Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zvijanje in hrkanje med spanjem 3.3.2008 17:15:38
|
|
|
|
łiłi
|
tudi nas 6 tednov star fantek se zvija v spanju in ga to probudi,tudi joka.mislm da so krivi krci.pri nas se dogaja zjutraj in popvdne
|
|
|
|
RE: zvijanje in hrkanje med spanjem 3.3.2008 22:14:10
|
|
|
|
urssyy
|
Tudi naša to počne ina tudi 6 tednov. Ponavadi jo dvignem in podere kupšeka, včasih ne more prdnit ali kakat, zato jo razvijem in ji pomagam, če pa nič od tega ni ..so gotovo krči. Jaz jo kljub zvijanju ne zbujam, razen če joka.
|
|
|
|
RE: zvijanje in hrkanje med spanjem 3.3.2008 22:46:50
|
|
|
|
Ayo
|
Tudi nas je spuscal cudno glasove prvi mesec. Ti so se sedaj dokaj umirili, zvija ga pa se. Jaz ga kar pustim, star je pa 10 tednov.
|
|
RE: zvijanje in hrkanje med spanjem 8.3.2008 18:14:44
|
|
|
|
snežka 7
|
Naša 7 t stara punčka že skoz nemirno spi. Spušča take glasove kot moj ko smrči. Nosek nima zamašen,ker ga redno čistimo s fiziološko raztopino. Spi pa v svoji sobi, ker je zraven nje nemogoče spati. Zgodaj zjutraj pa ima grozne krče, čeprav sem povsod zasledila, da se krči pojavljajo zvečer ob pribljižno istem času.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?