Anol
|
Naš 10 mesečnih je trenutno obupen kar se tiče dnevnega spanje. Ko je bil manjši je brez težav zaspal tudi podnevi, sedaj pa je to misija nemogoče. Sposoben je, da v celem dnevu spi tudi samo 15 minut, kar se mi zdi absolutno premalo za to starost, da ne govorim o tem, da je total zaspan in siten, ampak če ga odložiš v posteljico pa znori. Sedaj niti dude noče več, edin še flaška če je ravno pri voljil, pa še to zaspi za 10 minut, pa ga grem pobožat malo, pa še za 10 min in to lahko kar naprej ponavljam, da mogoče pridemo do pol ure. Sem tudi že poskusila, da sem ga pustila jokati, vendar je zelo vztrajen, bolj kot jaz. Imam že enega otročka in moram reči, da je bil prvi čisto nekaj drugega glede spanja. Res si nista dva enaka. Moram pa reči, da ponoči pa spi, zvečer nekje med 19. in 20. uro. pa tja do 5h ali 6h zjutraj, da popije mleko, pa zaspi še za pol urice ali urico. No, toliko, da malo potarnam, čeprav vem, da še ni najhujši primer, da mi je še zmeri luštno, ker vsaj ponoči spi, ampak pač, me moti to, ker je spal včasih po 2x na dan vsaj urico ali več, sedaj pa najraje ne bi nič več. Anol