Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
punce, ki ste imele preeklampsijo-pomoč! 30.1.2005 22:47:58
|
|
|
|
lana 5
|
Eva moja kolegica je imela preeklampsijo in so jo poslali v porodnišnico, čez dva dni pa so ji naredili carski rez in rodil se je Gašper. Rodila je s 33 tedni. Ne se bat vse bo OK, oni poskrbijo tako da je dobro za :duda: in tebe.
|
|
|
|
punce, ki ste imele preeklampsijo-pomoč! 31.1.2005 8:20:46
|
|
|
|
ČITA
|
MOj pritisk v 36 tednu je bil 150/100. Seveda sem mogla iti v porodnišnico, ker pa mi (kljub tabletom) v treh dneh ni nič padel so mi dali umetne popadke in sem rodila. Sin 3030 g in 53 cm. Čist fajn in v redu fant. Kako visok pritisk imaš?? Je če ful visok je boljše da ti sprožijo ker je to bolje zate in za otroka (baje lahko dobivaš neke napade kot pri epilepsiji). Tako da brez panike. Otrok je že sam sposoben za življenje, mogoče bo kak teden v inkubatorju ali pa samo v topli posteljici. Če maš še kakšno vprašanje mi napiši privat.
|
|
|
|
punce, ki ste imele preeklampsijo-pomoč! 31.1.2005 11:19:59
|
|
|
|
eva1
|
Hvala za odgovore! Me je kr strah popoldan ko grem h G, ker vem, da me bo poslal v bolnico! Pritisk imam od 140/90, pa do 170/110, odvisno kdaj si ga merim(zjutraj, zvečer)! O punce upam, da bo vse tako, kot mora biti! Lp, Eva 32t in :duda: Luka
|
|
|
|
punce, ki ste imele preeklampsijo-pomoč! 31.1.2005 11:28:51
|
|
|
|
dory
|
Meni so v nosecnosti meril nizek pritisk...na dan nepricakonega poroda pa je bil zanimivo 160/110...seveda so takoj naredil CR..je pa res,da v nosecnosti nisem zatekala,le zadnjih nekaj tednov,pa nihce ni jemal resno...
|
|
|
|
punce, ki ste imele preeklampsijo-pomoč! 31.1.2005 13:25:00
|
|
|
|
Dolina
|
Eva1, želim ti, da bo vse v redu. Držim pesti za tebe in tvojga sončka in ne preveč skrbet. Bodo naredili tako, da bo za oba najbolje. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?