejšnjič, saj toliko majhnih pa spet ni v našem okolišu. Moj gre v vrtec 1. januarja 2009, star eno leto. Me kar stiska v želodcu, če ne bo dobil. In kako si problem reševala ti? LP
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 15:54:56
|
|
|
|
Naja30
|
Samo v en vrtec. Več jih ni
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 20:02:13
|
|
|
|
frutka_
|
V MB ga lahko vpišeš samo v enega...ne vem pa, če je povsod tako. Predlagam ti, da greš v dotični vrtec in opišeš svojo stisko pa se bo morda dalo kaj uredit. Kar pogumno!
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 12.3.2008 23:11:45
|
|
|
|
Čupka
|
Ko sem rodila prvega otroka, me je enkrat ena znanka na cesti pobarala, če sem se že pozanimala glede vrtca in da ni kar tako dobit mesta v njem, pa da bi morala to urejat že med nosečnostjo. Fejst sem se zasekirala in letela do prvega, najbližjega vrtca. Očitno smo imeli srečo, ker je prvi otrok takoj dobil mesto v njem. Tudi njegovega brata in sestrico so kasneje avtomatsko sprejeli v isti vrtec. Tako da sem tisti formular izponila zgolj zaradi formalnosti. A ja, živimo pa v ljubljani in vrtec imamo 5 minut od doma.
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 13.3.2008 10:00:31
|
|
|
|
tojeto1
|
Če si iz Ljubljane daj vloge v vse vrtce, ker je sedaj baby booomm! Sicer pa ti je po zakonu, občina dolžna dati prostor v javnem vrtcu, če imata vsaj eden od staršev in otrok stalno bivališče v občini kjer iščeš vrtec. Poglej še tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2527657 Pa srečno!
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 13.3.2008 10:08:05
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Sazi, v kateri vrtec pa si lansko leto želela vpisati tvojega ? Me pa sedaj zanima, kkao ta komisija zgleda, ali ima prvo besedo ravnateljica in ostali sam "požegnajo" (kot je to v navadi), ali gre kako drugače... Me pa tudi malo skrbi... Lani sem poslala vlogo v vrtec Šentvid - enota Brod. Komisija glede na vsako vlogo dodeli točke, glede na bližino bivališča, zaposlenosti staršev, sorojencev v istem vrtcu... In potem glede na število točk odločajo o sprejemu. Največ točk prinese to, če imaš stalno bivališče v MOL, tako da če nisi, imaš res zelo malo možnosti za sprejem.
< Sporočilo je popravil sazi -- 13.3.2008 10:10:01 >
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 13.3.2008 10:12:10
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Sazi, mene pa nabolj to skrbi, da bo dovolj že tistih otrok, ki so bili odbiti prejšnjič, saj toliko majhnih pa spet ni v našem okolišu. Moj gre v vrtec 1. januarja 2009, star eno leto. Me kar stiska v želodcu, če ne bo dobil. In kako si problem reševala ti? LP ja, tudi mene skrbijo te dodatne točke od lani, ker jih nimamo. Sinko je bil itak že pol leta v privat varstvu in je ostal tam še za eno leto, kar mi je bilo itak všeč- Skrbi pa me za letos, ker bo septembra star 2 leti in pol in bi res rada, da gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: V koliko vrtcev ste jih vpisale 18.3.2008 1:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko je šel v vrtec moj starejši sin (januarja 1999), sem ga septembra 1998 vpisala v vrtec, ki nam je bil najbližji in smo mesto v jaslih dobili takoj in brez problemov. Mlajši sin je šel v vrtec januarja 2006, prav tako v najbližjega. Vpisali smo ga decembra 2005, vendar je bilo potrebno počakati 1 mesec na prosto mesto v jaslih, zato je tačas hodil v enega od območnih vrtcev. V obeh primerih sem torej na enega otroka oddala po eno vlogo za en vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?