Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 31.1.2005 13:29:43
|
|
|
|
bivka
|
Jaz sem bila pri dr. Strahovi in ti njo zelo priporočam!!!!! ženska je pravi :angel: ! Lp, B
|
|
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 31.1.2005 13:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila pri dr. Strahovi, in me je tako navdušila, da je od takrat naprej tudi moja izbrana zdravnica. LP Tinka
|
|
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 31.1.2005 13:45:42
|
|
|
|
povhek
|
Ja jest sem bila v Ljubljani prvič,pa sem bila ful razočarana!Potem pa sem se odločila v drugo da probam v Domžalah in ti lahko povem da je super.Zdravnica je ful prijazna, mlada ......9nebesa. Uglavnem od tistega pregleda je tudi moj ginekolog in sem ful zadovoljna. Če boš sla ti ne bo žal.
|
|
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 31.1.2005 17:07:40
|
|
|
|
lana 5
|
:bravo: Za dr Strahovo, sem bila pri njej na NS in še moja osebna G je. Je en:angel::angel:
|
|
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 31.1.2005 20:32:41
|
|
|
|
Pia73
|
Bila sem pri dr. Strahovi, pa sem bila zelo razočarana,.. :(:(:( Sicer je bila zelo prijazna a si ni vzela niti 5 min. za NS, računala pa je 12.000 SIT,....
|
|
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 4.2.2005 8:09:30
|
|
|
|
N30
|
Živjo! Tudi sama moram na NS. Pa ne vem kam. Zdaj pa berem in najbližje bi mi bile Domžale. Ali ima mogoče katera številko za NS v Domžalah. Že v naprej hvala. Lp vsem nosečnicam N
|
|
|
|
NS v Ljubljani ali Domzalah 6.2.2005 12:09:42
|
|
|
|
bonna
|
Telefonska številka dr. Strahove v ZD Domžale je (01)7245 222 ali 7245 221
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?