Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 1.3.2008 21:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva bova kupila raje parni sesalec, je veliko bolj uporaben in učinkovit. Imava pa tudi laminat. TEGA
|
|
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 1.3.2008 21:58:25
|
|
|
|
kjava
|
Karin, kok stane ta? Pr nas je bil ta teden en tip, ki je predstavil neki pralni stroj za vse površine. Ni kot sesalec, ampak čisti s paro. Od odtokov, do oken, tal, omaric, WC-ja, ... in ma tud likalnik zraven. Stane pa čez 2000€.
|
|
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 1.3.2008 23:04:12
|
|
|
|
lex
|
jaz sem si od mame izposodila tole metlo, ki čisti s paro. Je ful fajna, samo mi je pluto poškodovala, tako da vse kar je čez 100 stopinj ne priporočam za pluto (na klik), laminat jo je odnesel brez poškodb.
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 2.3.2008 10:38:04
|
|
|
|
Hans
|
Mi imamo doma BATAGELOV IGEA COMPACT in smo super zadovoljni - sesa suho, globinsko, mokro čisti tepihe in vse ostalo, navadno zvečer operemo tepih, zjutraj ni sledu o mokroti, smo pa imeli v hiši poplavo in nas je zelo rešil, potegni vodo iz vseh površin. Zakon je!
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 2.3.2008 11:20:19
|
|
|
|
sneška_
|
Pri nas odma imamo Vodni sesalec Gorenej. Za nič na svetu ga ne dam. Čisti vse ikn pohištvo in tepihe .
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 3.3.2008 10:03:31
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz imam vodni sesalec Delfin, star ene 3 leta in sem super zadovoljna, tako s suhim in mokrim sesanjem, kot s samo močjo. Cena pa je bila okrog 200 eurov.
|
|
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 5.3.2008 11:20:04
|
|
|
|
Dadi
|
So pa najverjetneje ti sesalci težki? Pri nas doma smo imeli sesalec Hyla...ampak je za moje pojme pretežak. A obstaja kakšen, ki bi bil lažji-se pravi da daš lahko noter manj vode in da je še vedno dovolj močen?
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 5.3.2008 12:10:15
|
|
|
|
luka jan
|
Men se moj sesalec sploh ne zdi težak. Ponavadi dam notri 1 liter vode za suho sesanje, oziroma 2 litra za mokro sesanje. Je pa res da sem v stanovanju in ne v hiši, kar pomeni da ni nobenih stopnic. Nobenega nošenja, nič. Samo pripravim, posesam in pospravim.
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!