Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Številke pri mothercare 2.3.2008 10:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so se zdele stevilke ravno "normalne" in kvaliteta v redu. Glede posiljanja pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Številke pri mothercare 2.3.2008 10:29:28
|
|
|
|
Maleal
|
Številke niso ne male,ne velike ampak normalne,sem dosti kupovala,ko je bil še pri nas.
|
|
RE: Številke pri mothercare 2.3.2008 15:11:53
|
|
|
|
hokejistka
|
Če se ne motim ima Mothercare skoraj enake številke kot Marks and Spencer. Tudi kvaliteta je podobna. To trgovino pa najdeš v City park LJ (ne vem, če še kje drugje tudi )
|
|
|
|
RE: Številke pri mothercare 2.3.2008 19:14:30
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Če se ne motim ima Mothercare skoraj enake številke kot Marks and Spencer. Tudi kvaliteta je podobna. To trgovino pa najdeš v City park LJ (ne vem, če še kje drugje tudi ) Drži in mislim, da drugje te trgovine ni. Moj tavečji sin je bil narejen po Mothercare merah in če je na cotka pisalo 3-6 mesecev, jih je imel točno od 3-6. Drugi je pa bolj bomba in recimo pri letu in pol ni mogel več nositi pižam za dve leti. Kar se tiče naročanja, vem samo za VB, ker mi je poštnina do sem predraga, gor pa imam prijateljico in naročim k njej, potem pa mi ona ob priliki prinese. Torej enkrat je trajalo skoraj tri tedne, da je pošiljka prispela, takrat je dostavljal Royal Mail - naslednjič dvakrat pa je bila pošiljka pri njej v dveh-treh dneh, ker so zamenjali dostavljalca.
|
|
|
|
RE: Številke pri mothercare 3.3.2008 7:39:37
|
|
|
|
ajdaN
|
Pri nas tamala že kak mesec nosi njihovo številko 12-18. Ima pa malo čez 70cm. Tako da jaz bi rekla da so oblj male številke. Res pa da imam cunje že od starejšega = 100x oprane in iz sušilca. Lahko da so zato tudi malo skočile skupaj. Same cunje so pa zelo kvalitetne. Oba jih imata nonstop na sebi, pa jih ne bosta znosila - grejo še naprej k bratrancu.
|
|
|
|
RE: Številke pri mothercare 4.3.2008 9:58:50
|
|
|
|
luckyy
|
Hvala vam za hitre odgovore! Pa še eno vprašanje imam. A trgovina Premaman v Emporiumu je kaj podobnega kot Mothercare? Ker baje so jo ponovno odprli?! Menda imajo tud fajn reči!?
|
|
|
|
RE: Številke pri mothercare 4.3.2008 10:26:27
|
|
|
|
hokejistka
|
A trgovina Premaman v Emporiumu je kaj podobnega kot Mothercare? Meni osebno Premaman ni podobna Mothercare-u. Imajo lušne stvari, samo nič posebnega. Moraš pa zelo pazit, ker imajo nenormalno majhne št. Imam nekaj reči od Premamana, ampak moram reči, da sem z Mothercarom in Marks and Spencerjem veliko bolj zadovoljna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?