Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 7:47:42
|
|
|
|
metkica1
|
kontaktiraj rijo
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 7:49:58
|
|
|
|
vesel
|
Ojla! Kaj pa,če greš v dezurno lekarno? Mislim,da bi mogli met ali pa vsaj neki podobnega. Mislim pa da bi se dalo dobit B.Centru in arielu. Probaj mu dati v nosek,komu najprej speres z fiziolosko OPERIL P-za otroke. Naši jeprec nucal!
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 7:50:58
|
|
|
|
Pikapoka1
|
hvala bom, če mi danes ne uspe prit do njega, zanima me za danes....kje bi ga lahko, če je možno, dobila... hvala
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 7:52:27
|
|
|
|
April
|
http://babyvac.si/ če pa imaš še dojenčka se pa bolje obnese aspiratorček na usta. imajo ga v bc. 11 evrov.
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 8:36:06
|
|
|
|
Bety100
|
Sorry, še le zdaj sem opazila, da si iz Kopra!
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 8:38:38
|
|
|
|
bumerang
|
V Kopru ga prodaja SibilRR in jih ima zagotovo nekaj doma na zalogi. Njo kontaktiraj pa ga greš lahko takoj iskat. Ima pa tiste za na sesalec, ki so veliko bolj učinkoviti od tistih na vleko z lastno sapo.
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 8:42:36
|
|
|
|
Pikapoka1
|
ja, majo aspiratorje, to vem, ampak to ni isto...vsaj se mi ne zdi tako učinkovito...ali pač?
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 8:49:34
|
|
|
|
rija
|
sem ti poslala telefonsko na zs.....lahko ga dobiš v kopru
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 9:00:12
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1 ja, majo aspiratorje, to vem, ampak to ni isto...vsaj se mi ne zdi tako učinkovito...ali pač? ja saj pravim, jaz imam obadva doma. zatriletbika je babyvac nepogrešljiv. pri dojenčku pa uporabljam tistega na usta iz bc, ker pri tamajhnem pa s tem več vn spravim. pa bolj priročen je.
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 9:33:39
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1 ja, majo aspiratorje, to vem, ampak to ni isto...vsaj se mi ne zdi tako učinkovito...ali pač? ja saj pravim, jaz imam obadva doma. zatriletbika je babyvac nepogrešljiv. pri dojenčku pa uporabljam tistega na usta iz bc, ker pri tamajhnem pa s tem več vn spravim. pa bolj priročen je. Kako pa deluje ta iz BC?
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 11:15:44
|
|
|
|
Pikapoka1
|
Ta deluje tako, da ti vlečeš z usti smrkelček ven..samo je filterček, da ne bo pomote...moti me samo to, da je pač moč bisteno manjša in zato ne vem kolk je zadeva učinkovita, ker imamo zelooo zamašen nosek...
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 11:17:28
|
|
|
|
Pikapoka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sem ti poslala telefonsko na zs.....lahko ga dobiš v kopru ria, sem poslala sms--pa se nič ne javi ...
|
|
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 11:28:32
|
|
|
|
rija
|
meni tudi ne probaj jo poklicati tokom dneva, večkrat.
|
|
RE: kje najhitreje do baby vac-a 9.3.2008 12:06:55
|
|
|
|
Sibil_
|
Kličem...zmenjeno. Hvala rija...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?