|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupana
1.2.2005 19:13:04   
pikica24
oj jest sem mela dons pregled in mi je rekla da je za dva tedna premajhen in me poslala v ljubljano na ultrazvok. aja sem pa v 24 tednu
a je mela katera take probleme? a mate kakšne nasvete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obupana
1.2.2005 21:07:35   
rainbow
Moja je tudi ob tem času bila za teden premajhna, po meritvah moje ginekologinje, potem pa je drugi UZ pokazal, da je vse v mejah normale. Včasih baje aparature različno merijo in potem te pošljejo še na dodaten pregled. Počakaj na ta pregled, verjetno je vse v redu. Pogumno!!:metulj:

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obupana
1.2.2005 21:15:15   
Žan Luka
Živijo!
Tudi jaz sem imele podobne probleme. Skozi celo nosečnost naj bi imela premajhen trebuh in v skladu s tem naj bi bil sinček premajhen. Zato me je moja gin. poslala na nuhalno svetlino in še na nekaj drugih preiskav, ki pa so pokazale, da je z otrokom vse OK. Konec koncev so mi hoteli že tudi predčasno sprožiti porod, a se z možem nisva strinjala, saj sva zaupala strokovnjakom, ki so trdili da je z otrokom vse OK. In res je tako saj smo julija povili 3210 g težkega korenjaka. Zato ne obupaj in se posvetuj še s kakšnim drugim ginekologom.
Pa veliko sreče!!:duda:

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obupana
1.2.2005 21:25:10   
lan
Meni so pravo paniko naredili,zato ker je bil mali 2 tedna premajhen.So me hoteli kar v bolnico ležat poslati.Potem so se pa zmenili,da me bodo bolj pogosto spremljali (UZ) in bodo videli,če :duda: raste.In je,bolj počasi in malo,ampak vendar.
Rodil se je 16 dni prej, velik 46 cm,2540 g in obseg glavice 33.

Brez skrbi!
Boš vsaj lahko rodila,če bo malo manjši:)!

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obupana
2.2.2005 8:37:50   
pika78
Jaz sem bila včeraj na morfologiji in je bil tudi za 2 tedna manjši plodek (je bil pa na vseh UZ, ki sem jih imela do sedaj, manjši). G mi je zato PDP prestavil za 2 tedna (glede na zadnjo M sem imela PDP 22.05., sedaj pa šele 10.06.). Verjetno sem imela toliko kasnejšo ovulacijo oz. sem toliko kasneje zanosila (mogoče ti tudi!), me pa vseeno malo skrbi, tako kot tebe.
Javi, kako bo na UZ!
LP, Pika

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obupana
2.2.2005 9:13:08   
Alina_alin
Tudi jaz imam rok po uz en teden pozneje. Že na prvem uz je bil plod za 1 teden manjši. Enako na pregledu NS in sedaj na morfologiji. In imam sedaj prestavljen rok za en teden. Ni mi jasno edino to, da mi zdravnica piše tedne v knjižico za 1 teden manj- torej po uz in ne po izračunu od zadnje menstruacije. Drugi pa mi spet pravijo, da se tedni zmerom računajo po menstruaciji in ne uz. Rok se edino prestavi po uz. A vam tudi izračunajo tedne sedaj za 1 oz. 2 tedna manj, kot je po menstruaciji in tako vodijo evidenco?

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   obupana
2.2.2005 18:55:18   
pikica24
hvala vsem
malo ste me potolažle jutr mam pregled pa me je ful strah.
no še enkrat hvala vam.
lep dan še naprej

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   obupana
2.2.2005 20:59:43   
bskrle
Meni vedno(2x) teje tedne po UZ!
je starejša G z zkušnjami in se ni uštela!
barbara

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   obupana
2.2.2005 22:04:10   
Maša
prejsni teden sem sla posneti UZ in jetudi rekla da za cela 2 tedna zaostajamo,...zdaj čakam na morfologijo, ampak vsi mi pravijo da je to čisto normalno:zmeden:

srečno
:nosecka:

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?