|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v življenju vas je bilo najbolj sram?
2.2.2005 12:15:15   
Anonimen
Evo mene:

Ene par let nazaj. Sedim tule v studiu s slušalkami na glavi in se pripravljam na novice (jutranji program). Privzdignem rito na levo in prdnem ko žvau, ob tem olajšano zavzdihnem. Nakar pred sabo zagledam kolega (starejši možakar okoli 50 let, ki je pač prišel v studio in mi prinesel še nekaj za prebrat), normalno da ga nisem slišala, ko je vstopil, če sem imela muzko na ful.

Se je samo odobravajoče nasmehil, jaz pa farbala kot velikonočni pirh. Mater, takrat mi je blo pa res nerodno.

vaše zgodbice?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
2.2.2005 12:19:17   
dory
O joj..sem namrec clovek,ki se mu a ma res vse zgodi :ups:...in to me tolkrat spravi v neroden polozaj...no tole je ena izmed mnogih...

No sem kupla kremo za samoporjavitev...da bom lepa:)-..naredim hud peeling in se temeljito namazem...tretji dan sem imela aerobiko in zato sem oblekla belo majcko,da bo rjavina se bolj vidna...po koncu skakanja,sem vsa mokra zapustila dvorano in na poti do garderobe srecavala tko hude tipe:ups:..da ne govorim,kako se mi je zdelo,da so me tko gledal:)-...ko pridem do garderobe se zadere moja prijateljica..o marija kaka pa si...vsa barva je sla z moje koze na majico..si predstavljate kaka je bla? Mislim men je blo nerodn za znoret...:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
2.2.2005 12:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 12:25:51   
*HONEY*
Če smo že odkriti...naj priznam...
Bivši fant je imel kolega...privlačnega;)...in en večer, jaz sama in on sam, se srečama oba malo vinjena...grema k njemu....se spravljama k stvari...in jaz v jok:((češ,ne morem, žal mi je...in on me začne tolažit:ups:...se stvar poleže in oba se strinjava da bi bilo to res narobe in se odločima, da me odpelje domov...bila je zima in :ups: zunaj polzko...in jaz padem po ddoollggiihh stopnicanh:ups::ups::hudicek:
Dve blamaži v enem večeru...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2005 12:30:06   
*HONEY*
BAGI,meni se je zgodilo podobno,le da mi je na pijači(na ulici) padel iz torbe vložek:ups:,ko sem iskala,ropotuljico za malecko....kafič in ulica pa polna ljudi:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2005 12:30:06   
*HONEY*
BAGI,meni se je zgodilo podobno,le da mi je na pijači(na ulici) padel iz torbe vložek:ups:,ko sem iskala,ropotuljico za malecko....kafič in ulica pa polna ljudi:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2005 12:31:48   
Anonimen
Jaz se spomnim enega dogodka, ko sem špricala šolo. Je bilo toliko bolj nerodno, ker sem bila stara že 18 let, torej že kar odrasel človek, bi se reklo.
No, ostala sem doma, medtem ko sta bila starša v službi. Za vsak slučaj sem si pripravila plan, kam se bom skrila, če bo mami med malico prišla domov.
Kot vedno, sem imela tudi tisti dan sobo totalno razmetano, čez pisalno mizo kupe cunj. Najprej so bile vržene čez stol, potem se je pa nabiralo... No in tja (pod mizo) sem se imela namen skriti, če bo mami prišla domov. In res je prišla. In jaz v dir in pod pisalno mizo, k sebi sem potegnila stol s tistimi kupi cunj čez. In še danes se točno spomnim občutka, kosem čepela tam pod mizo, pa gledala mamine noge, ko so šle čisto blizu mene mimo do okna, pa potem nazaj in iz sobe. Srce sem imela v hlačah. Od sramu bi se najraje ubila, če bi me mami tam spodaj našla. Odraslo punco skrito kot kakšen petletnik. No ja, na srečo me sicer ni našla, ampak sram me je bilo pa vseeno in si bom za celo življenje zapomnila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2005 12:41:47   
Vesna
iz osnovne šole.Hotela sem se považit pred vsem isošolci in sošolkami,da si upam povedat nek vic al verz saj ne vem več kaj je sploh bilo,ampak so bile noter besede stare kurbe in jaz to povem(7 razred)in potem tišina in tovarišica se oglasi ja vesna kaj je pa zdaj to.
Nisem vedela da je bial v razredu,še dolgo mi je bilo zelo nerodno:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
2.2.2005 13:54:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2005 14:17:02   
Žaža
Bom pa še jaz napisala. Sicer se v tem trenutku spomnim kar nekaj neumnosti in kočljivih situacij, pa bom opisala zadnjo, ki se je spomnim.

No, v službi smo imeli sestanek s poslovnimi partnerji, pa smo šli po sestanku na poslovno večerjo. Ker sem bila tisti večer brez avta, me je vozil sodelavec. Vse lepo in prav, dokler nisem prišla domov. Mož je že spal, jaz pa v kopalnico in ko sem slekla hlače, sem videla, da imam na riti en veeelik, krvav flek. Ja:zmeden:, ravno tisti večer sem dobila menstruacijo (5 dni prej). Na večerji nisem nič šla na stranišče (hvala bogu), čez sem pa nosila dolgo črno jopico. Najbolj me je bilo "strah" tega, da sem sodelavcu v avtu na sedežu pustila "spominček":ups:.
Tisto noč sploh spati nisem mogla in sem ga takoj zjutraj poklicala, če lahko pride spet po mene, ker nimam avta. Seveda je prišel in takoj sem preverila sedež - nič se ni videlo. Upam, da ni imel za sabo kakšnega čiščenja. Ne vem, nisem mu nikoli nič omenila, bilo pa mi je :ups::ups::ups::ups:.

Žaža

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2005 14:49:32   
frutka_
Ko sem šla mimo šanka v taboljši gostilni z odprto zadrgo, ki se odpira zadaj...na riti..spodaj pa tangice!

Ali pa ko sem se na pumpi usedla v drugi avto in prijela šoferja za koleno misleč da je moj možek...OK bila je tema...jaz pa slabo vidim...

Pa enkrat sem se v ...eh, preveč sem raztresena!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2005 15:07:37   
ronja5
Ko sva z mojim dragim sedela v avtu, v križišču.Na semaforju je gorela rdeča, pred nama v avtu mlada družinica.Bilo je dovolj časa za en vroč kiss.Naenkrat zaslišiva POK. :ups:Moj je pozabil na vse in se zaletel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2005 15:17:14   
Jančika_
Z bivšim sva seksala v moji sobi (stara sem bila 18 ) in sredi akcije brez trkanja uleti moja babica (živi v sosednji hiši). Bilo je toplo in niti nisva bila pokrita8). No, ona najprej zgleda ni zakapirala in še kr rine v sobo, pol se pa ustavi, globoko zajame luft, izbulji oči,se začne trest...:)-. Joj, kak jo je ven odneslo:)-. Jaz pa tudi en cajt nisem k sebi prišla. Takrat sem vsak dan hodila k njej na kosilo in ponavadi nisem kaj veliko pojedla - od tega dogodka dalje pa sem samo v taler buljila in pojedla čisto vse, kar mi je dala na mizo:ups:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2005 15:27:59   
baguSka
:)-:)-:)- frutka kok sm se nasmejala k sm si predstaulala kako si druzga za kolenčka prjela in kako je un mogu gledat!?:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2005 15:32:16   
baguSka
drugač mam pa tud jst kr neki takih:

1x naju je z bivšim zalotla nj.mami ko sva bla naga na pojstli in sva mela predigro..:ups:

1x sm misnla da bom s pograda padla k sm se sred noči zbudila k sta moja dva tko sexala..:ups:

1x u OŠ sm skrivala da kadim in sm predn sm šla v hišo skrila cigarete pod grmovje (za mano je pa stala mami in vse vidla)..:ups:

in še in še bi se našlo tega..:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2005 15:46:02   
polona2
Saj je bilo veliko takih nerodnih situacij, ampak mi na pamet padeta ti dve;
Ko sva bila z bratom dvojčkom stara pet ali šest let, sva se odpravila v trgovino in si res nabasala polno košaro sladkarij in traparij, pa prideva do blagajne in hočeva plačat z denarjem, ki je bil že zdavnaj neveljaven, pa nama prijazna teta pri blagajni razloži, da dinarčki ne veljajo, da ne moreva kupit ničesar in tako sva vsa poklapana zapustila trgovino praznih rok in s polnimi žepi denarja:((:((:((,

ko sem bila majhna deklica;), je mami zvečer vedno pripravila oblačila za naju za naslednji dan, ker je pač pred očetom šla v službo in naju je on oblekel in peljal v vrtec, jaz sempa komaj čakala, da je šla od doma in sem potem tja dala obleke (tudi kakšna njena je bila vmes)po svojem okusu, potem me je pa oče med oblačenjem mamine jope že desetič vprašal, če sem prepričana, da je jopa moja, tisti dan sem bila glavna v vrtcu:love::ups:,

aja, pa še ena prigoda;
v srednji šoli smo kadili na wc-ju in nas seveda dobi sam ravnatelj, čisto popeni in zahteva da takoj zapustimo wc, vsi gredo razen mene, skrila sem se za steno:(, ki je ločevala wc od dela z umivalnikom, srednja šola je bila v isti stavbi kot osnovna in so sedemletni mulčki pasli firbca pred wc-jem in potem hočem jaz počasi zapustiti wc, oditi na svobodo in se mularija začne :grrr:dret,"Gospod ravnatelj, tam je še ena...", no, na srečo mi je uspelo uiti res mučni situaciji:ups:, na wc-ju sem pa potem kljub vsemu še neštetokrat kadila:)-:)-:)-...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2005 15:47:34   
Pupica
punce jst :(( od smeha...ja svašta.

Ja moja najhujša zadrega je bila, k sem se ga enkrat preveč napila, pa se mi ni dal v šolo. In sem se odločla da bo omara moja pojstelja, dokler moja2 ne gresta v službo.

No k sem zaspala sem pozabla, kje sem, tko da sem se mal razkomotla(zgledal je nekak tko, da so ble noge vzuni).
našla me je seveda mami, k se je tko :)-:)-:)-:)-:)- da me je blo že strah za njo:)-

Seveda je rekla, da nej grem v posteljo in si odpočijem, da bom šla lahko vsaj naslednji dan v šolo:)

hehe...pa še in še b se jih našlo, sam na to sem najbl "ponosna"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2005 16:04:50   
pika78
Jest sem imela tudi par takih situacij, bom opisala 2:
- ko sem bila stara 6 let, smo s prijateljčki pobirali denar po hišah za "Rdeče križ", potem je pa ena gospa prišla povedat staršem in je bil cel "halo" (mene so našeškali doma in še dolgo časa sem poslušala, kaj smo delali)
- tudi naju z bivših je enkrat sredi akcije zalotil moj oče, enkrat pa sestra... precej neugodno...
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2005 19:17:29   
kimi
:)-

Ko sem šla en teden preden sem rodila v porodnišnico, ker me je zvijalo in sem bruhala. Ko pa sem prišla v porodnišnico na zadnja vrata so rekli da moram na prva in ni sem zdržala ter sem se pred fantom posrala na tla pod stopnicami. Pa to koliko:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2005 20:07:06   
emaa
KO sva z mojim komaj dobro začela hodit in sva sedeal v dnevni, pa sem mu dala en poljub, pa je blo dost, je šel v mojo sobo, pa je moja mami komentirala njegovo obliko, da je sicer fejst, ampak anj ma drugič kako trenirko, ko se manj opazi :ups:. NJemu sem to povedala šele čez čas, mu je blo pa še bolj nerodno ko men, da njegova tašča tud take stvari porajta:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2005 21:37:00   
Sarina
Ko se mi je enkrat na starem avtu sredi velikega mesta proti večeru vse živo vklopilo - luči za rikverc, vsi smerniki in luči in vse utripalo, pa nikakor ni šlo ugasnit. In mi ni preostalo drugega da sem se par kilometrov - do prve AMZS taka utripajoča peljala. V križiščih pri rdeči, ko sem stala pa so me še šoferji nadirali, da naj izklopim vso to mojo signalizacijo :ups::ups::ups:, pa sem se skozi okno drla da ne gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2005 21:38:01   
SANDY
punce moje drage...vse sorte se nam dogaja :)-:)-

Men je blo pa najbolj hudooo in zoprno, ko sem v šestem razredu v trgovini ukradla kinder jajčka in me je en vidu ter me zašpecal. Hotla sem se pred dvema sošolkama pokazat da jest tud upam, k sta onedve to kar prakticirale...no in seveda mene so dobil, takoj!!

Pa svojo prvo menstruacijo sem dobila sred poloetja, s kratkimi hlačami, sedela pa narazen ko en fant...pred prjatli..

v glavnem nerodnih situacij cel kup..:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.2.2005 23:00:59   
Pepa-2
babe(ni mišljena žalitev), že dolgo se nisem tako prijetno nasmejala,...še več takih linkov...sama nimam nobene take izkušnje,...lahko pa zapišem, ko je bil brat v tistih časih še v srbiji...
no torej pobratene šole...mislim, da so bili v 6. razredu...pridejo vsak k svoji družini, pa to vido vprašajo ali se slabo počuti...pa ona reče (po štajersko), da je trudna (noseča)...ko se rešili zadrego, da je samo utrujena, pa jo vprašajo, kako ti je prezime (priimek),...pa revica ni razumela,...mislila je, kako ji je preko zime,...in odgovori,...pa dobro, malo se smučam i sankam,...:)-:ups:
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2005 3:59:41   
LEJLA
:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

jaz POKAM OD SMEHA in kr :((:((:((

je mogu se moj pridt prebrat....imam pa bolj kratek spomin...tako da mi zdejle nc ne pride na misel:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?