Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 12:13:04
|
|
|
|
piamaria
|
Porod v vodi- sva ga zavrnila, ko sva šla gledat posnetke, kako izgleda(mani ogabno).Zakaj? vse, kar privre iz telesa, maternice , kri, voda....itd. vse plava okrog tebe in partnerja...no meni je to malo mimo, vem, da ne gre drugače. Potem sem izbirala med EA in porodom? In rodila sem naravno s svojimi in umetnimi popadki in ni bilo tako hudo. 2 uri in na svet je privekal angelče. takrat sem pozabila in sedaj nimam pomislekov, zakaj nisem drugače. No moje mnenje... Srečno
|
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 13:43:18
|
|
|
|
arsha
|
A vode ni vmes možno zamenjati
|
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 18:35:45
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: arsha A vode ni vmes možno zamenjati kolikor jaz vem, to ni izvedljivo.
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 6.3.2008 16:50:36
|
|
|
|
Zofy
|
Tudi jaz sem slišala iste pomisleke glede poroda v vodi. Zna bit zelo neestetsko . Vsi izločki (lulanje, kakanje, kri ipd.) plavajo po tisti vodi, nato pa se vanjo otroček porodi . Jaz bi banjo kvečjemu uporabila za preživljanje popadkov - baje ful pomaga in jih lažje preživiš brez dodatnih protibolečinskih zadev.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kaj sodi poleg?sreckicaKatero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?Lan (
44%)
Jaka (
33%)
Jošt (
23%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!