Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 6.3.2008 5:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Z kuglicami nobenega. Drugač pa občasno enega iz DMja, bela flaška z rozasto nalepko. Play al neki tacga.
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 6.3.2008 12:18:55
|
|
|
|
Čupka
|
nobenega.
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 11.3.2008 20:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ok..mogoče mal hecno vprašanje...sam ko jih maš cel dan not hodiš z njimi lulat pa vse? isto kot pr tamponu...namreč nočem kakšne okužbe dobit...
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 12.3.2008 22:59:01
|
|
|
|
Freycha
|
če bi rada obdržala kuglice v nožnici ti ne priporočam nobenega lubrikanta, ker jih boš zgubila dok si rekla keks. Bog ne daj, da kihneš sicer pa, če jih dobro umiješ in poskrbiš za osebno higieno nima biti kaj narobe. Bi se bolj bala imeti cel dan isti tampon v nožnici, kot pa kuglice..... pa srečno z njimi! Sam da ne doživiš orgazma na kakem avtobusu no, al pa, če hočeš......
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 13.3.2008 8:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam ne kroglic ne lubrikanta. A ta reč se po cel dan notri valja? A zato so nekatere ženske vedno tako nasmejane in dobre volje?
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 13.3.2008 10:07:51
|
|
|
|
Freycha
|
jaz jih ne bi imela cel dan notri.... drugi pa, kakor jim paše a viš, jaz sem pa mislila, da so zadovoljne same s sabo. Se pa zadovoljujejo same s sabo
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 13.3.2008 14:22:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz z njimi ne bi hodila v javnost, saj se mi zdi, da se vseeno kr mal sliši a ne?? Jaz jih imam pa jih že zellllooo dolgo nisem uporabljala. Bo treba spet mal probat.
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 13.3.2008 15:47:06
|
|
|
|
*bubyka*
|
hihi, lahko kupiš take, ki so popolnoma tihe jaz take uporabljam ampak brez lubrikanta...jih pa nimam cel dan notr...pol dbeva recimo. Z njimi zelo rada pospravljam ob glasbi je bolj zabavno
|
|
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 13.3.2008 21:16:30
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka* hihi, lahko kupiš take, ki so popolnoma tihe jaz take uporabljam ampak brez lubrikanta...jih pa nimam cel dan notr...pol dbeva recimo. Z njimi zelo rada pospravljam ob glasbi je bolj zabavno Pri meni pa se nikakor niso obnesle. Kaj pa vem... Non stop me je nekaj bolelo, pa peklo,... Mogoče bi bilo treba spet probat. Sem pa jih dobila od dragega za božička
|
|
RE: vaginalne kuglice tretjič 13.3.2008 21:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje nč zvokov ne proizvajajo. Jih pa jst "nosim" sam doma, običajno k pucam. Zato mamo pa tko čisto
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?