|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   faze cikla
2.3.2008 15:03:34   
diamantina
Lep pozdrav! Sem nova tukajuser posted image  

Nekaj me muči, pa upam, da mi boste lahko pomagale. M imam na 27 dni. S fantom sicer nisva bila tako pridna ta cikel, ampak vseeno upam na najboljše. 6 dni po domnevni O me je v desnem jajčniku precej zvijalo (bila je bolečina, kot bi mi jih nekdo od znotraj vlekel). Od takrat me tudi bolijo prsa, zdaj pa imam gost belo-rumeni tok. M ne pričakujem v torek.

Mislite, da je tista bolečina bila vgnezditev ali kaj drugega? Bolelo me je tako, da sva zelo težko user posted image , moj tudi pravi, da sem se mu zdela tudi posebej odprta in sem imela visoko usmerjen maternični vrat (?). Skorajda ne morem verjeti, da bi to lahko bila O, saj je ta bolečina nastopila šele 22 dan ciklauser posted image   

Kako bi si ve to razložile, kot pozno O (če imam tako pozno O, potem imam prekratko lutealno fazo in nikoli ne bom mogla zanositiuser posted image ), ali kot vgnezditev, ali kot debeljenje sluznice, ki se pripravlja na luščenje, ker je sprejela neoplojeno jajčece?

Hvala in lepo nedeljo vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: faze cikla
2.3.2008 18:53:38   
uršika***
Joj. Ne vem kaj naj ti napišem. Mislim pa, da se preveč obremenjuješ in da počakaj na dan, ko bi morala dobiti M. Mogoče te boli zato, ker jo boš dobila?
Mogoče si pa kljub vsemu srečka user posted image ?
Počakaj na dan, ko moraš dobiti M, pa ti bo potem vse bolj jasno.
V najslabšem primeru pa potem obišči ginekologa, če te bo še naprej bolelo.
lep pozdravček in veliko sreče ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2008 20:59:36   
vesel
Pozdravljena! Jaz sem imela podoben primer,ampak takrat,ko bi morala dobiti M je nisem. In hvala bogu sem izvedela,da sem noseča! Zato ti želim resnično vso srečo in upam,da boš kmalu okusila kako zelo je biti "mama"! Veliko sreče! LP

druzina je zame vse!!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 7:21:37   
diamantina
Hvala za prijazna odgovorauser posted image  Vem, da je treba počakat, ampak človek rad tudi kaj vpraša, da si malo olajša dušo.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.