|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko colsko kolo?
3.3.2008 15:03:02   
PIAF
Koliko colsko kolo naj kupimo našemu 3,5-letniku? Imeli smo sposojenega 12 colskega, zdaj ga moramo vrnit, kakšnega naj kupimo?

Prosim za vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko colsko kolo?
3.3.2008 15:03:38   
Anonimen
Mi smo naši za 3. rojstni dan kupili 14 colskega.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 15:25:27   
urskas
naša je za drugi rojstni dan dobila 16 colskega (rabljenega) takrat je sicer bila zima in je bil še malo "velik".
Spomladi se je že naučila poganjati in se mi zdu ful boljši kot 12 colski od sosede.
Če bi lahko zbirala bi raje kupila 14 colskega. Ampak letos (3 leta) ji je pa že čisto prav.

Bolj pomembno je kakšne zavore ima (na pedala ali na ročke).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 16:17:09   
bučkabb
po moje rajši kupi manjšega kot pa večjega, ker bo otrok imel probleme in ne bo tako siguren, me je pred časom trgovec oz. strokovnjak za kolesa poučil, da veliko staršev pretirava in kopuje prevelika kolesa za svoje malčke, ker jim kako ni treba menjati tako pogosto, ampak s tem škodujejo le otroku.

dajem ti nasvet da pojdi kupit kolo v specializirane trgovine za prodajo koles in kupi primernega, ki ga potem lahko po enem letu zamenjaš staro za novo in bo otrok spet zadovoljen. jaz sem tako naredila pred enim mesecom za 5 letno punčko, ki je ravno v precepu ali 16" ali 20" in sem se po temeljitem pogovoru z trgovcem odločila za 16" in ko sem ga dala tamali sem ugotovila da je vse res kar mi je rekel trgovec.

vsekakor pa mora biti bremza za tako majhne otroke na pedalu in ne na ročki, ker otroci nimajo takšne moči v rokak in ne morejo premzati na roke.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 16:44:22   
dory
Jst sem svojemu,ki bo dopolnil 4 leta kupila tale kolo 16'':
http://www.rider.si/product_info.php?products_id=1266&osCsid=210741e97f5365e9b26245195e645e1f

prej sva mela tudi scwinnovega tigra pa je že prerasel okvir :(...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 17:46:05   
noe
Moj je tudi star 3,5 in smo začeli ugotavljat, da rabi večje kolo. Sedaj im 12 colskega in ko se pelje v ovink ful s pedalkami po tleh vleče, ker se preveč nagiba, da je boj zanimivo.
Razmlišljava pa o 14 colskem, ker 16 se mi zdi še prevelik. lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 18:45:02   
frutka_
Moj bo star 4 junija in smo nameravali kupiti 14-ko. Gre pa poleg v trgovino in si bo ga izbral sam. Tako najboljše vidiš kaj  mu je prav, da segne do pedal in ali ima fajn pogon pa pozicije.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2008 22:50:50   
SSARA
Pomembna je velikost otroka, zato je dobro da je ob nakupu zraven tudi otrok...iz izkušenj je bolje če je prvo ali drugo kolo z zavorami na pedalih, naslednje oz. ko je otrok dovolj močan pa bo "bremzal" z zavorami na "balanci"user posted image  

Ne držijo "miti" da se potem otrok težko odvadi zavirati na pedalih in vrti v prazno. nikakor pa ne kupujte kolo "na zalogo" ker se vam lahko to maščuje. otrok bo zaradi prevelikega kolesa bolj nesiguren, doživljal bo neuspeh in bo nesrečen in ne vesel, tudi padci so zaradi prevelikega in tudi pretežkega kolesa toliko bolj nevarni, manjše kolo oz. ravnopravšnje pa to precej omili
Pa veliko veselja na kolesu!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 9:53:20   
jasna
Jaz bi za normalno velikega 3,5 letnika svetovala 14". Seveda pa vzamite dete zraven in naj se zapelje po trgovini. Bodite pozorni pri nakupi še na to, da se da spreminjati tudi višino balance, ne le sedeža. Naš večji bo kmalu 5 let in se je še do pred kratkim vozil z 12", sedaj pa prešel na 16". Preveliko kolo je pa res zoprno in otroci ne uživajo tako kot na ravno pravem ali celo malo premajhnem.
LP

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2008 16:41:14   
honey
Mi smo našemu skoraj 3-letniku kupili pred 1 mesecem 12". Poskusil se je peljati s tem in s 14", pa se je videlo, da je 14" prevelik zanj, je bil zelo štorast. Tako da smo mu kupili raje 12", pa bo potem 14" lahko kar preskočil in šel na 16", ko bo toliko večji.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?