Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 13:29:45
|
|
|
|
N _ B
|
Prav si slišala. Za tretjega otroka imaš 1 mesec daljšo porodniško, če sta starejšedva stara pod 8 let.
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 13:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni za 3 mesece daljša, da je potem 15 mesecev? Jaz sem tako slišala. Pa saj si zaslužiš 3 leta, vsaj, ne 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 13:35:40
|
|
|
|
Volga
|
Kaj pa za 6. recimo, a se potem tudi še podaljšuje oz. koliko je najdaljša porodniška na število otrok do te in te starosti?
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 13:46:04
|
|
|
|
anckabancka
|
Uh Splišni, 3 mesece bi bilo pa sploh lepo. Samo ne verjamem. Drugač pa fajn. Se že veselim!
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 14:06:38
|
|
|
|
lelaval
|
In od kdaj to velja - je novo verjetno? A bodo nam, ki smo pred sprejetjem tega imele 3 otroke upoštevali to pri penziji? Pa itak je že takrat ob rojstvu 3. bila najstarejša stara 8 let
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 14:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zdaj sem vprašala sodelavko, ki je imela tri otroke do 8 let, pa pravi, da je en mesec. No, jaz sem takoj za tri.
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 14:32:26
|
|
|
|
*pepelka*
|
To je bilo že takrat, ko smo mi imeli tretjega, a nismo imeli sreče s starostjo, ker je bil eden žemalo prstar za to ugodnost.
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 15:33:14
|
|
|
|
Maleal
|
Kolko jaz vem je porodniška daljša 3 mesece,ne 1.
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 15:35:33
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, zdaj sem vprašala sodelavko, ki je imela tri otroke do 8 let, pa pravi, da je en mesec. No, jaz sem takoj za tri. A to je po novem Spliš?Namreč sodelavka je prišla delat lani in takrat je veljalo,da imaš podaljšano 3 mesece.
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 17:19:19
|
|
|
|
caillou
|
LINK
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 18:35:37
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, zdaj sem vprašala sodelavko, ki je imela tri otroke do 8 let, pa pravi, da je en mesec. No, jaz sem takoj za tri. Res je, če imaš pri tretjem otroku dva stara manjk kot 8 let, imaš en mesec daljšo porodniško.
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 21:16:02
|
|
|
|
girl_J
|
citiram iz Zakona o starševkem varstvu in družinskih prejmkih: "dopust za nego in vartvo otroka se podaljša v primeru, ko starša že ob rojstvu otroka varujeta in vzgajata najmanj dva otroka do starosti 8 let, za 30 dni, za tri otroke za 60 dni in za štiri ali več otrok za 90 dni. " (26.člen)
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 11.3.2008 21:38:39
|
|
|
|
Gina
|
Tretji otrok je lahko star polnih 8 let. Naš ta velik je bil ob rojstvu tretjega star 8 let in pol, pa sem imela za en mesec podaljšano. To ni novo, to je že par let.
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 13.3.2008 10:18:18
|
|
|
|
flikflak
|
Mene pa zanima ali si to naknadno urediš na Csd in kdaj oz. koliko pred iztekom porodniške? Lp
|
|
|
|
RE: Tretji otrok - en mesec daljša porodniška? 16.3.2008 12:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene so na CSD vprašali, če želim to izkoristit, ker to rubriko nisem niti opazila med izpolnjevanjem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?