|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pekoca bolecina
5.3.2008 10:42:04   
romy27
pozdravljene,

sem v 25.tednu in me na vsake par dni fajn "spikne" v popku....kot nekaksen pekoc obcutek..

je katera od vas zasledila kaj podobnega?cemu to?

hwala in lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pekoca bolecina
5.3.2008 10:45:13   
piamaria
...popkovina se razteza, maternica raste v njej user posted image , malo je kriva koža in prehrana...pa navade in prenapor....nič kaj posebnega, mene je vedno kaj skelelo in pikalo okrog popeka, v 32 t pa je začelo še srbeti...tako je, BP.
LP in prijetnouser posted image

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 11:02:32   
tasyo
V bistvu se vse širi in razteza, pa vedno kje pika in malce zateguje. Nič posebnega, le spremljajoče težavice v nosečnosti. Kar brez skrbi in uživaj!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 12:57:06   
romy27
Hwala user posted image

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 16:39:42   
jonna
Meni je G rekla, da je boleč ali pekoč občutek ob popku zato, ker maternica malo bolj pritisne na kakšno žilo in naj si takrat kar masiram tisti del.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 18:01:36   
Yasmina
Joj, se spomnim, ko sem bila prvič noseča, da me je popek nonstop bolel. Pa sem to tudi večkrat omenila ginekologu, ampak je vedno rekel, da to ni nič hudega. Zdaj sem drugi noseča in v 6. mesecu pa me popek boli le če se naprezam - ko pospravljam, likam ali veliko stojim. Mislim, da je vse skupaj tako kot so že predhodnice rekle, trebuh se razteza in vse v njem prav tako. Po porodu pa ti problemi izginejo.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?